Mr Aris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, ilos είπε Από fighter σε sorcerer γίνεται σίγουρα (υπάρχει ένα helm που πάει το int 17 νωρίς ACT I). Τούμπαλιν δεν ξέρω αν υπάρχει item αργότερα. 🤣 Γενικά θες classes που έχουν το ίδιο primary stat πχ fighter/barbarian, ranger/rogue κλπ κλπ. Κάνε long rests συνέχεια βρίσκεις άπειρα supplies και προχωράνε companions και sidequests έτσι. Τα short rests είναι μόνο για να μη χαλάς potions μετά από κάθε fight. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις cast spells με med/heavy armor αν δεν έχεις το proficiency. Αλλά αν έχεις fighter το έχεις οπότε its fine. Θα πήγαινα imo τον fighter πρώτα level 5 (να πάρω το extra attack) και μετά θα το γύριζα σε wizard/sorcerer με το helm που έγραψα από το blighted village. Χα μόλις μου έδωσε ιδέα τι θα είναι το επόμενο μου walkthrough.🤣 Το game έχει performance σαν skill though.🤣 Προσοχή μη φάτε κανένα owlbear egg ή τίποτα άλλο χρήσιμο όμως.😂 Έχει γούστο να τα έφαγα στο auto που κάνω το auto και τα βάζει αυτόματα 😅 Ή "κότα" έπρεπε να ήταν στο camp αλλά δεν είναι 🤔
Deus ex machina Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Έχει γούστο να τα έφαγα στο auto που κάνω το auto και τα βάζει αυτόματα 😅 Ή "κότα" έπρεπε να ήταν στο camp αλλά δεν είναι 🤔 Αν την έστειλες στο camp θα έρθει, απλά δεν πάει αμέσως. 1
ilos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Έχει γούστο να τα έφαγα στο auto που κάνω το auto και τα βάζει αυτόματα 😅 Ή "κότα" έπρεπε να ήταν στο camp αλλά δεν είναι 🤔 Είναι 40 supplies (είναι σαν αυτά από στρουθοκάμηλο, τρώει όλη η φαμίλια με ένα) αν το επέλεγε θα ήταν μόνο του, οπότε κάνει μπαμ.
cyberguy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 hours ago, ilos said: Από fighter σε sorcerer γίνεται σίγουρα (υπάρχει ένα helm που πάει το int 17 νωρίς ACT I). Τούμπαλιν δεν ξέρω αν υπάρχει item αργότερα. 🤣 τους χρησιμοποίησα 2 φορές σε μεγάλες μάχες (ειδικά στο goblin camp χρειάστηκαν 2 φορες) και μετα τους υποσχέθηκα 5000gold. δεν τα έδωσα ποτε και σε ενα long rest εσκασε μυτη μονος του ο leader και αφου τσαμπουκαλεύτηκε τον καναμε ενα gang bang. τοτε ειδα το helm για το INT και τρελάθηκα. Εαν διαβάσεις το notebook του εξηγεί οτι αυτα που εκανε ηταν επειδη φορουσε το helm, αλλιώς μπούφος ηταν. Επίσης τρομερό σκηνικό που έπαθα, ψοφάνε 3 απο τους 4 σε ένα trial (δεν σποιλαρω) που ειχε παντου blindness spell (μονιμο). Το scroll δεν μπορει να κανει rez γιατι δεν βλέπεις τον χαρακτηρα που ειναι ξαπλα. ο withers δεν ήξερα να μην πάρω το gold στην αρχη και τωρα δεν μου κάνει rez, μονο αλλαγη class και hire help. Παω με τον fighter να σηκωσω εναν παιχτη, ειναι βαρυς λεει. Αδειαζω όλο του το INV με send to camp, και μετα που ελάφρωσε τον σήκωσα (τον βάζει μεσα στο inventory ) και τον μετακινησα και έτσι ξεκόλλησα καθως τελευταίο save ηταν μια ωρα πριν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, cyberguy είπε Αδειαζω όλο του το INV με send to camp, και μετα που ελάφρωσε τον σήκωσα (τον βάζει μεσα στο inventory ) Τι είναι...Pokemon;
omghi2u Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν ξέρω ποσο καιρό έχω να διαβάσω thread που η συζήτηση είναι για το story, gameplay, etc και όχι για το fucking performance. Larian ftw! μολις αρχισει ο κοσμος να φτανει στο 3ο act θα τα δεις και αυτα. στο 3ο act το performance κανει nosedive, μεχρι και 40% drops. 4 ώρες πριν, ilos είπε Από fighter σε sorcerer γίνεται σίγουρα (υπάρχει ένα helm που πάει το int 17 νωρίς ACT I). Τούμπαλιν δεν ξέρω αν υπάρχει item αργότερα. 🤣 Γενικά θες classes που έχουν το ίδιο primary stat πχ fighter/barbarian, ranger/rogue κλπ κλπ. οι sorcs θελουν charisma οχι Intelligence, μονο οι wizards usαρουν int για τα abilities τους. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από omghi2u 1
psof Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στο tactician κάποιες μάχες όπως εναντίον δύσκολων bosses ή απέναντι σε πολλούς εχθρούς(+8) στο level σου μου θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές στο WOW μετά απο πολυήμερες προσπάθειες σε 40αρια raids στο τελικό boss. Για να το βγάλεις, θέλει να κάνεις σωστό equip όπλων, να πιεις τα μισά σου potion, να κάνεις τα σωστά buff και debuff και πάλι στο τέλος θα μαζέψεις τα κομμάτια σου με το μισο party να είναι νεκρό και το άλλο μισό με 1-5 hp και όλα τα spell slots χρησιμοποιημένα. Αυτός ο Gale έχει πέσει στο κενό μετά απο push off τουλάχιστον 25 φορές μέχρι στιγμής.
ilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Για μένα η πιο δύσκολη μάχη μέχρι στιγμής (ακόμα ACT I είμαι) ήταν : Spoiler Ο Nere το Drow μαζί με καμιά 10ρια Duergars. Βέβαια τα ήθελε ο πωπός μου γιατί μάλλον πήγα νωρίς. Μόλις είχα πάει level 5 και είχα τα extra attacks. Αν δεν είχα την Laezel με το Adamantine armor να τανκάρει σα τρελή δεν θα έβγαινε με τίποτα με τόσα mind control που σπαμάρουν - και τους έκανά και focus αυτούς τους 3 spell casters. Συν ότι κάποια από αυτά τα Duergar την έχουν δει John Cena, φουσκώνουν και έρχονται με Dash για να σε σπρώξουν μέσα στην λάβα (για τον Withers δουλεύουν).🤣. Το ρομπότ στο foundry το έβγαλα για πλάκα (και ήμουν και level 4 τότε). Η άλλη η βλακεία το Bullette είναι το πιο random fight ever. Μπορείς να το φας μέσα σε 1-2 rounds, μπορεί και να φας και 2-3 KOs με το που βγει από το χώμα. Anyways όσο έψαχνα το Bullette δίπλα στο arcane tower, βρήκα κατά τύχη το πιο καλοκρυμμένο dungeon ever.🤣 Αν δεν δείτε guide οι 9/10 θα το χάσετε. Και το παραννοϊκό της υπόθεσης είναι ότι σε αυτό το dungeon ανάλογα την εξέλιξη, μπορείς αν θες να θυσιάσεις έναν από τους companions (για ποιον από τους πισωγλέντηδες χτυπάει η καμπάνα)🤣. Και ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετικό cutscene και επίδραση από την θυσία. Σε ένα πράγμα που οι 9/10 θα το χάσουν μπορεί να συμβεί αυτό... Η Larian είναι αλλού πραγματικά. Αν αυτή ήταν σπηλιά σε ubisoft game θα έβρισκες 50 silver, 20 wood και 7 cloth και θα χαιρόσουν κιόλας.🤣 Υ.Γ. Ακόμα δεν έχω βρει τι να κάνω με αυτόν τον σπασίκλα μέσα στην τρύπα προς το Sussur tree.🤣 8 ώρες πριν, omghi2u είπε οι sorcs θελουν charisma οχι Intelligence, μονο οι wizards usαρουν int για τα abilities τους. Ναι είναι σαν τον warlock, γράψε λάθος.😆
omghi2u Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ilos είπε Για μένα η πιο δύσκολη μάχη μέχρι στιγμής (ακόμα ACT I είμαι) ήταν : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Nere το Drow μαζί με καμιά 10ρια Duergars. Βέβαια τα ήθελε ο πωπός μου γιατί μάλλον πήγα νωρίς. Μόλις είχα πάει level 5 και είχα τα extra attacks. Αν δεν είχα την Laezel με το Adamantine armor να τανκάρει σα τρελή δεν θα έβγαινε με τίποτα με τόσα mind control που σπαμάρουν - και τους έκανά και focus αυτούς τους 3 spell casters. Συν ότι κάποια από αυτά τα Duergar την έχουν δει John Cena, φουσκώνουν και έρχονται με Dash για να σε σπρώξουν μέσα στην λάβα (για τον Withers δουλεύουν).🤣. Το ρομπότ στο foundry το έβγαλα για πλάκα (και ήμουν και level 4 τότε). Η άλλη η βλακεία το Bullette είναι το πιο random fight ever. Μπορείς να το φας μέσα σε 1-2 rounds, μπορεί και να φας και 2-3 KOs με το που βγει από το χώμα. Anyways όσο έψαχνα το Bullette δίπλα στο arcane tower, βρήκα κατά τύχη το πιο καλοκρυμμένο dungeon ever.🤣 Αν δεν δείτε guide οι 9/10 θα το χάσετε. Και το παραννοϊκό της υπόθεσης είναι ότι σε αυτό το dungeon ανάλογα την εξέλιξη, μπορείς αν θες να θυσιάσεις έναν από τους companions (για ποιον από τους πισωγλέντηδες χτυπάει η καμπάνα)🤣. Και ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετικό cutscene και επίδραση από την θυσία. Σε ένα πράγμα που οι 9/10 θα το χάσουν μπορεί να συμβεί αυτό... Η Larian είναι αλλού πραγματικά. Αν αυτή ήταν σπηλιά σε ubisoft game θα έβρισκες 50 silver, 20 wood και 7 cloth και θα χαιρόσουν κιόλας.🤣 Υ.Γ. Ακόμα δεν έχω βρει τι να κάνω με αυτόν τον σπασίκλα μέσα στην τρύπα προς το Sussur tree.🤣 Ναι είναι σαν τον warlock, γράψε λάθος.😆 Spoiler το festering cove με τους ψαρομεζεδες και τον ταχα μου θεο λες ή το arcane tower? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από omghi2u
johnmayson Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Το θεμα ειναι οτι μπηκα level 3 και πρεπει να βρω τα build για τους υπολοιπους εδω θελει σωστη πληροφορηση.Αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι θα πρεπε αυτο το παιχνιδι να εχει ενα επισημο βιβλιο guide στα ελληνικα και σ αλλες γλωσσες που να εξηγει πολλα πραγματα ωστε ο νεος παικτης να μη ψαχνει δεξια και αριστερα.θεωρητικα να ακολουθησω fextralife ( το οποιο εχει πολυ πραγμα) η εχουμε και καποιο αλλο site?? Εσεις βλεπετε βιντεακι για το που θα πατε στο χαρτη και σε ποιο quest η επιλεγετε μονοι σας;;Στο invetory δεν εχω τιποτα πως παει η αναλογια ενα φρουτο για το camp?Στο πωλητη κανεις ανταλλαγη πχ 54χρυσα για 52που εχει το αντικειμενο γιατι;; Ακριβως να πουλησεις στη αξια δ εχει.Ενα scroll ηθελα 4 ειχε μαζοι.Το scroll ανασταινει με 1 ζωη ισα ισα να σηκωθει δε εχει αξια ετσι θα πρεπε να δινει περισσοτερη.
Parapas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) On 16/08/2023 at 13:32, Mr Aris said: Ή "κότα" έπρεπε να ήταν στο camp αλλά δεν είναι 🤔 Το owlbear λες κότα βρε βλάσφημε??? Εμφανίζεται μετά από κάποια long rests και μετά από 2,3 συναντήσεις μένει μόνιμα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από Parapas
Deus ex machina Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, psof είπε Αυτός ο Gale έχει πέσει στο κενό μετά απο push off τουλάχιστον 25 φορές μέχρι στιγμής. Υπομονή, μόλις μάθει το Telekinesis spell θα πάρει το αίμα του πίσω 😛
Zaknafein Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, omghi2u είπε μολις αρχισει ο κοσμος να φτανει στο 3ο act θα τα δεις και αυτα. στο 3ο act το performance κανει nosedive, μεχρι και 40% drops. Ισχύει, το slideshow με έβαλε σε τριπάκι αναβάθμισης. Επίσης, σαφέστατα όσο προχωρούσα, φαινόταν η έλλειψη "polish" σε σχέση με το πρώτο ACT, ωστόσο για να τα λέμε όλα, δεν ήταν game-breaking bugs, απλά ενοχλητικά (και ενίοτε αστεία). Πολλά τα έφτιαξαν ήδη με τα hotfixes, οπότε για τους περισότερους θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι να φτάσουν Act 3. Γενικότερα πάντως, δύσκολο να έχεις παράπονα από αυτό το παιχνίδι, έχει τέτοιο πλάτος ΚΑΙ βάθος επιλογών, που σε κάνει να συγχωρείς τις όποιες μικρές κ μεγάλες αμαρτίες... με μόνη εξαίρεση την κάμερα
Mr Aris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, Parapas είπε Το owlbear λες κότα βρε βλάσφημε??? Εμφανόζεται μετά από κάποια long rests και μετά από 2,3 συναντήσεις μένει μόνιμα. Κότα το λέγανε και τα goblin 🤣
cyberguy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Mr Aris said: Κότα το λέγανε και τα goblin 🤣 εγω εβαλα goal την κοτα με το να την κανω shove
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα