Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ευτυχώς φαίνεται ότι η Larian έδωσε ρέστα, χρειαζόταν το win από πολωνια μετά τις μούφες των CDPR και Techland. Το τσίμπησα εννοείτε, αλλα θα το αφήσω να ωριμάσει.

Βελγοι ειναι η Larian

024_044.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Snoob είπε

Παρενθετικά, παίζω Drow Paladin. Και, ναι, σε αφήνει να παίξεις Drow Paladin. Κι είναι βιώσιμη επιλογή.

Δείτε το.

Drow Paladin παιζω και εγω. Vengeance που κατεληξα σε oathbreaker.

Με χαλαει λιγο που δεν σου δινουν την δυνατοτητα (στους pala τουλαχιστον) να εχεις deity. θα εκανε καλυτερο roleplay και θα ειχες περισσοτερους τροπους (αναλογα τον θεο που υπηρετεις) να ακολουθησεις το δικο σου playthrough.

π.χ vengeance paladin of Lolth.

Spoiler

FF5Z517.jpg

BFmRvhC.jpg

Ειμαι κανα 15ωρο στο 1ο act (γνωριζοντας τα περισσοτερα πραγματα απο το λιωσιμο της EA) Και βρισκω πολυ καινουριο content... συμφωνω οτι παει για GOTY Και κινδυνευει μονο απο το Zelda (και αυτο λογο fanbase θεωρω, ειναι πολυ πιο popular γενικα)

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί και δε το έχω ξανασυναντήσει σε άλλο game είναι ότι και η steam version είναι DRM free !!! Μπορείς να κάνεις copy/paste το folder και τρέχει κανονικά το εκτελέσιμο και σε άλλο μηχάνημα χωρίς να είναι εγκατεστημένο το steam.

• Like 5

Είναι που άλλοι βάζουν denuvo για να "κλειδώσουν" τις πρώτες πωλήσεις..Μπαρούφες, εάν είναι καλό το παιχνίδι θα κάνει πωλήσεις.

• Like 17

1 hour ago, ilos said:

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί και δε το έχω ξανασυναντήσει σε άλλο game είναι ότι και η steam version είναι DRM free !!! Μπορείς να κάνεις copy/paste το folder και τρέχει κανονικά το εκτελέσιμο και σε άλλο μηχάνημα χωρίς να είναι εγκατεστημένο το steam.

Η cd project κάνει το ίδιο επίσης. 

Ξεκινάς το παιχνίδι και χωρίς να τρέχει το steam 

Όλος τυχαίος και τα δύο είναι μέσα στα 5 πιο δημοφιλή single player παιχνίδια,  κατά αλλά χρειάζεται denuvo για να πουλήσουν...

• Like 2

σε εμενα το μονο bug που συμβαινει (και ειναι φουλ ενοχλητικο, δεν υπηρχε στην EA) σε καποια ξεκουδουνα σημεια (κατα τη διαρκεια μαχης) στον ενα απο τους 4 χαρακτηρες μου (τυχαια καθε φορα) εξαφανιζεται το UI, μπορω να τον κουνησω και να κανω Melee attack , αλλα οταν τελειωσει το turn δεν μπορω να πατησω end turn. εννοειται παταω και το shortcut στο keyboard δεν εκανα ποτε mouse over.

μπορω να παω στους αλλους χαρακτηρες αλλα προφανως δεν μπορουν να κανουν τπτ μεχρι να τελειωσει το turn του προηγουμενου το οποιο ειναι κολλημενο. μονο με reload/quickload γλυτωνω.

• Super Moderators

Eίναι απίστευτα μεγάλο το παιχνίδι, ακόμη στον πρώτο χάρτη είμαι, κι είναι επιμέρους μικρόκοσμοι, ένας οικισμός εδώ, ένα χωριό εκεί, μπουντρούμια, μικρές ιστορίες, άπειρα μυστικά. 

Εντωμεταξύ, κοιτάζω στο main story κι έχω αυτή τη στιγμή ούτε λίγο, ούτε πολύ, πέντε επιλογές για το πώς να προχωρήσω την ιστορία και έχει προηγηθεί άλλη μία περίπτωση που κατέληξε σε αδιέξοδο (κι είχε και διακλαδώσεις πριν φτάσει σε αδιέξοδο, τουλάχιστον τρεις, ενδεχομένως και περισσότερες).

Κι από ό,το βλέπω, έχεις επιλογές να προσεγγίσεις τις αποστολές από οσιομάρτυρας μέχρι το κατακάθι του υποκόσμου κι όλα τα ενδιάμεσα. Ξόρκια, αντικείμενα, αλχημεία, φωτιά, νερό, ηλεκτρισμός, λάσπη, οξύ, διαφορετικοί τρόποι να τα εκμεταλλευτείς όλα αυτά (και να την πατήσεις), γενικά έχει άπειρο υλικό: έχω κάνει ένα σωρό πράγματα κι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μου έχουν ξεφύγει σε αυτά που "εξερεύνησα" διάφορα ενδιαφέροντα.

Μου έτυχε μία φορά ένα glitch που χάθηκε το ui σε μια μάχη (αλλά κάνει autosave πριν τις μάχες, άρα επέστρεψα πολύ γρήγορα εκεί που ήμουν) και κατά τα άλλα δείχνει βράχος μέχρι στιγμής.

Το μόνο "αρνητικό" είναι πως, με τη δουλειά, με βλέπω να χρειάζομαι μήνες για να το τελειώσω.

• Like 4
  • Thanks 1

20 hours ago, Xorxhs! said:

Από που το αγοράζουμε? steam απευθειας ή κλειδαδικο?

σε κλειδαδικο το ειδα χθες καπου στα 30ε.

Οπότε με βλέπω απο εκει να ψωνιζω, αφου "τελειώσω" με το Diablo. Πανε οι εποχες που καιγόμασταν, τωρα πιο περιορισμένα.

5 ώρες πριν, kanesaxo είπε

σε κλειδαδικο το ειδα χθες καπου στα 30ε.

Οπότε με βλέπω απο εκει να ψωνιζω, αφου "τελειώσω" με το Diablo. Πανε οι εποχες που καιγόμασταν, τωρα πιο περιορισμένα.

https://k4g.com/product/baldur-s-gate-3-steam-global-standard-edition-account-account-C62438A9?r=aks&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

απο εδω λες? Ειναι account, αυτο. Μπορώ να το προσθεσω μετα στο δικο μου?

3 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

https://k4g.com/product/baldur-s-gate-3-steam-global-standard-edition-account-account-C62438A9?r=aks&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

απο εδω λες? Ειναι account, αυτο. Μπορώ να το προσθεσω μετα στο δικο μου?

Όχι δεν προστίθεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...