{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Και εγώ θα ήθελα μια πιο σκοτεινή και βρώμικη εικόνα Βασικά ίσως είναι και το μοναδικό μου παράπονο μέχρι τώρα από ότι έχω δει, αλλα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει μετέπειτα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Early Access, αν δεν μας (τους) πνίξει ο Κορόνα ως τότε, τον Αύγουστο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Για να δούμε. Πιστεύω ότι στο θέμα gameplay θα είναι στη χειρότερη εφάμιλλο με το Divinity 2. Η Larian έχει ένα σπουδαίο brand στα χέρια της και αρκετό μεράκι για να προσέξει την κάθε λεπτομέρεια. Αν πετύχουν εξίσου story και διαλόγους τότε πάει για επόμενη CDproject. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ωμπώωωωωω... Μου τρέχουν τα σάλια! Πολλοί διαβολοτρίβολοι στο trailer, baatezu, tiefling, βρικόλακες, και ΚΥΡΙΩΣ σωστή επική high fantasy ατμόσφαιρα! Πολλές σκιές, σκοτάδια (όχι απαραίτητα μαυρίλα), πολύ όμορφες στολές, μοντέλα κλπ, σωστή σκηνοθεσία, το voice acting και η γραφή ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ... Φαίνεται σωστό. Ω ναι. Φαίνεται σωστό. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΕΜΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Tobajara είπε Ω ναι. Φαίνεται σωστό. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΕΜΕ! Για την Larian μιλάμε.😁 Τώρα αν σε πολλούς χαλάει η μαγιά επειδή θα είναι πιο πολύ DOS παρά og BG, αυτό είναι άλλο καπέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Να πω την αλήθεια το trailer μου έφερε στο νου περισσότερο Neverwinter Nights 1/2 παρά Divinity: Original Sin. Το gameplay είναι δεδομένο σε ποιές φόρμες θα πατάει. Περισσότερο με προβληματίζει η 5th edition DnD με την οποία δεν έχω καθόλου επαφή και κάποια πράγματα που είχα διαβάσει πριν καιρό μου είχαν φανεί για τα πανηγύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Από πλευράς αισθητικής πάντως, φαντάζομαι πως αρκετά πράγματα είναι ακόμα επιρρεπή σε αλλαγή. Στο συνοδευτικό community update αναφέρουν μεταξύ άλλων πως διαβάζουν το feedback και αναπροσαρμόζουν πολλά πράγματα. Λογικά θα έχουν αλλάξει και το στυλ αφήγησης στους διαλόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Εμένα πάντως με πείθει αυτό που βλέπω. Επίσης η ενέργεια του τυπά ξεχειλίζει από την οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2020 στις 6:27 ΜΜ, Tobajara είπε Να πω την αλήθεια το trailer μου έφερε στο νου περισσότερο Neverwinter Nights 1/2 παρά Divinity: Original Sin. Το gameplay είναι δεδομένο σε ποιές φόρμες θα πατάει. Περισσότερο με προβληματίζει η 5th edition DnD με την οποία δεν έχω καθόλου επαφή και κάποια πράγματα που είχα διαβάσει πριν καιρό μου είχαν φανεί για τα πανηγύρια. Μια χαρά είναι η 5η. Μόνο σκληροπυρηνικοί adnd1+2 και 3.5 κράζουν, λογικό μεν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας, δε. Η τεράστια επιτυχία της το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα της wotc. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από tidus666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tidus666 είπε Μια χαρά είναι η 5η. Μόνο σκληροπυρηνικοί adnd1+2 και 3.5 κράζουν, λογικό μεν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας, δε. Η τεράστια επιτυχία της το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα της wotc. Χαίρομαι που το ακούω και εκπλήσσομαι που ακούω για "τεράστια επιτυχία", δεν είχα ιδέα (info plx thz). Όταν βγει το 3 θα διαπιστώσω και ο ίδιος τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 ισχυει εχει τεραστια επιτυχια....