ilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, omghi2u είπε Απόκρυψη περιεχομένων το festering cove με τους ψαρομεζεδες και τον ταχα μου θεο λες ή το arcane tower? Spoiler Ναι προφανώς τον ντεμεκ Bhaal. Έχεις option να θυσιάσεις έναν από τους companions αν δε την πέσεις κατευθείαν στο redcap. Btw εκε;i μέσα είχε και ένα bugged chest (από αυτά που τα σκάβεις) που με το που το ξεσκάβεις πέφτει εκτός map. 39 λεπτά πριν, cyberguy είπε εγω εβαλα goal την κοτα με το να την κανω shove Εγώ απλά μετακίνησα τα barrels για να της κλείσω το δρόμο να πάει εκεί ντουγρού, αλλά η τύπισσα μετακίνησε πάλι πίσω αρκετά από αυτά χαχαχαχα. Ευτυχώς δεν μετακίνησε αυτά που ήταν crucial. 3 ώρες πριν, johnmayson είπε Το θεμα ειναι οτι μπηκα level 3 και πρεπει να βρω τα build για τους υπολοιπους εδω θελει σωστη πληροφορηση.Αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι θα πρεπε αυτο το παιχνιδι να εχει ενα επισημο βιβλιο guide στα ελληνικα και σ αλλες γλωσσες που να εξηγει πολλα πραγματα ωστε ο νεος παικτης να μη ψαχνει δεξια και αριστερα.θεωρητικα να ακολουθησω fextralife ( το οποιο εχει πολυ πραγμα) η εχουμε και καποιο αλλο site?? Εσεις βλεπετε βιντεακι για το που θα πατε στο χαρτη και σε ποιο quest η επιλεγετε μονοι σας;;Στο invetory δεν εχω τιποτα πως παει η αναλογια ενα φρουτο για το camp?Στο πωλητη κανεις ανταλλαγη πχ 54χρυσα για 52που εχει το αντικειμενο γιατι;; Ακριβως να πουλησεις στη αξια δ εχει.Ενα scroll ηθελα 4 ειχε μαζοι.Το scroll ανασταινει με 1 ζωη ισα ισα να σηκωθει δε εχει αξια ετσι θα πρεπε να δινει περισσοτερη. Εγώ προσωπικά blind run κάνω. Αν έχεις την digital deluxe έχεις και τα character sheets για τους companions που εξηγούν κάπως τι κάνουν (όχι την συνέχεια και τα level ups). Η μόνη μου επαφή με 5ε είναι κάποια άλλα games πχ pillars of eternity (που έχει το δικό του ruleset επηρεασμένο όμως από την 5e) και δεν ήμουν και πολύ fan έτσι όπως είχε υλοποιηθεί εκεί tbh σε σχέση με την 2.5e των BG. Στη πορεία περαματίζομαι και ανακαλύπτω συνδυασμούς με passives/bonus actions και reactions. Πχ ο ranger μου με hunters mark και ensnaring shot κάνει synergise well με ένα συγκεκριμένο ilithid power (concntrated blast) που είναι καλό heal against spellcasters. Γενικά βρίσκω τα ilithid powers strong af αν αποφασίσετε να διαλέξετε αυτόν τον δρόμο. Δε ξέρω τι θα πληρώσω αργότερα για αυτό.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Την ματιασατε.... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από dalan2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, johnmayson είπε Το θεμα ειναι οτι μπηκα level 3 και πρεπει να βρω τα build για τους υπολοιπους εδω θελει σωστη πληροφορηση.Αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι θα πρεπε αυτο το παιχνιδι να εχει ενα επισημο βιβλιο guide στα ελληνικα και σ αλλες γλωσσες που να εξηγει πολλα πραγματα ωστε ο νεος παικτης να μη ψαχνει δεξια και αριστερα.