Skywalker333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μακάρι να είναι έτσι. εχω βγαλει το act 1 3-4 φορες και ενω απο πλευρας main ιστοριας ειναι ψιλο Light ακομα (λογικο μιας κ ειναι η αρχη), ειναι απιστευτα εντυπωσιακο το ποσο διαφορετικα πραγματα βλεπεις καθε φορα. μπορεις να αποφυγεις τεραστιες περιοχες, χαρακτηρες, γεγονοτα εντελως, αναλογα με τις επιλογες σου. κρινοντας απο την απιστευτη δουλεια που ειχαν κανει στα Divinity OS αλλα κ στο ποσο εχει βελτιωθει η early access μεσα στα χρόνια, εχω ελπιδες για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι. 4 1
dalan2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 ετοιμαζομαι για κωλοτουμπα ολυμπιακων διαστασεων..επαιρνα χρυσο δλδ για πλακα..ετοιμος ειμαι να πατησω buy στο steam....ψηθηκα παρα πολυ....
panagiotis54 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, dalan2007 said: ετοιμαζομαι για κωλοτουμπα ολυμπιακων διαστασεων..επαιρνα χρυσο δλδ για πλακα..ετοιμος ειμαι να πατησω buy στο steam....ψηθηκα παρα πολυ.... Spoiler
Despotas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Όποιος αγοράσει μέχρι 3/8 θα πάρει δωρεάν αναβάθμιση στην Digital Deluxe έκδοση: https://gg.deals/freebie/free-baldurs-gate-3-digital-deluxe-edition-upgrade-for-early-access-buyers/ 3
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 σταματα σατανα και εχει ζεστη να κοιμαμαι στην εξωπορτα
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ξέρει κανείς πως μπορώ να χρησιμοποιήσω gamepad στη early version? Είμαι πολυθρονατος σε τιβι το ποντίκι βολεύει μεν πάρα πολύ το πληκτρολόγιο δε παλεύετε με τίποτα, στο κανονικό παιχνίδι λένε θα υποστηρίζει κανονικά gamepad, έπαιξα λίγο και μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαι με gamepad δε τη παλεύω με το πληκτρολόγιο 😢
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Θα κουραστεί η ψυχή σου με το gamepad, το οποιο ισχύει από πάντα για strategy/rpg games. Θα σου πρότεινα να την παλέψεις.
optimus prime Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Mr Aris said: Ξέρει κανείς πως μπορώ να χρησιμοποιήσω gamepad στη early version? Είμαι πολυθρονατος σε τιβι το ποντίκι βολεύει μεν πάρα πολύ το πληκτρολόγιο δε παλεύετε με τίποτα, στο κανονικό παιχνίδι λένε θα υποστηρίζει κανονικά gamepad, έπαιξα λίγο και μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαι με gamepad δε τη παλεύω με το πληκτρολόγιο 😢 Περιμενε να βγει το παιχνιδι απο early access για να βαλουν το gamepad support. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα