Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παιξει ελαχιστα την ΕΑ. Εχω μια απορια με ενα gameplay mechanic σχετικα με τον Gale αν μπορει καποιος να μου απαντησει 

Spoiler

Αν ψωφησει τι γινεται με την necrotic aura ; Υπαρχει θεραπεια ; Κατα τυχη πεθανε κατα την διαρκεια μιας μαχης και μετα κολλησαν ολοι οι υπολοιποι στο party . Αναγκαστηκα να κανω load πριν την μαχη γιατι πεθαναν ολοι  ... 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ειχα παιξει ελαχιστα την ΕΑ. Εχω μια απορια με ενα gameplay mechanic σχετικα με τον Gale αν μπορει καποιος να μου απαντησει 

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν ψωφησει τι γινεται με την necrotic aura ; Υπαρχει θεραπεια ; Κατα τυχη πεθανε κατα την διαρκεια μιας μαχης και μετα κολλησαν ολοι οι υπολοιποι στο party . Αναγκαστηκα να κανω load πριν την μαχη γιατι πεθαναν ολοι  ... 

Spoiler

δεν σου βγηκε το projection του μολις πεθανε? κανονικα αν πεθανει, μετα βγαινει το Projection του και σου δινει οδηγιες πως να τον επαναφερεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω εχει πολυ xcom feeling χαχαχαχαχαχα

80%+ πιθανοτητα να πετυχεις το στοχο και missed

Επεξ/σία από dalan2007
Δημοσ.

Επειδή τις μπαταρίες του gamepad έπρεπε να τις φορτίσω, αναγκαστικά το χειριστήριο το απενεργοποιησα, όλα καλά μέχρι εδω👀🤣

Του βάζω άλλες μπαταρίες φορτισμενες, ανοίγω, και....

Το παιχνίδι θεώρησε ότι δεύτερος παίχτης συνδέθηκε στο πισι καπάκια μου κάνει split screen Και Στη δεξιά μεριά έχει να φτιάξω ήρωα 🤣 το φτιάχνω 🤣 και με βάζει κανονικά μέσα, το gamepad λειτουργεί στο player 2 πλέον αφού μου σπάσε τα νεύρα και δε βρήκα τρόπο να το αλλάξω, κάνω ένα load και επιτέλους μονό, φουλσκριν 🤣🥳

Εντομεταξυ splitscreen είχα να δω από mega drive ξέρω γω 🤣🤣  νόμιζα δεν υφίσταται πλέον

Δημοσ.
6 hours ago, Antonio22 said:

Παιδιά ένα  αξιόπιστο key seller για Steam? Δε θέλω να το πληρώσω full price. Και 10 ευρώ κάτω καλά είναι. Ευχαριστώ.

μπορεις να αγορασεις ολοκληρο steam acc καθως φαινεται με μονο το παιχνιδι μεσα....

link

1η φορα το βλεπω αυτο προσωπικα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι η γνωστη μεταφραση του κ@λου που κανουν απο τα μεγαλα sites :P Θελανε να πουνε οτι διωρθωνει ηδη πολλα προβληματα οπως των saves . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

μπορεις να αγορασεις ολοκληρο steam acc καθως φαινεται με μονο το παιχνιδι μεσα....

link

1η φορα το βλεπω αυτο προσωπικα

Υπάρχει χρόνια και για steam και για ps και Xbox. Καλό θα ήταν να μη το κάνει κάποιος αν δε θέλει να χάσει τον λογαριασμό, αν πχ αυτός που τον πουλάει αποφασίσει να πάει να πει ότι τον έκλεψαν ή ότι άλλο κάποια μέρα.

Από Τουρκία στο steam κάνει 26€, αλλά θα περιμένω, δε το βιάζομαι το παιχνίδι. Οπότε μέχρι τότε μπορεί να πέσω σε καμία έκπτωση.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Ευτυχώς φαίνεται ότι η Larian έδωσε ρέστα, χρειαζόταν το win από πολωνια μετά τις μούφες των CDPR και Techland. Το τσίμπησα εννοείτε, αλλα θα το αφήσω να ωριμάσει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To έχω δει ελάχιστα, τον tutorial/εισαγωγικό χάρτη τελείωσα και τώρα εξερευνώ τον πρώτο χάρτη (πρώτο act μάλλον).

Με την πάγια επιφύλαξη ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, η αίσθηση που έχω είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαβορί για GOTY και, όπως δείχνει ως τώρα, ορόσημο στα RPG και στο player agency επίσης.

Έχει τόσους διαφορετικούς τρόπους να προσεγγίσεις καταστάσεις, τόσα πράγματα να εξερευνήσεις, συνδυασμούς/synergies στις μάχες, στην εξερεύνηση...

Βρήκα -νομίζω- το πρώτο dungeon του παιχνδιού και έχει τουλάχιστον τρεις τρόπους να μπεις, ενδεχομένως κι άλλους που δεν έχω ανακαλύψει. Bonus για τα διάφορα checks, μικρά μυστικά που όταν τα ανακαλύπτεις προσθέτουν πινελιές αξέχαστες, κι όταν σου ξεφεύγουν λες "κρίμα" και μένεις με την απορία τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχες άλλη ομάδα ή άλλη προσέγγιση ή περισσότερη βοήθεια για να ρίξεις το ζάρι στο check.

Συμβουλή μου, μην σώζετε. Ζήστε με τα λάθη και τις ατυχίες (ή την τύχη, μόλις πέτυχα σε skill check 20...) Σε κάποια κρίσιμα σημεία το παιχνίδι κάνει autosave, αλλά πραγματικά δείχνει τίτλος που θα κερδίσει με το σπαθί του πάμπολλα playthroughs.

Παρενθετικά, παίζω Drow Paladin. Και, ναι, σε αφήνει να παίξεις Drow Paladin. Κι είναι βιώσιμη επιλογή.

Δείτε το.

• Like 6
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...