Parapas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 43 minutes ago, omghi2u said: ο Εlminster παντως τον κραζει και τον λεει φαφαρολογο. Καλά φαφαρολόγος είναι δε το συζητάμε (έχει φάση που μπορείς να του αναφέρεις imaginary πράγματα να γράψει στο 3) αλλά θέλω να πω ότι δεν εμφανίζεται πρώτη φορά, ούτε είναι κανένας τυχαίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 τελικά έπαιξε σε linux μια χαρά χωρίς τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από το protondb που έβαζαν εκεί οι χρήστες δηλαδή έπαιξε με το experimental proton και χωρίς όμως το option --skip-launcher που λενε όλοι. Mε το που βγαίνει ο launcher επιλέγεις vulkan αντί για dx11 και τρέχει μια χαρά το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, chek2fire said: τελικά έπαιξε σε linux μια χαρά χωρίς τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από το protondb που έβαζαν εκεί οι χρήστες δηλαδή έπαιξε με το experimental proton και χωρίς όμως το option --skip-launcher που λενε όλοι. Mε το που βγαίνει ο launcher επιλέγεις vulkan αντί για dx11 και τρέχει μια χαρά το game Μμμ ωραία. Ένας από τους λόγους που δεν το αγόρασα είναι επειδή περίμενα να υποστηριχτεί / ωριμάσει σε wine. Για πες λίγο τι μηχάνημα έχεις και αν έχει ικανοποιητικές επιδόσεις. Σε εμένα θα παίζει οριακά πιστεύω, _αν_ παίζει κιόλας και δεν σέρνεται (i5-4570 4x 3.2GHz , AMD RX580). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Parapas είπε Καλά φαφαρολόγος είναι δε το συζητάμε (έχει φάση που μπορείς να του αναφέρεις imaginary πράγματα να γράψει στο 3) αλλά θέλω να πω ότι δεν εμφανίζεται πρώτη φορά, ούτε είναι κανένας τυχαίος. Εγώ δε του ανέφερα imaginary πράγματα, μόνος του τα πρόσθετε 🤣🤣🤣 αλλά κάθε ιστορία πρέπει να έχει παπατζες αλλιώς δε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 εχω τρελαθει το show on map δε το χα δει😄 τα companios τι ειναι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, johnmayson είπε εχω τρελαθει το show on map δε το χα δει😄 τα companios τι ειναι;;; companions = quests που αφορουν τους companions σου, προσωπικα τους quest... daughter of darkness ειναι quest για την shadowheart, the gith warrior για την Lae'zel και το the pale elf του Astarion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, imitheos είπε Μμμ ωραία. Ένας από τους λόγους που δεν το αγόρασα είναι επειδή περίμενα να υποστηριχτεί / ωριμάσει σε wine. Για πες λίγο τι μηχάνημα έχεις και αν έχει ικανοποιητικές επιδόσεις. Σε εμένα θα παίζει οριακά πιστεύω, _αν_ παίζει κιόλας και δεν σέρνεται (i5-4570 4x 3.2GHz , AMD RX580). Αν εχεις σκοπό να το κρατησεις το μηχανημα λιγο ακομα(εχεις και 16GB ram), ισως αξιζει να δωσεις ενα 30αρι για ενα xeon E3-1270v3. 4c/8t θα δώσει λιγο αερα στα games, ο xeon ειναι σαν i7-4770. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-E3%25252d1270v3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, imitheos είπε Μμμ ωραία. Ένας από τους λόγους που δεν το αγόρασα είναι επειδή περίμενα να υποστηριχτεί / ωριμάσει σε wine. Για πες λίγο τι μηχάνημα έχεις και αν έχει ικανοποιητικές επιδόσεις. Σε εμένα θα παίζει οριακά πιστεύω, _αν_ παίζει κιόλας και δεν σέρνεται (i5-4570 4x 3.2GHz , AMD RX580). Αναφορά σε κείμενο Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC. Model: ROG ZENITH EXTREME ALPHA CPU Brand: AMD Ryzen Threadripper 2950X 16-Core Processor Operating System Version: Ubuntu 23.04 (64 bit) Kernel Name: Linux Kernel Version: 6.2.0-26-generic Video Card: Driver: NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce RTX 3070/PCIe/SSE2 Driver Version: 4.6.0 NVIDIA 470.199.02 OpenGL Version: 4.6 Monitor Refresh Rate: 120 Hz Desktop Resolution: 3440 x 1440 Primary VRAM: 8192 MB Memory: RAM: 31914 Mb θα παίξω λίγο σήμερα να δούμε αν τρέχει και σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, omghi2u είπε companions = quests που αφορουν τους companions σου, προσωπικα τους quest... daughter of darkness ειναι quest για την shadowheart, the gith warrior για την Lae'zel και το the pale elf του Astarion. Ευχαριστω.Αφου ο ασταριον ειναι κλειδοκρατορας ειπα μα παω να ανοιξω μια κλειδωμενη πορτα οπου πεφτω πανω σε μαχη εναντιον 6 ( πριν το dank crypt) δυσκολη μαχη και πολυ τουρμπο οι εχθροι αλλα με τα κοπων και βασανων νικησα και κει που παιρνω μια ανασα ανακαλυπτω οτι εχει κ αλλες πορτες( μια απο αυτες το dank crypt).Ο ασταριον ειναι νεκρος δε εχω τιποτα απο scroll για να το αναστησω και γενικως απο spells ουτε long rest.Τι κανω τωρα να συνεχισω χωρις astar τις αλλες πορτες και το dank crypt?? Πως θα τον αναστησω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) οταν βρεις τον withers στο dank crypt Θα εχεις την επιλογη αντι χρυσου να σου αναστησει οσους πεθαινουν και δεν ειχες scroll να τους σηκωσεις εσυ. αν δεν τον βρεις κανε ενα search : where to find withers Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από omghi2u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 13 hours ago, panagiotis54 said: 260 ευρω και δεν εχουν DVD μεσα, σκεφτηκα να γραψω.. Αλλα μετα, επισης σκεφτηκα, οτι εδω και χρονια δεν εχω dvd drive στον υπολογιστη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, omghi2u είπε οταν βρεις τον withers στο dank crypt Θα εχεις την επιλογη αντι χρυσου να σου αναστησει οσους πεθαινουν και δεν ειχες scroll να τους σηκωσεις εσυ. αν δεν τον βρεις κανε ενα search : where to find withers Υπαρχει ενα προβλημα η πορτα heavy oak doors ειναι κλειδωμενη και δε μπορω να τη ανοιξω.τωρα τι κανουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, chek2fire είπε θα παίξω λίγο σήμερα να δούμε αν τρέχει και σωστά να πω ότι το game τρέχει απλά άψογα σε linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, chek2fire said: να πω ότι το game τρέχει απλά άψογα σε linux Με proton ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα