Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο εχει νοημα το 60αρι του...

το βιντεο του ENDYMIONtv ειναι παραλλαγη του βιντεο που εβαλα πιο πισω απο LegacyKillaHD...
και ισως επρεπε να το ποσταρω στο pc gaming...γιατι πρακτικα καποιοι devs λενε χωρις ντροπη πως το να κανεις καλα βιντεογκεημς ειναι μπελας και γιατι να μπεις στη διαδικασια οταν οι νεες @@ που βγαζουν τα τελευταια χρονια πουλανε και μαλιστα πολυ καλα....κοινως οι συγκεκριμενοι devs πρεπει να ειναι ξαδερφια του bobby kotick or something

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Τι κανουμε; πλη΄ρωνουμε 59.99ε;

Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις steam gift cards(δηλαδή να γεμίσεις το steam wallet αν τις βρεις φθηνότερα απο κάπου)και να το αγοράσεις κατευθείαν από το steam.

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι.

Κρίμα που δεν μπορούσα να κάνω refund το D4(μακράν η απογοήτευση του 2023), να αγοράσω Day one το BG3.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Sad 1

1 hour ago, Fulgore said:

Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις steam gift cards(δηλαδή να γεμίσεις το steam wallet αν τις βρεις φθηνότερα απο κάπου)και να το αγοράσεις κατευθείαν από το steam.

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι.

Κρίμα που δεν μπορούσα να κάνω refund το D4(μακράν η απογοήτευση του 2023), να αγοράσω Day one το BG3.

Καλό χρυσό δε λέω, απλά το 60ρι τσούζει.

Δυστυχώς δε βλέπω άλλο τρόπο και με αγχώνει η πατέντα.

Θα ασχοληθώ λίγο ακόμη με το Diablo, μπας και πέσει...

Υ.Γ. όντως η αθεοφοβη Nvidia έβγαλε ήδη drivers!

• Super Moderators
12 minutes ago, kanesaxo said:

Υ.Γ. όντως η αθεοφοβη Nvidia έβγαλε ήδη drivers!

Ειρωνία υποθέτω, γιατί κανονικά έπρεπε να έχουν βγει από την προηγούμενη βδομάδα. 😛

• Like 1

εγω πρωτη φορα παιζω bg γενικα και νιωθω χαμενος . Γενικα παιζω αρπιτζι αλλο αυτο μου φαινεται φουλ χαοτικο. Εψαχνα κατι σε warrior paladin κτλ και επειδη ειδα τους ελφ καλους στα σπαθια διαλεξα ελφα αλλα εχει μαγειες . Τι κλας διαλεξα εχω μπερδευτει χαχα

• Like 1

5 hours ago, Vigilante1319 said:

εγω πρωτη φορα παιζω bg γενικα και νιωθω χαμενος . Γενικα παιζω αρπιτζι αλλο αυτο μου φαινεται φουλ χαοτικο. Εψαχνα κατι σε warrior paladin κτλ και επειδη ειδα τους ελφ καλους στα σπαθια διαλεξα ελφα αλλα εχει μαγειες . Τι κλας διαλεξα εχω μπερδευτει χαχα

Θα σου κανω suggest να δεις κάποια videos απο Fextra:

Guide to Combat Mechanics - How to Miss Less, and Win More!
Guide to Reactions & UI - Must Know Tips For All Players
Guide: Optimal Party Composition

Δεν νομιζω να χρειαστείς τπτ άλλο περα απο αυτά (μετά αναγκαστικά θα τρως φουλ σποιλς και θα σου χαλάσουν την εμπειρία).

Εαν δεν το παιξεις τα tactitian θα είσαι μια χαρά.

Και εγώ ειμαι φουλ αρχάριος και το μονο παιχνίδι που εχω παιξει σε αυτο το στιλ ειναι το DoS2.
και εκει τέρμα δυσκολία το εβαλα, κάποια στιγμή θα το μάθεις, δεν ειναι κάτι τόσο τρελό.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχονται τα Armored Core 6, Starfield και Spiderman 2 πέρασε και το Zelda TOTK και το Baldur's gate ειναι τόσο καλό που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι το GOTY για μένα. Το Armored Core θα απογοητεύσει πολλούς(λανθασμένα για μένα) που δεν θα είναι παρόμοιο με το Elden Ring, το Starfield ακόμα κι αν είναι παιχνιδάρα δεν θα έχει σε καμία περίπτωση το polish του Baldur's Gate 3(θα συγκρίνω αυτά τα 2 όταν θα περάσει και το Starfield επίσης μια  τρίχρονη ΕΑ) και τo Zelda μαζι με το Spiderman 2 είναι ουσιαστικά reskins των προκάτοχών τους.

Μια συμβουλή ως προς τον τρόπο που πρέπει να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Επιλέξτε την ανώτατη δυσκολία(tactician). Θα πεθάνετε άπειρες φορές αλλά αυτό θα σας οδηγήσει να μάθετε το παιχνίδι πιο γρήγορα ψάχνοντας τους άπειρους τρόπους που σας δίνει σε κάθε μάχη όπως να δοκιμάζετε όλα τα spells και abilities των χαρακτήρων σας και τα synergies μεταξύ τους, τις ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον με το μέρος σας, να μην κάνετε απλά ντου απο μια μεριά αλλα να αναζητείτε άλλες πλευρές επίθεσης(με stealth, climbing κ.α), να χωρίζετε το γκρουπ σας και να περικυκλώνετε τα pack των εχθρών κλπ.

Θα πέσει πολύ wipe και reload αλλά πιστέψτε αξίζει να περάσετε όλες αυτές τις "Oh shit" στιγμές που θα πέσετε πάνω σε μια παγίδα που θα σας οδηγήσει σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Ειτε θα κερδίζετε με το ζόρι και πραγματικά το group σας θα αξίζει ένα long rest είτε θα κερδίσετε μετά απο 3-4 διαφορετικές προσπάθειες και στρατηγικές όπου θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λύσατε ένα δύσκολο παζλ. Δεν έχει τόσο σημασία τo build σας ή οι χαρακτήρες του party σας αλλά περισσότερο τα spells/abilities που επιλέγετε και τους τρόπους που τα χρησιμοποιείτε μαζί με την θέση και απόσταση που τα χρησιμοποιείτε έτσι ώστε να ευστοχείτε εσείς και να αστοχούν οι εχθροί όσο γίνετε παραπάνω.

Εκεί που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ reload είναι στο RP μέρος του παιχνιδιού και πραγματικά να ζήσετε με τις επιλογές σας και τις ζαριές σας ότι και να γίνει εκτός και αν κάνατε missclick ή αν παρερμηνεύσατε μια πρόταση φυσικά.

Αυτό είναι το καλύτερο σύντομο βιντεο που βρήκα με τα αναγκαία tips που χρειάζεται να γνωρίζεις ώστε να καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα και τι να αναζητάς να κάνεις σε κάθε περίπτωση μάχης.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1

@psof Συμφωνώ 100% με το post σου.

Το ιδιο έκανα και στο DoS2, μαξ δυσκολία και 100 φορές την κάθε μάχη μ'εχρι να γίνεις καλός.

Το ιδιο και στο BG3 και ηδη μπορω να πω οτι πλεον προσεγγίζω τα φαιτς τελειως διαφορετικά σε σχέση με την αρχή.

Ειναι τρομερή υπερπαιχνιδάρα παντως....

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως φαινεται ο ΑΑΑ D4 player με τα ουαου και τα σουπερ - υπερ . Εχει συνηθησει να ψοφαει σε καθε γωνια :P Τωρα αν θα ειναι ΤΟ GOTY εχω αμφιβολιες  . Τα περισοτερα νεα γαμερς ειναι groomed να μην εχουν καμια υπομονη τρεχουν και τρεχουν και τρεχουν diablo style και δεν υπαρχει περιπτωση  να κατσουν σε turn -based με ζαρια .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Πως φαινεται ο ΑΑΑ D4 player με τα ουαου και τα σουπερ - υπερ . Εχει συνηθησει να ψοφαει σε καθε γωνια :P Τωρα αν θα ειναι ΤΟ GOTY εχω αμφιβολιες  . Τα περισοτερα νεα γαμερς δε εχουν καμια υπομονη τρεχουν γρηγορα diablo style και δεν υπαρχει περιπτωση  να κατσουν σε turn -based με ζαρια .

Κάνεις λάθος φίλε. Είναι τόσο καλοφτιαγμένο και ξεχειλίζει απο τέτοιο πάθος που πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι φίλος του είδους(turn based) για να το απολαύσεις στο μέγιστο. Μόνο τα υπέροχα γραφικά του αχανές κόσμου του και το απίστευτο σε πολυπλοκότητα RP με το κορυφαίο σε ποιότητα voice acting αξίζει με το παραπάνω. Γι'αυτό σπάει τα ρεκόρ στο steam και είναι ήδη νουμερο ένα σε προπαραγγελίες ακόμα και στις κονσόλες. Είναι όπως το Elden Ring κατα τη γνώμη μου που τράβηξε όλο το gaming κοσμο πάνω στο "niche" είδος του καθώς ήταν τόσο καλό που δεν χρειάζονταν να είσαι φαν των souls games για να το εκτιμήσεις ως GOTY.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Εδώ 1 missclick κάνεις και αντί να μιλήσεις σε έναν NPC μπορεί να πας να κλέψεις ένα μήλο από ένα βαρέλι και να σηκωθεί όλη η φρουρά στο πόδι.🤣

Συν ότι παλεύεις και με τη κάμερα και το UI συνέχεια που είναι λίγο cancer. Δεν είχα παίξει τα DOS, έχω πάθει πλάκα με το πόσο πολύπλοκο  μπορεί να γίνει το game από την παραμικρή λεπτομέρεια. Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται butterfly effect the game. 🤣

Μπορεί πχ να χάσεις μια περιοχή ή ένα quest γιατί δεν μίλησες πριν σε μια αγελάδα(?!) με το συγκεκριμένο potion. Ή να συμμαχήσεις με τα tieflings μόνο και μόνο για να βγάλεις από την φυλακή ένα goblin που μπορεί να σε βοηθήσει για το main quest και το κρατάνε και να το φυγαδεύσεις μετά μέσα από μια σπηλιά που είχες φάει πριν μια άλλη συμμορία από  goblins.🤣 Ή να χάσεις σχεδόν όλη την εμπιστοσύνη των party members γιατί έκανες fail σε ένα arcane check καθώς πήγαινες να πλύνεις τα χέρια σου σε έναν κουβά. Ή να κάνεις critical fail (1) με τον thief σε pickpocket/lockpick/disable trap που ακόμα και μαθηματικά ήταν αδύνατο με όλα αυτά τα bonus που έχει (πολύ σπαστικό αυτό όποτε τυχαίνει - εννοείται save scum) και τα πράγματα να πάρουν τρελή τροπή.

Γενικά ανήκει στα παιχνίδια "που δεν βγαίνουν πλέον" αφού όλα έχουν υπεραπλουστευτεί λόγω των κονσολών. Δεν είναι για όλους σίγουρα, αλλά αυτοί που ψάχνανε κάτι τέτοιο μετά από τόσα χρόνια θα το ευχαριστηθούν τέρμα.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...