starmanwarz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, Antonio22 said: Παιδιά ένα αξιόπιστο key seller για Steam? Δε θέλω να το πληρώσω full price. Και 10 ευρώ κάτω καλά είναι. Ευχαριστώ. Δεν υπαρχει στα κλειδαδικα δυστυχως. https://gg.deals/game/baldurs-gate-3/
firepc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 472K ταυτόχρονοι μόνο στο steam (είναι και στο gog drm free) Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από firepc 2
noFEARgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα παιξει ελαχιστα την ΕΑ. Εχω μια απορια με ενα gameplay mechanic σχετικα με τον Gale αν μπορει καποιος να μου απαντησει Spoiler Αν ψωφησει τι γινεται με την necrotic aura ; Υπαρχει θεραπεια ; Κατα τυχη πεθανε κατα την διαρκεια μιας μαχης και μετα κολλησαν ολοι οι υπολοιποι στο party . Αναγκαστηκα να κανω load πριν την μαχη γιατι πεθαναν ολοι ... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από noFEARgr
omghi2u Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 55 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ειχα παιξει ελαχιστα την ΕΑ. Εχω μια απορια με ενα gameplay mechanic σχετικα με τον Gale αν μπορει καποιος να μου απαντησει Απόκρυψη περιεχομένων Αν ψωφησει τι γινεται με την necrotic aura ; Υπαρχει θεραπεια ; Κατα τυχη πεθανε κατα την διαρκεια μιας μαχης και μετα κολλησαν ολοι οι υπολοιποι στο party . Αναγκαστηκα να κανω load πριν την μαχη γιατι πεθαναν ολοι ... Spoiler δεν σου βγηκε το projection του μολις πεθανε? κανονικα αν πεθανει, μετα βγαινει το Projection του και σου δινει οδηγιες πως να τον επαναφερεις
dalan2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) βλεπω εχει πολυ xcom feeling χαχαχαχαχαχα 80%+ πιθανοτητα να πετυχεις το στοχο και missed Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από dalan2007
Mr Aris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Επειδή τις μπαταρίες του gamepad έπρεπε να τις φορτίσω, αναγκαστικά το χειριστήριο το απενεργοποιησα, όλα καλά μέχρι εδω👀🤣 Του βάζω άλλες μπαταρίες φορτισμενες, ανοίγω, και.... Το παιχνίδι θεώρησε ότι δεύτερος παίχτης συνδέθηκε στο πισι καπάκια μου κάνει split screen Και Στη δεξιά μεριά έχει να φτιάξω ήρωα 🤣 το φτιάχνω 🤣 και με βάζει κανονικά μέσα, το gamepad λειτουργεί στο player 2 πλέον αφού μου σπάσε τα νεύρα και δε βρήκα τρόπο να το αλλάξω, κάνω ένα load και επιτέλους μονό, φουλσκριν 🤣🥳 Εντομεταξυ splitscreen είχα να δω από mega drive ξέρω γω 🤣🤣 νόμιζα δεν υφίσταται πλέον
optimus prime Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Στο playstation συνεχιζουν να βγαίνουν ακόμα games με split screen.
panagiotis54 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 6 hours ago, Antonio22 said: Παιδιά ένα αξιόπιστο key seller για Steam? Δε θέλω να το πληρώσω full price. Και 10 ευρώ κάτω καλά είναι. Ευχαριστώ. μπορεις να αγορασεις ολοκληρο steam acc καθως φαινεται με μονο το παιχνιδι μεσα.... link 1η φορα το βλεπω αυτο προσωπικα 1 1
dalan2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 https://twitter.com/larianstudios/status/1687537115641348103?s=20 Το πρώτο μεγάλο patch του Baldur’s Gate 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι η γνωστη μεταφραση του κ@λου που κανουν απο τα μεγαλα sites Θελανε να πουνε οτι διωρθωνει ηδη πολλα προβληματα οπως των saves . Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από Mhlogiatros
Choronzoon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Προσωπικά περιμένω για fsr 2.0 και ένα καλό κλειδί στα 40 -45 ευρώ για να το παίξω στο ντεκ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, panagiotis54 είπε μπορεις να αγορασεις ολοκληρο steam acc καθως φαινεται με μονο το παιχνιδι μεσα.... link 1η φορα το βλεπω αυτο προσωπικα Υπάρχει χρόνια και για steam και για ps και Xbox. Καλό θα ήταν να μη το κάνει κάποιος αν δε θέλει να χάσει τον λογαριασμό, αν πχ αυτός που τον πουλάει αποφασίσει να πάει να πει ότι τον έκλεψαν ή ότι άλλο κάποια μέρα. Από Τουρκία στο steam κάνει 26€, αλλά θα περιμένω, δε το βιάζομαι το παιχνίδι. Οπότε μέχρι τότε μπορεί να πέσω σε καμία έκπτωση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Ευτυχώς φαίνεται ότι η Larian έδωσε ρέστα, χρειαζόταν το win από πολωνια μετά τις μούφες των CDPR και Techland. Το τσίμπησα εννοείτε, αλλα θα το αφήσω να ωριμάσει. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 To έχω δει ελάχιστα, τον tutorial/εισαγωγικό χάρτη τελείωσα και τώρα εξερευνώ τον πρώτο χάρτη (πρώτο act μάλλον). Με την πάγια επιφύλαξη ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, η αίσθηση που έχω είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαβορί για GOTY και, όπως δείχνει ως τώρα, ορόσημο στα RPG και στο player agency επίσης. Έχει τόσους διαφορετικούς τρόπους να προσεγγίσεις καταστάσεις, τόσα πράγματα να εξερευνήσεις, συνδυασμούς/synergies στις μάχες, στην εξερεύνηση... Βρήκα -νομίζω- το πρώτο dungeon του παιχνδιού και έχει τουλάχιστον τρεις τρόπους να μπεις, ενδεχομένως κι άλλους που δεν έχω ανακαλύψει. Bonus για τα διάφορα checks, μικρά μυστικά που όταν τα ανακαλύπτεις προσθέτουν πινελιές αξέχαστες, κι όταν σου ξεφεύγουν λες "κρίμα" και μένεις με την απορία τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχες άλλη ομάδα ή άλλη προσέγγιση ή περισσότερη βοήθεια για να ρίξεις το ζάρι στο check. Συμβουλή μου, μην σώζετε. Ζήστε με τα λάθη και τις ατυχίες (ή την τύχη, μόλις πέτυχα σε skill check 20...) Σε κάποια κρίσιμα σημεία το παιχνίδι κάνει autosave, αλλά πραγματικά δείχνει τίτλος που θα κερδίσει με το σπαθί του πάμπολλα playthroughs. Παρενθετικά, παίζω Drow Paladin. Και, ναι, σε αφήνει να παίξεις Drow Paladin. Κι είναι βιώσιμη επιλογή. Δείτε το. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα