Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου ειναι γυναικα να της κανεις δωρακια για να μεινει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τρολαρω λιγακι σαν παιδι και εγω δεν το εχω παρει ακομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει αυτο που εχουν φτιαξει.. Παει να γινει το αγαπημενο μου game ever...  Εκει που λες οκ ποσο καλυτερο να γινει.. Οσο το προχωραω τοσο καλυτερο γινεται , ηδη 55 ωρες...Εχει πολυ αγαπη το παιχνιδι απο τους δημιουργους και αυτο βγαινει

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 3

Πως είναι δυνατόν να φτιάξεις ενα τέτοιο παιχνίδι;

Οτι κουφή αντίδραση και να σκεφτώ έχει και τη δική της επίδραση στην ιστορία. "Ολοκληρώνω" μια περιοχή και το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο διαφορετική θα ήταν η εμπειρία μου αν δεν είχα κάνει fail σε εκείνο το dice check, ή αν είδα μαζί μου ένα animal/dead speaking potion, αν δεν σκότωνα εκείνο τον NPC, αν είχα μαζί μου τον κατάλληλο companion, αν πήγαινα απο την άλλη μεριά κλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dalan2007 είπε

αφου ειναι γυναικα να της κανεις δωρακια για να μεινει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τρολαρω λιγακι σαν παιδι και εγω δεν το εχω παρει ακομα

Θα ήταν ευκολάκι, αλλά δυστυχώς είναι από τις άλλες 🤣🤣🤣

Άσχετο με τα παραπάνω σε quest με κάποιο παπατζο npc🤣🤣🤣

Spoiler

Έχω πάρει στη κατασκήνωση ένα συγγραφέα, που μου είπε ότι θα έψαχνε να βρει λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, μεγάλος παπατζας εντωμεταξύ, κάπου έλεγα να τον σκότωνα από μόνος μου χωρίς να υπάρχει τέτοια εξέλιξη από επιλογές κτλ🤣. Η εξέλιξη που είχε η θεραπεία είναι αντε γειά 🤣🤣 τουλάχιστο από τις επιλογές που έκανα, εντελώς άλλη εξέλιξη από αυτό που θα περίμενε κανείς, κάπου έβαλα και τα γέλια, μόνο για γέλια δεν ήταν βέβαια, αλλά η αντίδραση σε αυτό που έβλεπα σε συνδυασμό με τις επιλογές ήταν αντε γειά 🤣🤣 στο τέλος είπα να συνεχίσω έτσι..... 😅

Επεξ/σία από Mr Aris

Καλημερα εχω φτασει εκει στο grove ( καπωωετσι με τη καργκα και τη θεραπευτρια) το παρτυ αποτελειται απο μενα ( wizard) astarion shadow.Εκει λιγο στη εξευρενηση βρηκα τη λιζ( την οποια ειχα διωξει καιβειχα δει στο βιντεο οτι θα τη ξαναβρω)Το θεμα ειναι οτι εγω δε θελω τη λιζ πολυ στο παρτυ αν δε τη παρω ουτε τωρα θα καταφερω να βρω πρωτα το barbarian πριν βρω μπω σε καποια μαχη η ειναι μονοδρομος να παρω τη λιζ διοτι θα βτω μαχη σιγουρα πριν βρω το barbarian?Εκει στο map εχει quest side quest εχει να κανω κατι ωστε να φαινεται με τελιτσα που ακριβως ειναι το βασικο quest και που το side quest??Η λογικη μου ειναι να τελειωσω το βασικο quest πρωτα.Το λαθος ειναι οτι κοιταω βιντεο για πως παει περιπου η εξελιξη για να ξερω που να ψαξω στο χαρτη για βασικο quest αλλα ετσι δε γινεται.Δεν μ αρεσει πολυ η εξευρενηση διοτι δ μ αρεσει που περπαταω με το ποντικι και μου το κανει λιγο ποιο δυσκολο αν ειχε περπατημα με wasb.Αυτα περιμενω τη βοηθεια γνωμη σας.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά πραγματικά το game πρέπει να είναι τεράστιο. Όλο για Baldur's Gate ακούω και Baldur's Gate δε βλέπω.

Έχω 70 ώρες played και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έχω φύγει απ' το Act I.  Έιμαι στο χάρτη με τις «σκιές» προς το παρόν, αλλά τώρα περνάω και από την εναλλακτική διαδρομή για να κάνω και την quest της Laezel + οτιδήποτε άλλο.

3 minutes ago, Deus ex machina said:

Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά πραγματικά το game πρέπει να είναι τεράστιο. Όλο για Baldur's Gate ακούω και Baldur's Gate δε βλέπω.

Έχω 70 ώρες played και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έχω φύγει απ' το Act I.  Έιμαι στο χάρτη με τις «σκιές» προς το παρόν, αλλά τώρα περνάω και από την εναλλακτική διαδρομή για να κάνω και την quest της Laezel + οτιδήποτε άλλο.

