Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κρίνω από το χθεσινό stream για το update, τότε συνεχίζουν στον δρόμο του να θέλουν να έχουν τα πάντα τέλεια για την επίσημη κυκλοφορία.
Μεγάλο customization, τρελές επιλογές λύσεων γρίφων με το περιβάλλον και τα λοιπά. 
Βέβαια πάνε κάμποσα χρόνια και έπονται ακόμη πολλά.

1 ώρα πριν, >-Nosakos<- είπε

Προσωπικά δεν μπορώ να δοκιμάσω beta σε τέτοια rpgs, αισθάνομαι ότι τρώω spoiler. Αντε να δω κανα σύντομο preview για να τσεκάρω που βρίσκεται. Οπότε, με το καλό ας έρθει όποτε και αν είναι, αρκεί να είναι σωστό.

Όντως. Πέρα από 3 ώρες, την μια στις αρχικές οθόνες και διάβασμα κλάσεων, δεν το ξανάπιασα από την μέρα αγοράς.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Baldur's Gate 3 Dev Diary: The Journey So Far

"By the Nine Hells, we've added a lot of great stuff already, and there's more where that came from.
So, join us in early access on our journey to Baldur's Gate 3, or come along in 2023 when the game releases."

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι στο καλο συμβαινει με τους devs?

ακομη στο gog ως ημερομηνια κυκλοφοριας εχει το 2020..

σε λιγο μπαινουμε στο μισο του 2022

Επεξ/σία από dsi44
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Χαχαχαχα Boo go for the eyes at the end.🤣

συγκρινε το μινσκ με ολους τους  υπολοιπους τζενερικ χαρακτηρες που δημιουργησε η λαριαν....Το βλεπεις και το θυμασαι για παντα...βλεπεις αυτους της λαριαν και τους εχεις ξεχασει το επομενο δευτερολεπτο.

• Like 2
Δημοσ.

Κάπου μπερδεύτηκα...τί είναι τούτο? Γιατί BG δεν είναι.

Mix DA:O/Soul/somethingelsegeneric, ίσως.

Συνειδητά δεν έχω δει το παραμικρό τόσο καιρό που "φτιάχνεται", περιμένω πως+πως να το δω όταν κυκλοφορήσει οριστικά...αλλά τί είναι τούτο?

Επίσης, μόνο εμένα με ενόχλησε αφάνταστα η κίνηση των περισσότερων χαρακτήρων (σπασίματα πολλά, σαν ragdolls φάνηκαν) και το τραγικό voicecasting?

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

"fine lets make this interesting" απο την γρια....
βασικα δεν θα επρεπε να βγαλει ενα epicness το trailer? δεν αισθανθηκα epicness...

Ούτε εγώ, αλλα το ίδιο είχε γίνει και με το DOS2, μέχρι που το έπαιξα. Βασικά δεν έπαιζα καν turn-based rpg.

Από ότι έχω δει και διαβάσει, περιμένω το full release, το game είναι καλύτερο από το DOS2, οποτε προσωπικά θα του ξηγηθώ χαλαρά day1.

Επίσης η Larian είναι από τις ελάχιστες non-greedy εταιρίες που συνεχίζουν να είναι τόσο ανοιχτοί με το community. Το οποιο φυσικά βοηθάει το ότι δεν έχουν κανέναν πάνω από το κεφάλι τους, σαν την παλιά CDPR.

Δημοσ.

ναι βασικα και εγω θεωρω πως θα ειναι καλο αλλα αυτο το trailer ηταν κακο...απο το gameplay που εχουμε δει παντως μοιαζει πολυ dos2 που οκ δεν ειναι κακο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

ναι βασικα και εγω θεωρω πως θα ειναι καλο αλλα αυτο το trailer ηταν κακο...απο το gameplay που εχουμε δει παντως μοιαζει πολυ dos2 που οκ δεν ειναι κακο

ακριβως οτι λεμε απο οτι την αρχη,ορισμενοι τουλαχιστον...δεν ειναι Baldur's Gate,ειναι DOS 2,5 ή 3 πεςτο οπως θες...δεν εχει κανενα στοιχειο του αυθεντικου

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dalan2007 είπε

ακριβως οτι λεμε απο οτι την αρχη,ορισμενοι τουλαχιστον...δεν ειναι Baldur's Gate,ειναι DOS 2,5 ή 3 πεςτο οπως θες...δεν εχει κανενα στοιχειο του αυθεντικου

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι το Baldur's Gate που θέλαν veterans, αλλα το ότι μοιάζει με ένα από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτε (DOS2), από μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο, μονο καλο το θεωρώ.

Επίσης, όπως μάλλον έχω ξανά πει, θα ήταν τρελό ρίσκο να αλλάξουν τώρα την δοκιμασμένη και άκρως πετυχημένη συνταγή τους, σε κάτι πλησιέστερο με τα παλιά.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

Σε stable πότε λένε να το βγάλουν? Σε καμία 20αριά χρόνια?

Stable? Από όσο ξέρω τα δυο πρώτα chapters είναι fully playable. Full release μάλλον εννοείς, που το λέει στον τίτλο του thread dude...

Επίσης η ειρωνεία που κολλάει? Ξέρεις πολλές εταιρίες που υποστηρίζουν για χρονια τα SP games τους και δίνουνε Definitive Edition δωρεάν?!

Το game είναι σε development 4 χρονια, μάλλον έχεις ξεχάσει ότι τα games τόσο περνούν στο ελάχιστο για να μην βγούν με κάκιστο optimization και full στα bugs.

Επίσης είναι τελείως ανοιχτοί στο community, το game είναι σε EA και μπορείς να το παίξεις, χωρίς να κρύβουνε τίποτα. Έχουν open channel για suggestions.

Δηλαδή...και όχι δεν έχω μετοχές στην Larian, αλλα είναι η μοναδική εταιρία που ακόμα δεν έχει προδώσει, κάποτε το top 3 ήταν CDPR, Techland και Larian.

Η CDPR πήγε στο Dark Side, η Techland fucked up big time και τώρα έχει μείνει μονο η Larian.

ps. Επίσης είναι από τις μοναδικές εταιρίες που παίρνει mods, ελένχει compatibility και τα βάζει μέσα στο game δωρεάν ως extra content.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...