Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Respect, αλλά δεν θεωρώ ότι η Larian είναι από τα στούντιο που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση, ειδικά μετά από τα τελευταία τους παιχνίδια. Και έχω την αίσθηση ότι έχουμε ξεπεράσει το στάδιο όπου έπρεπε gamers και devs να αποδείξουμε ότι αυτά τα games έχουν ακόμα πέραση και μπορούν να κάνουν καλές πωλήσεις.

Ευελπιστώ ότι με το early access θα έχουμε τουλάχιστον ένα πιό μπαλανσαρισμένο παιχνίδι σε σχέση με το Divinity OS 2.

Για την ιστορία εχω αγοράσει όλα τους τα games, με Divinity OS 1 και 2 full price.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν ειμασταν αρκετα (πλεον) χρονια πισω που εβγαινε παιχνιδι και ηταν ολοκληρο και οχι 1/3 (και εστω πως εδω δεν ειναι το 1/3 αλλα ειναι τα 7/10) του ισχυε παλια θα το στηριζα...μισο τελειωμενα παιχνιδια ή ακομα χειροτερα early access late alpha early beta και αλλες τετοιες βλακειες δεν....
οταν βγει ολοκληρο χωρις 1000 bugs (που δεν θα επρεπε ποτε να ειναι εκει) θα το αγορασω και θα το στηριξω ετσι...ετσι και αλλιως το παιχνιδι πηρε το πρασινο φως για να βγει απο την μαμα εταιρεια οποτε ειτε το στηριξω εγω ειτε οχι θα βγει...και επισης δεν εχω ακουσει εγω τουλαχιστον οτι επειδη εγινε πιο πολλες προ-παραγγλιες οτι η μαμα εταιρεια ειπε ποτε οκ ας παρω κανενα 2-3 devs ακομα για να βοηθησω το παινχιδι...στην τσεπη τους τα βαζουν απο οσο ξερω

Λοιπόν το είδα πολύ σύντομα (~2, με περίπου την μια για να διαβάζω τα της δημιουργίας χαρακτήρων και άλλα pop up+lore). 
Τα γραφικά εξαιρετικά απλά, τίποτα πιο πριν δεν συγκρίνεται στο genre. Κανένα πρόβλημα στην ροή ή από άποψη lag.
Περίεργη κάμερα που κάνει τα δικά της που και που.
Πολλά bugs, glitch και κομμάτια που λείπουν (λογικό).
Δύσκολο έως πολύ δύσκολο εάν δεν θυμάσαι τον χειρισμό του divinity ή τις λεπτομέρειες του D&D, κάτι που όντως αναφέρθηκε σε μερικά review.
Εξαιρετικά τα ήδη υπάρχοντα εργαλεία που δείχνουν τις λεπτομέρειες στην μάχη, όπως το "φάντασμα" που εμφανίζεται που δείχνει που θα πάει ο χαρακτήρας σου. 
Σίγουρα όμως χρειάζεται γερή επένδυση στο να αυξηθούν, τώρα σε πολλά πράγματα είτε δεν ξέρεις και πειραματίζεσαι, είτε το έχεις δει κάπου είτε τέλος το ξέρεις από τα προηγούμενα παιχνίδια. 

|
Καλή αρχή και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τελικό προϊόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα 2 ωρες bugfest ηταν μεχρι να παω στο beach μετα το escape και εκει ειχα κουραστει . Elf mage παιζει κανα πιο ευκολο και fun class ?

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Με Warlock πιστεύω μπορεις να κανεις γερό built απο την αρχή.
Πρώτες εντυπώσεις θετικές... μου αρέσουν οι χαρακτήρες και οι διάλογοι, αλλα και οι μάχες... μια χαρά είναι... η κίνηση της κάμερας θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα....
 το roll με το ζάρι παρόλλο που έχει fun στην αρχή πιστεύω θα εξελιχθεί σε πολύ βαρετό όσο προχωράς... καλυτερα να το είχαν κρυμμένο και να γινόταν αυτόματα με τις επιλογές σου, χωρίς να χρειάζεται να περιμενεις τόσην ωρα σε καθε roll.. επίσης το ζαρι θα το ηθελα πιο εύκολο ... για να αποφευχθούν τα πολλα reloads... δεν ειναι επιτραπέζιο που ότι ρίξεις δεν αλλάζεις... εχει να πέσει reload εδωω.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μονο ενα roll ειχα χασει με τον εγκεφαλο στην αρχη και συνεχισα . Το θεμα ειναι αμα κανεις συνεχεια load save γμθκε ...  Α και απο καποιο bug μου εβγαλε νεκρη corpse στο beach που πεφτεις τη πρωτη companion που ειναι και η βασικη σε ολο το story απο οτι καταλαβα . Με σκοτωμένη αυτη πρεπει να αρχισω απο την αρχη τωρα ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros

1 hour ago, InfinitySurfer said:

Με Warlock πιστεύω μπορεις να κανεις γερό built απο την αρχή.
Πρώτες εντυπώσεις θετικές... μου αρέσουν οι χαρακτήρες και οι διάλογοι, αλλα και οι μάχες... μια χαρά είναι... η κίνηση της κάμερας θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα....
 το roll με το ζάρι παρόλλο που έχει fun στην αρχή πιστεύω θα εξελιχθεί σε πολύ βαρετό όσο προχωράς... καλυτερα να το είχαν κρυμμένο και να γινόταν αυτόματα με τις επιλογές σου, χωρίς να χρειάζεται να περιμενεις τόσην ωρα σε καθε roll.. επίσης το ζαρι θα το ηθελα πιο εύκολο ... για να αποφευχθούν τα πολλα reloads... δεν ειναι επιτραπέζιο που ότι ρίξεις δεν αλλάζεις... εχει να πέσει reload εδωω.....

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά απ'ότι έχω ακούσει μπορείς να κάνεις skip το animation του ζαριού πατώντας spacebar.

Καταλαβαίνω ότι θέλουν να είναι κοντά στο D&D αλλά το roll με τα ζάρι δεν ταιριάζει καθόλου σε βίντεο game . 

Είναι βλακεία να χάνεις σε διαλόγους επειδή είσαι γκαντέμης   ενώ ο χαρακτησας σου είναι πέρα από ικανός με βάση τα attributes . 

• Like 2

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Καταλαβαίνω ότι θέλουν να είναι κοντά στο D&D αλλά το roll με τα ζάρι δεν ταιριάζει καθόλου σε βίντεο game . 

Είναι βλακεία να χάνεις σε διαλόγους επειδή είσαι γκαντέμης   ενώ ο χαρακτησας σου είναι πέρα από ικανός με βάση τα attributes . 

Έχει το game σχετικά attributes?

3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχει το game σχετικά attributes?

Ε ναι προφανώς . Το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν τις πιθανότητες για καλύτερο roll. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Ε ναι προφανώς . Το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν τις πιθανότητες για καλύτερο roll. 

Αυτος ειναι ο βασικος μηχανισμος του παιχνιδιου. Επισης εχει φαση ο ασσος η το natural 20. Ολο αυτο δινει την ''γευση'' στο παιχνιδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...