αλλα ειμαι σκληροπυρηνικος 3.5ας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Tobajara said: Χαίρομαι που το ακούω και εκπλήσσομαι που ακούω για "τεράστια επιτυχία", δεν είχα ιδέα (info plx thz). Όταν βγει το 3 θα διαπιστώσω και ο ίδιος τι παίζει. Για το p&p κομμάτι δεν έχω δει κάπου ακριβή νούμερα, αν και απο tweets του co-creator Mike Mearls απο 2016 ακόμη φαίνεται να είχε πουλήσει περισσότερο (σε earnings μάλλον, δεν δίνει πλήροφορίες) απο τις προηγούμενες 3 εκδόσεις (source), αλλά το adoption rate μπορείς να το δεις αναλογικά σε "virtual" tabletop communities όπως η Roll20, οι οποίοι βγάζουν κατά καιρούς στατιστικά για τα διάφορα συστήματα που προτιμούν οι χρήστες της - χαρακτηριστικά εδώ και 1-2 χρόνια το D&D 5e κρατά σταθερά με ~50% την πρώτη θέση: (Source) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Greygore Clarifications added 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλό δείχνει το trailer και αρκούντως σκοτεινό. Επίσης, μου αρέσει το "εγωιστικό" κίνητρο, το ότι προσπαθείς να γλιτώσεις από αυτό που έχει εγκατασταθεί μέσα σου. Προτιμότερο από το "πάμε να σώσουμε τον κόσμο γιατί έτσι". 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Snoob είπε Καλό δείχνει το trailer και αρκούντως σκοτεινό. Επίσης, μου αρέσει το "εγωιστικό" κίνητρο, το ότι προσπαθείς να γλιτώσεις από αυτό που έχει εγκατασταθεί μέσα σου. Προτιμότερο από το "πάμε να σώσουμε τον κόσμο γιατί έτσι". Και είναι και στο ίδιο μήκος κύματος με τα παλιά BG παιχνίδια όπου ο λόγος της περιπέτειας σου είναι καθαρά εγωιστικός (αλλά και για να μην πεθάνεις) όπως και στα δυο neverwinter nights (με εξαίρεση την OG καμπάνια) και ειδικά στο Hordes of the underdark και Mask of the betrayer. Αν καταφέρουν να έχουν και έναν πραγματικά δυνατό κακό ή σετ αυτών (δεν ξεχνιέται ο Irenicus αλλά δεν ήταν και ο μόνος, παντού είχε πολύ δυνατούς κακούς) πραγματικά θα έχει γερές βάσεις για πραγματική γαμηστερή περιπέτεια. Ηταν το μεγαλύτερο σφάλμα στο πρώτο Pillars of eternity, δεν είχε κακούς που πραγματικά να τους αισθάνεσαι ότι είναι κακοί και αυτό είχε αντίκτυπο στην αίσθηση της ιστορίας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, Tobajara είπε Χαίρομαι που το ακούω και εκπλήσσομαι που ακούω για "τεράστια επιτυχία", δεν είχα ιδέα (info plx thz). Δεν έχω στοιχεία, λινκς και αριθμούς να σου πετάξω, καθώς δεν μεταφράζεται μόνο εκεί η επιτυχία. Αν θες τη γνώμη μου (παίζω φανατικά non stop απ' το '16), η 5η απλοποίησε πολλά πράγματα παλιών εκδόσεων, με σκοπό να γίνει πιο accessible στους πάντες, και παράλληλα η wotc έδωσε τα πάντα μέσω του marketing να αναδειχθεί το storytelling και η fun πλευρά του Dungeons And Dragons, σε φάση δηλαδή "παίζουμε κυρίως για να περνάμε καλά με την παρέα μας και να φτιάχνουμε μαζί ιστορίες". Και τα κατάφερε. Με την 5η πλέον το dnd γνωρίζει τεράστια άνθιση, σταμάτησε να είναι "κάτι που παίζουν κάτι νερντομαντράχαλοι στα υπόγεια των σπιτιών τους κάνοντας παράλληλα διατριβή σε μαθηματικά και εξελόχαρτα" (όχι ότι είναι κάτι κακό αυτό εννοείται, την οπτική άσχετων με το άθλημα πριν και μετά προσπαθώ να καταγράψω) και είναι πλέον πολύ προσβάσιμο στους πάντες, καθώς πλέον και η κουτσή Μαρία παίζει/θέλει να δοκιμάσει να παίξει. Και θα το κάνει και πολύ εύκολα πια. Βάλε στα παραπάνω και την άνθιση του live streaming και live dnd shows κλπ (Critical Role το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα) και πλέον έχεις μια ιδέα για το τι εννοώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα