Anastazio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 1 minute ago, enable_your_mind said: 4 λεπτακια και ξεκιναμε.. Σβησε λιγο ρε κολλητε απολαυσε το ταξιδι!😅
Mr Aris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε 4 λεπτακια και ξεκιναμε.. Ευτυχώς 🤣🤣🤣🤣 κάτσε να μοιράζεις γιατί εμένα έχει παίσει πάρα πολύ η ταχύτητα 👀 όλο το bandwidth εσύ το φαγες 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από Mr Aris 1
optimus prime Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Eφαγα 40 λεπτα να φτιαξω χαρακτηρα. Σε DX11 τρεχει καλυτερα απο οτι σε Vulkan στα δικα μου χρεπια.
Metaksas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Παιδιά εγω από Diablo μόνο ξέρω, αλλά το πήρα από gog με τον γνωστό τρόπο για μισή τιμή, θα ζοριστώ λέτε από gameplay?
Skywalker333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Metaksas είπε Παιδιά εγω από Diablo μόνο ξέρω, αλλά το πήρα από gog με τον γνωστό τρόπο για μισή τιμή, θα ζοριστώ λέτε από gameplay? καμια απολυτως σχεση με diablo. Ειναι λιγο σαν να πεις, "παιδια εγω μονο απο μηχανακι ξερω, αλλα αγορασα ελικοπτερο" πολυ πολυ ΠΟΛΥ διαφορετικα παιχνιδια μεταξυ τους, με το BG3 να ειναι πολυ πιο περιπλοκο. Αλλα αυτο δε σημαινει κατι φυσικα, ειναι αλλα παιχνιδια εντελως. Αλλα αξιζει σιγουρα να δοκιμασεις το BG3, απλα προετοιμασου για κατι πολυ πιο μεθοδικο και στρατηγικο. Κ βασικα προετοιμασου για ενα επος 6 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Τρέχει πολύ καλά στο rog ally , έχουν κάνει καλή δουλειά και στο controller
Mr Aris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Τρέχει πολύ καλά στο rog ally , έχουν κάνει καλή δουλειά και στο controller Εγω που παίζω με gamepad παίζει πολύ ωραία, το κάνανε τούμπανο δε το περίμενα
optimus prime Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Επαιξα ενα τριωρακι,δεν το προχωρησα και πολυ...παω με το πασο μου. Καλα ηταν,απο Σεπτεμβριο τωρα παλι.. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από optimus prime
Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, optimus prime είπε Επαιξα ενα τριωρακι,δεν το προχωρησα και πολυ...παω με το πασο μου. Καλα ηταν,απο Σεπτεμβριο τωρα παλι.. Αν καταλαβαίνω σωστά, εσύ φεύγεις διακοπές. Εγώ γυρίζω, αύριο ή μεθαύριο και θέλω να μην καώ στον υπολογιστή Αυγουστιάτικα. Ελπίζω σε κάποια απογοητευτική κριτική για κάποια χοντράδα στη release έκδοση (dual necro-paladin ή corrupt σε όλο το δίσκο αν παίζεις συνεχόμενα πάνω από 3-4 ώρες), για να το καθυστερήσω μέχρι τα πρωτοβρόχια.
kanesaxo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 15 hours ago, Metaksas said: Παιδιά εγω από Diablo μόνο ξέρω, αλλά το πήρα από gog με τον γνωστό τρόπο για μισή τιμή, θα ζοριστώ λέτε από gameplay? o γνωστός τρόπος;;;
dalan2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αν καταλαβαίνω σωστά, εσύ φεύγεις διακοπές. Εγώ γυρίζω, αύριο ή μεθαύριο και θέλω να μην καώ στον υπολογιστή Αυγουστιάτικα. Ελπίζω σε κάποια απογοητευτική κριτική για κάποια χοντράδα στη release έκδοση (dual necro-paladin ή corrupt σε όλο το δίσκο αν παίζεις συνεχόμενα πάνω από 3-4 ώρες), για να το καθυστερήσω μέχρι τα πρωτοβρόχια. https://unboxholics.com/news/gaming/107513-prosochi-me-ta-saves-sas-sto-baldurs-gate-3-logo-enos-enochlitikou-bug πες το και εγινε...
Antonio22 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Παιδιά ένα αξιόπιστο key seller για Steam? Δε θέλω να το πληρώσω full price. Και 10 ευρώ κάτω καλά είναι. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα