Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

οσοι λιωσατε στην Early Access, να ειστε προετοιμασμενοι για πολλες αλλαγες σε ολα τα επιπεδα. υλικο, περιοχες, εχθροι, κειμενο, οπλα κλπ κλπ, παρα πολλα εχουν αλλαξει :) 

το παιχνιδι ειναι γιγαντιο παντως, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχω το review ετοιμο πριν περασουν μερικες εβδομαδες (κ αρνουμαι κατηγορηματικα να το τρεξω ή να γραψω κειμενο πριν ολοκληρωθει στο επακρο). τετοιοι τιτλοι θελουν τις 150+ ωριτσες τους για να γραψεις κειμενο 🥰

Αλεξ το download size   ποσο είναι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

Αλεξ το download size   ποσο είναι? 

Δεν μπορω να πω, ολα ειναι υπο το embargo. υπομονη παιδια, ουτε μια μερα δεν εχει μεινει ;) 

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σοβαρα και το size ειναι κατω απο embargo τι φαση???

Επεξ/σία από dalan2007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dalan2007 είπε

σοβαρα και το size ειναι κατω απο embargo τι φαση???

Δεν ειναι οτι το αναφερουν συγκεκριμενα αλλα σε reviews δεν επιτρεπεται κανονικα να πεις απολυτως τιποτα μεχρι να ληξει ενα embargo. 
Παντα υπαρχουν ατομα που κανουν leaks μικροπληροφορίες δεξια αριστερα αλλά αν θες να εισαι σωστος απέναντι σε έναν developer/publisher που σε εχει εμπιστευτεί, δεν το κανεις.
Και ουτε μπορεις να επιβεβαιωσεις ή διαψευσεις πληροφοριες που κυκλοφορούν αν δεν αναφερθουν επισημα.

Mιας και το ανεφερε ο optimus πιο πανω, τωρα μολις ειδα οτι στο σημερινο community update η Larian εδωσε επισημα το μεγεθος του download οπότε όλα οκ :)
Ναι ειναι 122gb

Baldur's Gate 3 - Community Update #22: Power Of A Mind Flayer - Steam News (steampowered.com)

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι και εγω εκει το ειδα,το εχω βαλει και σε ποστ εαν καποιος γυρισει 2 σελιδες πισω....

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Αν και δε συμφωνω σε καποια πραγματα σκεφτομουν να το δοκιμασω αλλα gtx 950 δεν το βλεπω να περπαταει.Χαρας το κουραγιο σας για τα 122 gb.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...