Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά τα ουά και το Dos2 1 χρόνο ήταν σε EA. Αυτό είναι κλασική τακτική της Larian.

Αρα να υπολογίζουμε τέλος 21 ή αρχές του 22 το full game?

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι PR έστειλαν κωδικό ακριβώς στις 8 ελέω Early Access status, αλλά χαλάλι.

unknown.png.90b892e16a5086a2abf6194ad7dbe53c.png

Λογικά θα παιχτεί και stream οσονούπω.

Επεξ/σία από HellionKal
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ένα θέμα με τις απευθείας πληρωμές στο Steam.

Με credit το πήρα σε μισό λεπτό, κανένα θέμα. ΚΑι δεν είχαν όλοι με τις πιστωτικές/χρεωστικές θέμα, αλλά διαβάζω πως έχουν αρκετοί.

Δημοσ.

Λέω να το χτυπήσω παρά την EA. Φαίνεται φοβερό απο κάτι streams που βλέπω αυτή την στιγμή. Μου έκαναν εντύπωση το voice acting και ο αφηγητής! Το gameplay φαίνεται σαν το DOS2 αλλα με πολύ καλύτερα γραφικά φυσικά. Πω ρε θα πέσει κάψιμο.

Δημοσ.

To μόνο ερώτημα είναι αγορά από GoG ή steam.
Δεν χρειάζομαι mods για το συγκεκριμένο, όπως δεν έβαλα για τα DoS-2, αλλά φοβάμαι μήπως χρειαστεί σε βάθος χρόνου ή έχουμε άλλα τράβαλα λόγω early access...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είσαι επαγγελματίας reviewer ή twitch gamer, για ποιό λόγο να παίξεις ένα τέτοιο game σε early access?

Τελειωμένα παιχνίδια αυτού του τύπου και κυκλοφορούν με ένα σκασμό θέματα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 6
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αν δεν είσαι επαγγελματίας reviewer ή twitch gamer, για ποιό λόγο να παίξεις ένα τέτοιο game σε early access?

Αν και δεν πάω μια το EA, ok μιλάμε για Larian, οποτε δεν παίζει να το παρατήσουν η κάτι παρόμοιο. Ισα ισα που καλά κάνουν ώστε να πάρουν καλύτερο feedback. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να το ακουμπήσω μέχρι να βγει final. Επειδή μιλάμε για Larian, προτιμώ να το απολαύσω όμορφα και ωραία τελειωμένο. Γενικά με EA access χάνεται το ενδιαφέρον με το πέρασμα του χρόνου μέχρι να βγει final, και άσε που συνήθως πολλά features αλλάζουν τελείως. Πάντως μέχρι στιγμής από ότι είδα το game φαίνεται υπέροχο για fans του DOS.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα 60 στο steam  για να κανω το beta tester ? Kαι σε 1 χρόνο μπορεί να είναι τελειωμένο  .Kαι το άλλο της EA το squadrons χαλια release . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panther_512 είπε

Γιατί έχεις τελειώσει όλα τα άλλα καλά RPG, ελεώ πανδημίας, και θέλεις την δόση σου; :)

Επίσης τα 60€ δεν είναι πολλά επίσης λόγω πανδημίας και μειωμένων άλλων διασκεδάσεων;

|

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LongTom είπε

Γιατί έχεις τελειώσει όλα τα άλλα καλά RPG, ελεώ πανδημίας, και θέλεις την δόση σου; :)

Επίσης τα 60€ δεν είναι πολλά επίσης λόγω πανδημίας και μειωμένων άλλων διασκεδάσεων;

|

Κοίταξε, αν όντως το παίξεις το game σε αυτή τη φάση, τότε σε ευχαριστώ πολύ διότι όταν θα το παίξω εγώ εσύ θα έχεις συμβάλλει να γίνει το game καλύτερο. Και το λέω με κάθε ειλικρίνεια.

Προσωπικά θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας όταν παίζουμε παιχνίδια day-one, διότι παίζουμε τις χειρότερες εκδόσεις τους. Πόσο μάλλον όταν είναι early access.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Κοίταξε, αν όντως το παίξεις το game σε αυτή τη φάση, τότε σε ευχαριστώ πολύ διότι όταν θα το παίξω εγώ εσύ θα έχεις συμβάλλει να γίνει το game καλύτερο. Και το λέω με κάθε ειλικρίνεια.

Προσωπικά θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας όταν παίζουμε παιχνίδια day-one, διότι παίζουμε τις χειρότερες εκδόσεις τους. Πόσο μάλλον όταν είναι early access.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.

Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα το άγγιζα γιατί από επιχειρηματικής άποψης μας θεωρούν ηλίθιους (αντί να μας πληρώνουν ως testers τους δίνουμε κιόλας), αλλά όπως έγραψα πριν είναι η κατάσταση περίεργη από άποψη ανίας, όταν ιδίως και στην δουλειά έχουν πέσει πολύ οι ρυθμοί.

Φιρστ γουόρλντ πρόμπλεμ που λεν, ιδίως όταν αναλογιστείς τι γίνεται με άλλες περιπτώσεις στην πανδημία, αλλά πρόβλημα που λύνεται με σχετικά εύκολο τρόπο (στην περίπτωση μου). 

Όπως το έκανα για το Bannerlord, έβγαλα κυριολεκτικά 30+ ώρες από εκεί και δεν το μετάνιωσα. Ελπίζω να γίνει και εδώ έτσι. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ένα παιχνίδι δεν το αγοράζεις μόνο για να παίξεις.

Ναι, το ξέρω πως ακούγεται οξύμωρο, αλλά εγώ λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ ούτε στο ελάχιστο πριν από τις 20 του μήνα (άντε κανένα διήμερο πριν... αν όλα πάνε τέλεια)

Οπότε, γιατί το αγόρασα μέσα στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η επιλογή αγοράς; 

Επειδή θεωρώ πως κάποιες προσπάθειες πρέπει να τις στηρίζεις έμπρακτα και έγκαιρα.

Έμπρακτα, με το πορτοφόλι σου και έγκαιρα, όχι να περιμένεις χρόνια να βγει σε εξευτελιστική έκπτωση. Σίγουρα δεν μπορώ να αγοράζω ό,τι θα μου άρεσε από την πρώτη ημέρα, κι ανήκω σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που, αν δεν έχουν, δεν αγοράζουν, δεν ψάχνουν ούτε θείους, ούτε θείες. Όμως είναι συγκεκριμένες προσπάθειες που θεωρώ πως αξίζουν πλήρως την υπέρβαση, για τα οικονομικά μου δεδομένα.

Το ότι χτες οι χρήστες που έσπευσαν να αγοράσουν το παιχνίδι "έριξαν" το store στο Steam, είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε διαφήμιση και οποιοδήποτε στατιστικό.

Για μένα, που μεγάλωσα με επιτραπέζια, κι ήταν δύσκολο στην επαρχία τη δεκαετία του '80 να βρίσκεις και παιχνίδια, και αντιπάλους, ο υπολογιστής ήταν ένα "κουτί" όπου μέσα αποθήκευα πιόνια, ζάρια, καρτέλες με στατιστικά, βιβλία με σενάρια. Και τώρα, δεκαετίες μετά, έτσι συνεχίζω να βλέπω τον υπολογιστή μου. Όχι αποκλειστικά, αλλά σε μεγάλο βαθμό.

Θα παίξω όταν βρω χρόνο, θα περάσω μια μέρα για να φτιάξω τον πρώτο μου χαρακτήρα, άλλη μία για να τον βελτιώσω, θα δω κάποιες περιοχές και, ναι, πολύ πιθανό, να το αφήσω κατά μέρος, για να το χαρώ ολοκληρωμένο και πιο στρωμένο.

Αλλά, στο μεταξύ, μέχρι να γίνουν όλα αυτά, θα το έχω στηρίξει, έμπρακτα. Μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους θα έχουμε διατρανώσει για μία ακόμη φορά πως υπάρχει αγορά για ώριμα παιχνίδια που απευθύνονται σε ώριμους ανθρώπους, δεν πατάνε στα στείρα αντανακλαστικά αλλά θέλουν μυαλό, σκέψη και φαντασία. Θα του έχω ευχηθεί καλό ταξίδι με τον πλέον απτό και μετρήσιμο τρόπο, θα έχω τονώσει τους ανθρώπους που το χτίζουν, ένα studio με αποδεδειγμένη ικανότητα να δημιουργεί εξαιρετικές ιστορίες και θαυμάσιους κόσμους, θα τους έχω πει με τον τρόπο μου πως, εδώ είμαστε, προχωρήστε. 

Είναι φορές που τα λόγια δεν αρκούν. Χρειάζονται και πράξεις. Για μένα, η κυκλοφορία του BG III είναι σίγουρα μία από αυτές τις φορές. 

• Like 10
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...