ειμαι στο ιδιο σημειο, εφτασα την εξοδο απο το forest road και το παω προς τα πισω. Ειχα χρονια να απολαύσω τόσο πολύ ένα παιχνίδι...ίσως απο το Neverwinter Nights 2. Σενάριο, διάλογος, μουσική, γραφικά όλα ειναι υπέροχα

27 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Το μόνο αρνητικό για μένα είναι τα relationships . Είναι απότομα και awkward.  

Σε αυτόν τον τομέα η cdpr παραμένει king . 

Το ακουω κ απο αλλους αυτο αλλα ομολογω οτι εμενα μου ειναι πολυ νορμαλ. Ισως γιατι οταν τους μιλαω ολους δεν τους την πεφτω ολους εμεσα; 😂

διαλεξα εναν companion ως romance interest κ ολους τους υπολοιπους τους υπ ξεκοψα απο νωρις κ ειναι ολα παρα πολυ ομαλα.

παντως το καλυτερο romance που εχω δει σε rpg ειναι με Jaheira στο BG2. Εχει τρελο pacing και διαρκεια και γραφη, καταπληκτικο σε ολα τα επιπεδα.

• Like 1

2 hours ago, Mr Aris said:

Θα ήταν ευκολάκι, αλλά δυστυχώς είναι από τις άλλες 🤣🤣🤣

Άσχετο με τα παραπάνω σε quest με κάποιο παπατζο npc🤣🤣🤣

Reveal hidden contents

Έχω πάρει στη κατασκήνωση ένα συγγραφέα, που μου είπε ότι θα έψαχνε να βρει λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, μεγάλος παπατζας εντωμεταξύ, κάπου έλεγα να τον σκότωνα από μόνος μου χωρίς να υπάρχει τέτοια εξέλιξη από επιλογές κτλ🤣. Η εξέλιξη που είχε η θεραπεία είναι αντε γειά 🤣🤣 τουλάχιστο από τις επιλογές που έκανα, εντελώς άλλη εξέλιξη από αυτό που θα περίμενε κανείς, κάπου έβαλα και τα γέλια, μόνο για γέλια δεν ήταν βέβαια, αλλά η αντίδραση σε αυτό που έβλεπα σε συνδυασμό με τις επιλογές ήταν αντε γειά 🤣🤣 στο τέλος είπα να συνεχίσω έτσι..... 😅

Δεν είναι τυχαίος συγγραφέας πάντως 

https://baldursgate.fandom.com/wiki/Volothamp_Geddarm

6 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

παντως το καλυτερο romance που εχω δει σε rpg ειναι με Jaheira στο BG2. Εχει τρελο pacing και διαρκεια και γραφη, καταπληκτικο σε ολα τα επιπεδα.

Για μένα Viconia BG2 και Tali σε Mass Effect. 

Γενικά κι εγώ έχω παράπονα απ' τα romances στο BG3. Δεν είναι μόνο ότι σου την πέφτουν όλοι, αλλά και ότι δεν γίνεται ομαλά και ακόμα και χωρίς πολύ approval. Θα είχε περισσσότερο νόημα να συνδεόταν το romance με τις quest του κάθε χαρακτήρα και να εμφανιζόταν η επιλογή σε επόμενο Arc.

31 minutes ago, Skywalker333 said:

Τί θυμήθηκες εκεί ρε μερακλή, ωραίος! Θα συμφωνήσω και εγώ, είχαν κάνει καλή δουλειά εκεί!

• Like 2

2 ώρες πριν, Deus ex machina είπε

εγω ειμαι 85 ωρες στο παιχνιδι και μολις επιασα την αρχικη περιοχη του act 3. και απο οτι διαβασα το act 3 σε μεγεθος ειναι οσο το act 1 + act 2 combined. για να δουμε.

το παιχνιδι παντως ειναι τρομερο. δεν υπαρχει τιποτα "αχρηστο", οπου πας κατι βρισκεις, κατι ανακαλυπτεις κατι προχωραει το στορι (γενικο ή προσωπικο). μπραβο στην λαριαν. παιχνιδι απο gamers για gamers. ερωτικο γραμμα ειναι το παιχνιδι.

53 λεπτά πριν, Parapas είπε

Δεν είναι τυχαίος συγγραφέας πάντως 

https://baldursgate.fandom.com/wiki/Volothamp_Geddarm

ο Εlminster παντως τον κραζει και τον λεει φαφαρολογο. :P

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Το μόνο αρνητικό για μένα είναι τα relationships . Είναι απότομα και awkward.  

Σε αυτόν τον τομέα η cdpr παραμένει king . 

δεν μου φαινεται τρελο. ειδικα αν σκεφτεις τη θεση στην οποια βρισκονται οι χαρακτηρες μας. ειναι κυριολεκτικα και μεταφορικα με ενα οπλο στον κροταφο που μπορει να σκασει ανα πασα ωρα και στιγμη.

ολα σου φαινονται πιο μεγαλα απο οτι ειναι... και ασε που τα περισσοτερα ξεκινανε ως flings , το αν θα γινει relationship η οχι εσυ το επιλεγεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...