Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνω πλάκα χθες είδα ένα κατά τ'άλλα φυσιολογικό όνειρο το οποίο όμως εξελίχθηκε ως turn-based!😁

Περίμενα τη σειρά μου και έψαχνα abilities/spells για να ανοίξω το ψυγείο.😁

Με έχει τρελάνει τελείως το BG3...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, psof said:

Δεν κάνω πλάκα χθες είδα ένα κατά τ'άλλα φυσιολογικό όνειρο το οποίο όμως εξελίχθηκε ως turn-based!😁

Περίμενα τη σειρά μου και έψαχνα abilities/spells για να ανοίξω το ψυγείο.😁

Με έχει τρελάνει τελείως το BG3...

Αφού δεν ήταν κανένα mimic ψυγείο πάλι καλά να λες…

Δημοσ.

Down, down, down by the river

Παιζει σε repeat μεσα στο κεφαλι μου απο την μερα που εφτιαξα τον χαρακτηρα μου.

Καθε μερα, ολη μερα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Υπαρχει ενα προβλημα η πορτα heavy oak doors ειναι κλειδωμενη και δε μπορω να τη ανοιξω.τωρα τι κανουμε;;

κανε μερικες προσπαθειες με την shadowheart για Lockpicking (εκτος κ αν εχεις αλλο χαρακτηρα με περισσοτερο dexterity...) διαφορετικα, εμπρος καλο μου σπαθι. attack the door :D

το αλλο που μπορεις να κανεις, να πας στο grove και να αγορασεις res scroll απο την ethel ή το gnome trader

27 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Παιζει σε repeat μεσα στο κεφαλι μου απο την μερα που εφτιαξα τον χαρακτηρα μου.

Καθε μερα, ολη μερα. 

couldnt resist :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, omghi2u είπε

κανε μερικες προσπαθειες με την shadowheart για Lockpicking (εκτος κ αν εχεις αλλο χαρακτηρα με περισσοτερο dexterity...) διαφορετικα, εμπρος καλο μου σπαθι. attack the door :D

το αλλο που μπορεις να κανεις, να πας στο grove και να αγορασεις res scroll απο την ethel ή το gnome trader

couldnt resist :P

Λοιπον δε ειχα δωσει σημασια στη σαρκοφαγο δε το χα κανει σωστα και κει ειχε κλειδι αφου το πηρα ανοιξα τη πορτα μπηκα μεσα βρηκα το διακοπτακο και ειμαι στη μαχη.

Αν κερδισω τη μαχη μετα ειναι ο withers.

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει να κανω σαμπκλας απο σορσερερ σε φαιτερ για να μην ξεκιναω καινουργιο  επειδη δν επαιζα ποτε με μαγους στα γκειμς η θα ειναι φειλ?
Επισης ειδα σε καποιο βιντεο οτι αμα κανεις φουλ ρεστ παιζει να χανεις καποια κουεστ δν ειναι ρισκο καθε φορα πριν το κανεις? Εχω κολλησει σε κατι αρπιες και δν μπορω να κανω τα σπελ γιααυτο το λεω 😛

Δημοσ.

Λοιπον αφου τελειωσα τη συζητηση με το withers δε ειδα στο Βιντεακι οτι εχει και 2 μερος συζητησης με το wither και κανω loot και κανω λαθος να βγω εξω τελειως απο το crypt. ξαναμπαινω και πουθενα ο withers. θεωρητικα τελειωσα το side quest;; (δε θα πρεπε ο withers να ειναι κει και ας εφυγα εγω;;;)δε το γραφει καπου. Πηγα σε μαγαζι πηρα scroll γυρισα πισω ανασταινω τον astarion (μονο 1 γραμμη ζωης του εδωσε) μιλαω με ασταριον και φευγει απο το παρτυυυ.(κατι λαθος πρεπει να κανα εδω)καταπληκτικα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Λοιπον αφου τελειωσα τη συζητηση με το withers δε ειδα στο Βιντεακι οτι εχει και 2 μερος συζητησης με το wither και κανω loot και κανω λαθος να βγω εξω τελειως απο το crypt. ξαναμπαινω και πουθενα ο withers. θεωρητικα τελειωσα το side quest;; (δε θα πρεπε ο withers να ειναι κει και ας εφυγα εγω;;;)δε το γραφει καπου. Πηγα σε μαγαζι πηρα scroll γυρισα πισω ανασταινω τον astarion (μονο 1 γραμμη ζωης του εδωσε) μιλαω με ασταριον και φευγει απο το παρτυυυ.(κατι λαθος πρεπει να κανα εδω)καταπληκτικα.

Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Αν ο Withers σου είπε στο τέλος ότι θα τα ξαναπείτε ή θα τον ξαναδείτε στο μέλλον τότε κάνε ένα long rest και λογικά θα τον δεις στο camp σου.

Δημοσ.

Λογικα το ειπε απλως πιστευω οτι ανεξαρτητα απο το λαθος μου να βγω αφου ξαναμπηκα στη dank crypt υα επρεπε να εμφανιστει να τελειωσουμε τη συζητηση. Λογικα δ θα επρεπε να δειχνει και τα side quests που εχω τελειωσει;;Δε ηξερα οτι εμφανιζεται και στο camp.Δεν εχω για long rest.Οποτε εγω τωρα χωρις ασταριον παω για λιγο exploration.Απο που μαζευω camp supplies δε το εχω παρατηρησει απο τα σεντουκια;; Δε εχω καταλαβει μπορω να πληρωσω και με φρουτα;;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Λογικα το ειπε απλως πιστευω οτι ανεξαρτητα απο το λαθος μου να βγω αφου ξαναμπηκα στη dank crypt υα επρεπε να εμφανιστει να τελειωσουμε τη συζητηση. Λογικα δ θα επρεπε να δειχνει και τα side quests που εχω τελειωσει;;Δε ηξερα οτι εμφανιζεται και στο camp.Δεν εχω για long rest.Οποτε εγω τωρα χωρις ασταριον παω για λιγο exploration.Απο που μαζευω camp supplies δε το εχω παρατηρησει απο τα σεντουκια;; Δε εχω καταλαβει μπορω να πληρωσω και με φρουτα;;

Για long rest μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τρώγεται - πίνετε, στα εμφανίζει ότι έχεις βρει κλέψει αγοράσει 

Δημοσ.

Νομίζω αυτός ο τίτλος είναι η κορυφαία δουλειά της Larian και γενικά από τα καλύτερα rpg που έχουν κυκλοφορήσει ever.

Κορυφαίο στα πάντα και προσεγμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

αξιζει να κανω σαμπκλας απο σορσερερ σε φαιτερ για να μην ξεκιναω καινουργιο  επειδη δν επαιζα ποτε με μαγους στα γκειμς η θα ειναι φειλ?
Επισης ειδα σε καποιο βιντεο οτι αμα κανεις φουλ ρεστ παιζει να χανεις καποια κουεστ δν ειναι ρισκο καθε φορα πριν το κανεις? Εχω κολλησει σε κατι αρπιες και δν μπορω να κανω τα σπελ γιααυτο το λεω 😛

Από fighter σε sorcerer γίνεται σίγουρα (υπάρχει ένα helm που πάει το int 17 νωρίς ACT I). Τούμπαλιν δεν ξέρω αν υπάρχει item αργότερα. 🤣

Γενικά θες classes που έχουν το ίδιο primary stat πχ fighter/barbarian, ranger/rogue κλπ κλπ.

Κάνε long rests συνέχεια βρίσκεις άπειρα supplies και προχωράνε companions και sidequests έτσι. Τα short rests είναι μόνο για να μη χαλάς potions μετά από κάθε fight. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις cast spells με med/heavy armor  αν δεν έχεις το proficiency. Αλλά αν έχεις fighter το έχεις οπότε its fine. Θα πήγαινα imo τον fighter πρώτα level 5 (να πάρω το extra attack) και μετά θα το γύριζα σε wizard/sorcerer με το helm που έγραψα από το blighted village.

Χα μόλις μου έδωσε ιδέα τι θα είναι το επόμενο μου walkthrough.🤣

15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν ξέρω ποσο καιρό έχω να διαβάσω thread που η συζήτηση είναι για το story, gameplay, etc και όχι για το fucking performance. Larian ftw! :)

Το game έχει performance σαν skill though.🤣

4 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Για long rest μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τρώγεται - πίνετε, στα εμφανίζει ότι έχεις βρει κλέψει αγοράσει 

Προσοχή μη φάτε κανένα owlbear egg ή τίποτα άλλο χρήσιμο όμως.😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...