θεωρητικα να ακολουθησω fextralife ( το οποιο εχει πολυ πραγμα) η εχουμε και καποιο αλλο site?? Εσεις βλεπετε βιντεακι για το που θα πατε στο χαρτη και σε ποιο quest η επιλεγετε μονοι σας;;Στο invetory δεν εχω τιποτα πως παει η αναλογια ενα φρουτο για το camp?Στο πωλητη κανεις ανταλλαγη πχ 54χρυσα για 52που εχει το αντικειμενο γιατι;; Ακριβως να πουλησεις στη αξια δ εχει.Ενα scroll ηθελα 4 ειχε μαζοι.Το scroll ανασταινει με 1 ζωη ισα ισα να σηκωθει δε εχει αξια ετσι θα πρεπε να δινει περισσοτερη. Προσωπικά πάω όπου μου γυαλίσει, αν έχει κάποιο quest προς τα κει καλώς, αν όχι δε υπάρχει κανένα θέμα, άλλωστε μου αρέσει η εξερεύνηση, δε θα θελα πάντως να κάνω το walk through κάποιου άλλου.... Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, αν το παίξω παραπάνω από μία φορές ίσως να το κάνω αυτό. Δεν έχω δώσει περισσότερο gold από όσο ζητάει κάποιος πωλητής, πάντα ακριβώς τα δίνω, είτε χρειάζεται να προσθέσω εγώ Gold για να φτάσω τη τιμή των αγαθών είτε χρειάζεται να προσθέσω Gold από τη μεριά του πωλητή, για φτάσει τη τιμή της σαβουρας 🤣, που πάω να του φορτώσω. Υπάρχει split στα αντικείμενα ώστε να αγοράσεις, μεταφέρεις όσα χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 8 hours ago, ilos said: Reveal hidden contents Ναι προφανώς τον ντεμεκ Bhaal. Έχεις option να θυσιάσεις έναν από τους companions αν δε την πέσεις κατευθείαν στο redcap. Btw εκε;i μέσα είχε και ένα bugged chest (από αυτά που τα σκάβεις) που με το που το ξεσκάβεις πέφτει εκτός map. Εγώ απλά μετακίνησα τα barrels για να της κλείσω το δρόμο να πάει εκεί ντουγρού, αλλά η τύπισσα μετακίνησε πάλι πίσω αρκετά από αυτά χαχαχαχα. Ευτυχώς δεν μετακίνησε αυτά που ήταν crucial. Άμα έχεις animal handling το πείθεις να πάει κατευθείαν στα γκολποστ μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 να επανελθω στο θεμα επιδοσεων. κατι παιζει με το act 3. ενω το παιχνιδι παει βουτυρο σε act 1 & act 2 σε ultra settings 1440p 100-130fps, στο act 3 κανει κατι βουτιες μεχρι και στα 29fps οταν κουνας καμερα και γκρουπ. οταν τους αφηνω ακινητους τα fps πανε στο νορμαλ και ας κουνιουνται ολοι οι Npcs κανονικα γυρω μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Mr Aris είπε Προσωπικά πάω όπου μου γυαλίσει, αν έχει κάποιο quest προς τα κει καλώς, αν όχι δε υπάρχει κανένα θέμα, άλλωστε μου αρέσει η εξερεύνηση, δε θα θελα πάντως να κάνω το walk through κάποιου άλλου.... Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, αν το παίξω παραπάνω από μία φορές ίσως να το κάνω αυτό. Δεν έχω δώσει περισσότερο gold από όσο ζητάει κάποιος πωλητής, πάντα ακριβώς τα δίνω, είτε χρειάζεται να προσθέσω εγώ Gold για να φτάσω τη τιμή των αγαθών είτε χρειάζεται να προσθέσω Gold από τη μεριά του πωλητή, για φτάσει τη τιμή της σαβουρας 🤣, που πάω να του φορτώσω. Υπάρχει split στα αντικείμενα ώστε να αγοράσεις, μεταφέρεις όσα χρειάζεσαι Ο τροπος που γινεται η εξευρευνηση δε μ αρεσει προτιμω στη κινηση να ειχε wasd γ αυτο χρησιμοποιω βιντεακι και φυσικα για να βλεπω τι με περιμενει και επιλογες στους διαλογους διοτι τ αγγλικα μου δε ειναι καλα. Στους πωλητες δε ειχε να πουλησω ενα αντικειμενο 10χρυσα.ΜΟΝΟ ανταλλαγη.Το σπλιτ ειναι με δεξι κλικ;;; Σε αλλα νεα υπαρχει ενα site goblins tavern το οποιο εχει dnd5e κανονες στα ελληνικα. Εχει κανει καλη δουλεια οποτε οσοι δε ξερουμε καλα αγγλικα νομιζω αξιζει να διαβαστει. Στο παιχνιδι ισχυουν κανονικα ολοι οι κανονες του 5ε οποτε διαβαζουμε κανονικα;;; Θελει οργανωση σωστο διαβασμα το παιχνιδι οποτε οσοι το σκεφτεστε μη καθυστερειτε ξεκινηστε.Αυτο το παιχνιδι νομιζω παιζεται μονο σε υπολογιστη σε κονσολα δεν κατα τη γνωμη μου.υγ1: Ας φτοιαξει καποιος ενα discord server να λυσουμε αποριες και γενικως να κουβεντιασουμε για το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, johnmayson είπε Ο τροπος που γινεται η εξευρευνηση δε μ αρεσει προτιμω στη κινηση να ειχε wasd γ αυτο χρησιμοποιω βιντεακι και φυσικα για να βλεπω τι με περιμενει και επιλογες στους διαλογους διοτι τ αγγλικα μου δε ειναι καλα. Στους πωλητες δε ειχε να πουλησω ενα αντικειμενο 10χρυσα.ΜΟΝΟ ανταλλαγη.Το σπλιτ ειναι με δεξι κλικ;;; Σε αλλα νεα υπαρχει ενα site goblins tavern το οποιο εχει dnd5e κανονες στα ελληνικα. Εχει κανει καλη δουλεια οποτε οσοι δε ξερουμε καλα αγγλικα νομιζω αξιζει να διαβαστει. Στο παιχνιδι ισχυουν κανονικα ολοι οι κανονες του 5ε οποτε διαβαζουμε κανονικα;;; Θελει οργανωση σωστο διαβασμα το παιχνιδι οποτε οσοι το σκεφτεστε μη καθυστερειτε ξεκινηστε.Αυτο το παιχνιδι νομιζω παιζεται μονο σε υπολογιστη σε κονσολα δεν κατα τη γνωμη μου.υγ1: Ας φτοιαξει καποιος ενα discord server να λυσουμε αποριες και γενικως να κουβεντιασουμε για το παιχνιδι. Το θέμα με τη γλώσσα είναι σοβαρό σε τέτοια παιχνίδια Θα σε γελάσω για το πως γίνεται το split με mouse keyboard, παίζω με gamepad, αλλά το γράφει, το πως γίνεται, όταν πάω σε κάποιο αντικείμενο που υπάρχει περισσότερο από 1 φορά, υπόψη όλο το μενού και επιλογές, combat αλλάζει εντελώς όταν παίζεις με gamepad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, omghi2u είπε να επανελθω στο θεμα επιδοσεων. κατι παιζει με το act 3. ενω το παιχνιδι παει βουτυρο σε act 1 & act 2 σε ultra settings 1440p 100-130fps, στο act 3 κανει κατι βουτιες μεχρι και στα 29fps οταν κουνας καμερα και γκρουπ. οταν τους αφηνω ακινητους τα fps πανε στο νορμαλ και ας κουνιουνται ολοι οι Npcs κανονικα γυρω μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Αρα είναι λόγω CPU και πολλών NPC στη τεράστια πόλη. Μόνο αν φτιάξουν το Vulkan θα βοηθήσει η gpu λιγο την κατάσταση. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά γιατί είμαι ακόμα στη μέση νομίζω του ACT 2 αλλά μέχρι να πάω μπορεί να διορθωθεί λίγο η κατάσταση. Επίσης έχω και freesync monitor αρα τα unstable fps μπορεί να μην είναι τόσο ενοχλήτικά για μένα. Ακόμα και τα μικρά hotfix που βγάζουν διορθώνουν πολλά πάντως. Το μοναδικό crash που είχα ήταν όταν ο Asterion έκανε sneak attack σε κάποια φάση μέσα σε μια μάχη στην αρχή του ACT 2. Έκανα quick load 10 φορές και κάθε φορά αν πατούσα το reaction sneak attack εκείνη ακριβώς τη στιγμή το παιχνίδι θα κρασάριζε. Για να προχωρήσω απλώς παραμέρισα τον Asterion για 1-2 turns και τελείωσα τη μάχη χωρίς τα skills του. Σημερα που μπήκα και έκανε update στο hotfix 4, γυρισα σε εκείνο το save απλα και μόνο για να δοκιμάσω και το crash διορθώθηκε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Αυτο με τα φρουτα long rest ok.απλη εκδοση εχω παρει.Τωρα ειμαι blighted village Οπως εχω πει ο astarion απο λαθος εχει φυγει απο το παρτυ.εγω wizard η shadow και η liz.υπαρχει περιπτωση να κερδισω;;Ανεξαρτητα απο αυτο τον ασταριον θα το ξαναβρω για να το βαλω στο παρτυ η ψαχνω γ αλλον και αν ναι ποιον;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω αν τον ξαναβρεις πάντως για μένα στο hard νομίζω ο rogue είναι αναντικατάστατος. Επειδή δεν γουσταρα τον Astarion στην αρχη σκεφτόμουνα να κανω reroll σε rogue μόνο και μόνο για το lockpick(μεγάλα upgrades στα κλειδωμένα ή/και με παγίδες chests) και το dps με το dual wield+sneak attack τοσο σε melee όσο και σε ranged με 2 hand crossbows ταυτόχρονα. Γενικά πάντως ένα καλό party για να δουλέψει εύκολα θελει απλά κάποια βασικά στοιχεία μόνο. 1) Ενα τανκ με πολύ Armor Class απλα για να χώνεται και να τραβάει προσοχή. 2) Ενα utility για να κάνει buffs/debuffs και λίγο heal κυρίως για να σηκώνει τους αναίσθητους εν μέσω μάχης. Τα καλύτερα heals είναι αυτά που χρειάζονται μόνο bonus action ετσι ώστε να σηκώσεις αυτόν που έπεσε αλλά και να ρίξεις και ένα dmg spell συγχρόνως. 3) Ενα καθαρά DPS για να κάνει focus στον πιο επικίνδυνο του group και να τον εξουδετερώνει. 4) Κάποιον που να έχει μπόλικο AOE, δηλαδή να κάνει dmg σε πολλούς εχθρούς με μια κίνηση. Γενικά δες τι έχει η 4αδα σου και αν σου λείπει κάτι και δεν μπορείς να το βρεις στους origin characters κάνε ένα custom με τα στοιχεία(abilities/spells) που σου λείπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Στις 17/8/2023 στις 9:34 ΜΜ, Parapas είπε Άμα έχεις animal handling το πείθεις να πάει κατευθείαν στα γκολποστ μόνο του Νομίζω failaρά το check αν και ranger.🤣 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Αυτο με τα φρουτα long rest ok.απλη εκδοση εχω παρει.Τωρα ειμαι blighted village Οπως εχω πει ο astarion απο λαθος εχει φυγει απο το παρτυ.εγω wizard η shadow και η liz.υπαρχει περιπτωση να κερδισω;;Ανεξαρτητα απο αυτο τον ασταριον θα το ξαναβρω για να το βαλω στο παρτυ η ψαχνω γ αλλον και αν ναι ποιον;; Το παιχνίδι δε παίζεται χωρίς rogue. Κάνε multiclass τον main σου στον Withers. Θα χάσεις πάρα πολύ content/loot/gold χωρίς rogue. Όλες οι άλλες κλάσεις tbh είναι θέμα προτίμησης (αν και χωρίς cleric/druid θα σπαμάρεις πιο πολλά rests). 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έτσι όπως πάω που ψάχνω και το τελευταίο χαλασμένο φρούτο στα καλαθάκια, μέχρι να πάω act 3 θα έχουν βγει zen5/arrow lake.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Η τακτική μου ειναι παταω G πριν την μαχη, στελνω τον Ασταριον σε stealth (εχω κανει τρομερο stealth build), σφαζει οσους ειναι σε ευαλωτο σημειο, βαζει βομβες (μπορεις να τις ενεργοποιησεις με ενα flaming arrow) και μου δινει στρατηγικη. Τώρα, εαν εχεις το υπολοιπο παρτυ λιγο πιο πισω δεν κανει engage στο fight, οπότε αφηνω τον Ασταριον χωρις να πατησω End turn και διαλέγω έναν άλλο παίχτη οπου τον πλησιάζω σε crouch ώστε να βλέπω το οπτικό πεδιο των αντιπάλων (εντωμεταξύ αυτοι ειναι ακίνητοι), οποτε φέρνω πρώτα τον sorceror μου (ο παιχτης μου) ρίχνει ενα fireball για το καλημέρα, μετά κάνω ένα misty jump την shadow αναμεσα στους melee αντιπάλους και ρίχνω κάποιο ΑΟΕ (raise undead ή spiritual guardians) και τελος φέρνω την Laezel να κατεβασει τους μαγους που καθονται πιο πισω. Οποτε πριν καν καταφερουν οι αντιπαλοι να ριξουν ενα ζαρι, εχω ήδη κατεβασει το μισο τους party Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, psof είπε Δεν ξέρω αν τον ξαναβρεις πάντως για μένα στο hard νομίζω ο rogue είναι αναντικατάστατος. Επειδή δεν γουσταρα τον Astarion στην αρχη σκεφτόμουνα να κανω reroll σε rogue μόνο και μόνο για το lockpick(μεγάλα upgrades στα κλειδωμένα ή/και με παγίδες chests) και το dps με το dual wield+sneak attack τοσο σε melee όσο και σε ranged με 2 hand crossbows ταυτόχρονα. Γενικά πάντως ένα καλό party για να δουλέψει εύκολα θελει απλά κάποια βασικά στοιχεία μόνο. 1) Ενα τανκ με πολύ Armor Class απλα για να χώνεται και να τραβάει προσοχή. 2) Ενα utility για να κάνει buffs/debuffs και λίγο heal κυρίως για να σηκώνει τους αναίσθητους εν μέσω μάχης. Τα καλύτερα heals είναι αυτά που χρειάζονται μόνο bonus action ετσι ώστε να σηκώσεις αυτόν που έπεσε αλλά και να ρίξεις και ένα dmg spell συγχρόνως. 3) Ενα καθαρά DPS για να κάνει focus στον πιο επικίνδυνο του group και να τον εξουδετερώνει. 4) Κάποιον που να έχει μπόλικο AOE, δηλαδή να κάνει dmg σε πολλούς εχθρούς με μια κίνηση. Γενικά δες τι έχει η 4αδα σου και αν σου λείπει κάτι και δεν μπορείς να το βρεις στους origin characters κάνε ένα custom με τα στοιχεία(abilities/spells) που σου λείπουν. Spoiler Θέλω να δοκιμάσω τον Gale λίγο παραπάνω τώρα που έχει level 4 spells και βρήκα καλύτερα items, αλλά απλά δεν. H La'ezel είναι 2 strewng man. Κάποιες μάχες που πήγα underleveled ουσιαστικά κουβάλησε το party μόνη της. Βέβαια από τότε έχω χεστεί στα ilithid powers στον ranger μου and i have become death incarnate (ειδικά το upgrade που τα έκανε όλα bonus actions είναι σπασμένο af).🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα