noFEARgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, KNSM είπε Αυτος ειναι ο βασικος μηχανισμος του παιχνιδιου. Επισης εχει φαση ο ασσος η το natural 20. Ολο αυτο δινει την ''γευση'' στο παιχνιδι. Διαφωνώ , σε ένα παιχνίδι που έχουν δώσει πολύ μεγάλη βάση στις σχέσεις και στους διαλόγους μεταξύ χαρακτήρων το να παίζει τόσο ο παράγοντας τύχη στο αν τα έχεις καλά η όχι με κάποιον δεν το θεωρώ σωστό. Καταλήγεις να σπαμαρεις quick save/quick load ... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από noFEARgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Χωρίς να έχω πρόσβαση στην early access, φαντάζομαι πως το θέμα με το ζάρι στα persuasion/deception/intimidation rolls δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά με τα προηγούμενα DnD παιχνίδια, εκτός από το ότι βλέπεις το ζάρι να γυρνάει. Θέλω να πω δεν είναι κάτι καινούριο. Απλά ίσως έχουν βάλει περισσότερα checks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 @Deus ex machina στο Divinity ηξερες τι θα γίνει.Σου εγραφε αν εχεις Χ points για το persuasion η οχι.Υποθέτω όμως οτι πρεπει να υπάρχουν bonus στις ζαριες αναλογα με τα talents σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Eχει bonus αλλα ενα +2 ας πουμε δε σώζει μια κακη ζαρια . Ευτυχως που εμαθα το quick save/quick load ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nalfein33 είπε @Deus ex machina στο Divinity ηξερες τι θα γίνει.Σου εγραφε αν εχεις Χ points για το persuasion η οχι.Υποθέτω όμως οτι πρεπει να υπάρχουν bonus στις ζαριες αναλογα με τα talents σου Ναι αλλά εδώ μιλάμε για DnD. Μοιάζει που μοιάζει οπτικά, αν είχε και τους ίδιους μηχανισμούς με το Divinity καλύτερα να του αλλάξουν όνομα .Επίσης έχει bonus απλά απ' ότι έχω διαβάσει δεν τα γράφει ως bonus απλά αφαιρούνται από τη ζαριά που πρέπει να φέρεις. Πχ, αν ένα persuasion check είναι κανονικά 15 και εσύ έχεις +4 στο persuasion σου γράφει ότι πρέπει να φέρεις 11+ για να το περάσεις. Γενικά πάντως δεν το θεωρώ κακό να έχεις μια πιθανότητα να αποτύχεις ακόμα και αν το skills σου είναι στο θεό, το κάνει πιο ρεαλιστικό και δίνει σασπένς. Σίγουρα θα είναι ενοχλητικό αν χάνεις τα περισσότερα αλλά αν πχ, έχεις φτιάξει έναν χαρακτήρα με πειθώ τότε θα «κερδίζει» τα persuasion checks στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κλπ. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Deus ex machina 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Γαμώτο δε θα ασχοληθώ τελικά.. Το DOS2 με κάλυψε, και εκεί με τα βίας παρακολουθούσα το σενάριο.. Το BG3 πρέπει να είναι ΑΚΟΜΑ πιο stressed στα Quest και Dialogue-oriented. Σε κάτι Reviews που διάβαζα έλεγαν σχετικά λίγα fights προβλέπονται και κάτι τέτοια κουλά. Μάλλον να αφήσω τα πραγματικά RPG πίσω μου.. ξέρω και εδώ τα ίδια λέω.. κλαίω που γέρασα και τα νεύρα μου υποστηρίζουν κυρίως PVE/PVP.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού ενοχλεί πολλούς παίχτες που έρχονται από το Dos2, θα μπορούσαν κάλλιστα να προσθέσουν μια επιλογή (non DND) που αλλάζει το ζάρι σε κάποιο σταθερό προαπαιτούμενο αριθμό. Θα τους έβγαζε απο τον κόπο να κάνουν συνέχεια reload. Οπότε θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι στο τέλος. Προσωπικά ποιο πολύ με προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η μάχη στο bg3. Καθώς δεν έχει το καταπληκτικό (και πιο εύκολο να κάνεις hit) σύστημα του dos, οπότε ακόμα και οι πιο trivial μάχες θα θέλουν πολύ ώρα. Προσθέτοντας την πληροφορία οτι πολλές κλάσεις δεν θα έχουν τα τρελά abilities που είχαν στο dos2 αλλά έχεις πιο λίγες επιλογές... η όλη διαδικασία θα καταντήσει πιο κουραστική και πιο βαρετή. Υπόψιν, μόνο reviews έχω δει, δεν το έχω παίξει ακόμα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από >-Nosakos<- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 10:27 ΠΜ, Deus ex machina είπε Ναι αλλά εδώ μιλάμε για DnD. Μοιάζει που μοιάζει οπτικά, αν είχε και τους ίδιους μηχανισμούς με το Divinity καλύτερα να του αλλάξουν όνομα .Επίσης έχει bonus απλά απ' ότι έχω διαβάσει δεν τα γράφει ως bonus απλά αφαιρούνται από τη ζαριά που πρέπει να φέρεις. Πχ, αν ένα persuasion check είναι κανονικά 15 και εσύ έχεις +4 στο persuasion σου γράφει ότι πρέπει να φέρεις 11+ για να το περάσεις. Γενικά πάντως δεν το θεωρώ κακό να έχεις μια πιθανότητα να αποτύχεις ακόμα και αν το skills σου είναι στο θεό, το κάνει πιο ρεαλιστικό και δίνει σασπένς. Σίγουρα θα είναι ενοχλητικό αν χάνεις τα περισσότερα αλλά αν πχ, έχεις φτιάξει έναν χαρακτήρα με πειθώ τότε θα «κερδίζει» τα persuasion checks στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κλπ. Μαζι σου. Το μόνο εκνευριστικό θα είναι όταν πας για 2nd playthrough και θελεις να παρεις την Χ επιλογή αυτη τη φορα και αποτύχεις τη ζαρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακόμα και στην Early Access έκδοσή του πάντως, το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά η καλύτερη διαφήμιση για την 5η έκδοση DnD. Όποιες πιθανές ενστάσεις και να εγείρει κάποιος για το σύστημα μάχης και την ποιότητα των γραφικών σε σχέση με τα BG1 και 2, το BG3 είναι εξαιρετικό και άκρως διασκεδαστικό ως μια DnD περιπέτεια σε setting Forgotten Realms. Ίσως η καλύτερη δυνατή τέτοια περιπέτεια που θα μπορούσαμε να περιμένουμε εν έτει 2020. ΥΓ. Ας αποτύχετε και σε καμιά ζαριά, δεν θα πάθετε τίποτα. Υπερτελειομανείς completionists όλοι πια :Ρ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από HellionKal 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 11 minutes ago, HellionKal said: Ακόμα και στην Early Access έκδοσή του πάντως, το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά η καλύτερη διαφήμιση για την 5η έκδοση DnD. Όποιες πιθανές ενστάσεις και να εγείρει κάποιος για το σύστημα μάχης και την ποιότητα των γραφικών σε σχέση με τα BG1 και 2, το BG3 είναι εξαιρετικό και άκρως διασκεδαστικό ως μια DnD περιπέτεια σε setting Forgotten Realms. Ίσως η καλύτερη δυνατή τέτοια περιπέτεια που θα μπορούσαμε να περιμένουμε εν έτει 2020. ΥΓ. Ας αποτύχετε και σε καμιά ζαριά, δεν θα πάθετε τίποτα. Υπερτελειομανείς completionists όλοι πια :Ρ Αρκέτες ζαριές έχουν και συνέπειες όταν αποτυγχάνεις οπότε έχει ένα ενδιαφέρον για το run να βλέπεις πως προχωράνε τα πράγματα με τις αποτυχίες σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, HellionKal είπε Ακόμα και στην Early Access έκδοσή του πάντως, το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά η καλύτερη διαφήμιση για την 5η έκδοση DnD. Όποιες πιθανές ενστάσεις και να εγείρει κάποιος για το σύστημα μάχης και την ποιότητα των γραφικών σε σχέση με τα BG1 και 2, το BG3 είναι εξαιρετικό και άκρως διασκεδαστικό ως μια DnD περιπέτεια σε setting Forgotten Realms. Ίσως η καλύτερη δυνατή τέτοια περιπέτεια που θα μπορούσαμε να περιμένουμε εν έτει 2020. ΥΓ. Ας αποτύχετε και σε καμιά ζαριά, δεν θα πάθετε τίποτα. Υπερτελειομανείς completionists όλοι πια :Ρ Τι ειναι ολα αυτα τα DnD εγώ στη τυχη τα παταω ολα και δεν εχει ψοφήσει το party ακομα οποτε ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 39 minutes ago, Mhlogiatros said: Τι ειναι ολα αυτα τα DnD εγώ στη τυχη τα παταω ολα και δεν εχει ψοφήσει το party ακομα οποτε ok Ε, και αν κάτι πάει στραβά "the Illithids made me do it" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Αφού "μέστωσε" λίγο η κυκλοφορία και καταστάλαξαν οι εντυπώσεις, ανεβάσαμε επιτέλους και ένα άρθρο με τις σκέψεις για την Early Access. https://ragequit.gr/specials/item/baldurs-gate-3-pc-early-access/ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Έχω αφήσει το παιχνίδι στην άκρη για την ώρα, αφού του έριξα μια πρώτη ματιά, αλλά τα updates τρέχουν. Μου έκανε εντύπωση σήμερα ένα πολύ μικρό update, των 51 περίπου MB, σχεδόν 40 λεπτά έκανε να το περάσει. Δέκα λεπτά allocation of space, κατέβηκε σε δευτερόλεπτα και μετά μισή ώρα να γίνει το update. Eιλικρινά, τέτοια χάλια σε διαδικασία update είχα να δω από τον καιρό που υπήρχαν ακόμη στο σκληρό μου το Shogun II και το Rome II, εκεί μόνο είχα δει τέτοια καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς άλλος, πάντως τώρα σκέφτομαι σοβαρά να παγώσω τα updates μέχρι νεοτέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Snoob είπε Έχω αφήσει το παιχνίδι στην άκρη για την ώρα, αφού του έριξα μια πρώτη ματιά, αλλά τα updates τρέχουν. Μου έκανε εντύπωση σήμερα ένα πολύ μικρό update, των 51 περίπου MB, σχεδόν 40 λεπτά έκανε να το περάσει. Δέκα λεπτά allocation of space, κατέβηκε σε δευτερόλεπτα και μετά μισή ώρα να γίνει το update. Eιλικρινά, τέτοια χάλια σε διαδικασία update είχα να δω από τον καιρό που υπήρχαν ακόμη στο σκληρό μου το Shogun II και το Rome II, εκεί μόνο είχα δει τέτοια καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς άλλος, πάντως τώρα σκέφτομαι σοβαρά να παγώσω τα updates μέχρι νεοτέρας. Τα ίδια updates κάνει και το age of empires 3.. μικρά updates και κάνει άπειρη ώρα να τα βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα