Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, imitheos said: Μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες παιχνιδιού είναι μια full modded BGT εγκατάσταση; Είχες δει πόσα mods είχε το NWNvault; Είχες content να φτάσει για όλη σου τη ζωή με 15 ευρώ. Off-topic, αλλά μιας και το θίξαμε φακ ιτ: Ξέρουμε αν η EE του NWN υποστηρίζει κανονικά όλα τα modules του OG NWN; Εάν ναι, μιλάμε για α-π-ε-ι-ρ-ο content* που παράλληλα είναι πολύ ποιοτικό, θυμάμαι κάτι Ravenloft, Greyhawk κλπ που δεν έχουν υπάρξει πουθενά σε άλλο game. Τι διαφορές έχει η EE του NWN από το OG; *Εδώ μόνο τα major modules (stories, quests κλπ), έχουν φτάσει πάνω από 4.000. Να παίζεις όλη σου τη ζωή και να μην τελειώνουν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metropontikas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, imitheos είπε Και εγώ μόνο linux έχω και παίζουν και τα τρία τζάμι. Το original παίζει με wine, natively με gemrb (με κάποια προβληματάκια αλλά είναι 100% playable) και παίζει και η EE. Μάλιστα στην 2.5 έκδοση υπάρχει και 64bit native client οπότε δεν χρειάζεται καν να βάλεις multilib βιβλιοθήκες. Ο μόνος λόγος φυσικά που αγόρασα την EE ήταν το native linux client. Το είχα πάρει όταν ήταν προσφορά 5 ευρώ στο steam (το steam χρειάζεται μόνο για την εγκατάσταση, μετά δεν το ξανα-ανοίγεις ποτέ). Σε τέτοια τιμή εννοείται ότι είναι μια χαρά η EE. Όπως ανέφερα και πριν, σε μη windows pc έχει ένα κάποιο νόημα η EE. Εκεί που δεν κερδίζεις και πολλά (με δεδομένο την τιμή των 15 ευρώ) είναι σε windows pc. Αν παίξει πάλι προσφορά στα 5 ευρώ εννοείται ότι παίρνεις την EE και ας έχει τα μειονεκτήματα που ανέφερα. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις σε linux με την EE είναι η διάκριση πεζών - κεφαλαίων η οποία λύνεται φυσικά αλλά είναι λίγο μανούρα. Η πιο εύκολη λύση για να μην παιδευτείς είναι το ciopfs. Άλλη λύση είναι αν χρησιμοποιείς ZFS ή ext4 με πολύ καινούριο πυρήνα, μπορείς να ορίσεις να είναι case-insensitive εκεί που είναι το BG και να ξενοιάσεις. Offtopic: Μερικές φορές σε διάφορα νήματα, διαβάζω ένα μήνυμα και σκέφτομαι πότε ρε γμτ το έγραψα αυτό. Αφού το διαβάσω 2-3 φορές τότε θα προσέξω ότι δεν είμαι εγώ και είναι ο mike299 😛 Edit: Δεν έλεγα να τύχω το joker; 4.49€ στο GOG Τώρα που έψαξα την προσφορά θυμήθηκα ένα άλλο έγκλημα της beamdog που δεν το έγραψα πριν. Σταματώντας την κλασική έκδοση από το GOG, σταμάτησε εκείνο το επικό bundle που έβγαινε προσφορά 3-4 φορές το χρόνο. Με 10-15 ευρώ (φθηνότερα από ό,τι κάνει η BG2EE) έπαιρνες BG1, BG2, Planescape:Torment, IWD, IWD2, NWN, NWN2, Temple of Elemental Evil και 2-3 ακόμη παιχνίδια που δεν τα έδινε κανείς σημασία. Δηλαδή τα πάντα και τα κοάλα από RPG. Μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες παιχνιδιού είναι μια full modded BGT εγκατάσταση; Είχες δει πόσα mods είχε το NWNvault; Είχες content να φτάσει για όλη σου τη ζωή με 15 ευρώ. ε γι'αυτό έκανα την ερώτηση για. πέτυχα την προσφορά και ήθελα να δω γνώμες. πάντως, για την ΕΕ λένε ότι άλλαξε τα ίντρο και κάποιες cutscenes με artwork (ή κάπως έτσι, συγνώμη δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο). κι εγώ ξενέρωσα με αυτό αν ισχύει. καταλαβαίνω τη λογική του να μην φαίνεται ότι είναι ΤΟΣΟ παμπάλαιο, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να ξαναφτιάξουν τα cutscenes; αν και, εδώ θα μου πεις δεν έκανε τόσα και τόσα, και έκανε τόσα άλλα, τα cutscenes θα την ένοιαζαν; πωωωω, ναι ρε συ, εκείνο το bundle πάντα το είχα στο μάτι αλλά ποτέ λεφτά να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Η Larian φέρεται να αφαίρεσε από μόνη της το tag “TURN-BASED” από το steam page του παιχνιδιού... https://steamdb.info/app/1086940/history/?changeid=6444968 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 4 minutes ago, HellionKal said: Η Larian φέρεται να αφαίρεσε από μόνη της το tag “TURN-BASED” από το steam page του παιχνιδιού... https://steamdb.info/app/1086940/history/?changeid=6444968 The plot thickens... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Larian teases a return of Minsc and Boo in Baldur's Gate 3 Θα μας αρρωστήσουν εκεί στη Larian... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Tα Baldur's Gate με είχαν εξοργίσει με το "νεωτεριστικό" σύστημα μάχης τους, το είχα βρει αηδιαστικό. Ένα τόσο βαθύ παιχνίδι παίζεται μόνο με action points και αυστηρά γύρους, όχι αυτά τα χαζά pauses που δίνεις εντολές, ξεπαγώνεις, βλέπεις την μάχη για μερικά δευτερόλεπτα, ξανά pause, ξανά εντολές. Το ότι έπαιξα 4-5 παιχνίδια της Infinity Engine είναι άσχετο. Με τραβούσε η υπόθεση, το Lore, οι διάλογοι, αλλά δεν έπαυα ποτέ να βρίζω αυτό το γελοίο σύστημα μάχης. Ωχ, και τώρα θυμήθηκα και τις scripted συμπεριφορές που μπορούσες να δώσεις στους χαρακτήρες...Με λίγη τύχη και αν είχες φτιάξει καλά scripts, μπορούσες να βγάλεις μία μάχη χωρίς ούτε καν pause... Από εκεί και κάτω για εμένα τέλειωσαν τα RPG, τουλάχιστον όπως μου άρεσαν μέχρι τότε, και θεωρώ την Infinity Engine και την Bioware υπεύθυνες για ό,τι ακολούθησε στα RPGs. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ποτέ δεν μου έλειψαν τα καθαρά Turn Based, μια και όλο και κάτι έβγαινε, αλλά δεν θα με πείραζε να είχα και περισσότερες επιλογές. Δεν με πειράζει να απαλλαχθούμε από αυτό το μπασταρδεμένο σύστημα μάχης και να πάμε σε τελείως real time. Δεν βλέπω βέβαια πώς μπορεί να γίνει αυτό και ταυτόχρονα να εξακολουθήσουμε να έχουμε πολυπληθή ομάδα και ταυτόχρονα πληθώρα όπλων, skills και spells, αλλά για να δούμε. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 8:29 ΜΜ, Voodooman είπε Δεν με πειράζει να απαλλαχθούμε από αυτό το μπασταρδεμένο σύστημα μάχης και να πάμε σε τελείως real time. Δεν βλέπω βέβαια πώς μπορεί να γίνει αυτό και ταυτόχρονα να εξακολουθήσουμε να έχουμε πολυπληθή ομάδα και ταυτόχρονα πληθώρα όπλων, skills και spells, αλλά για να δούμε. Dragon Age: Origins says "Hello!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Όλα έχουν να κάνουν με την υλοποίηση. Το turn based σύστημα του Divinity ήταν άψογο, το Dragon Age: Origins με το real time/pause σύστημα επίσης. Προσωπικά μου έχει λείψει το σύστημα του Origins. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Επαιξα PoE II kai D:OS χωρις να θυμαμαι ολα αυτα ποy γραψατε για το ΤΒ vs RTwP . Προσωπικα δεν εχω προτιμηση για το σύστημα μάχης (θα δουμε και 5th ed πφφφ) , και τα δύο εγκρινονται αν το game experience during battles ειναι καλό. Ακόμα, προτιμώ το σταθερο ισομετρικό αξονομετρικό και οχι καμερα rotations . Ουτως η αλλιως το καλο RPG στο βαθος του θα φανει. Είναι τόσο βαρύ το όνομα του BG3 που θα το πάρω ακόμα και αν το βγαλουν front face Might and Magic IV. Go for the eyes Booooo! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) το βλέπω να έρχεται το openworld Baldur's Gate με microtransactions και επιλογή turn based combat on/off 🤣 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από shadowlike 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σε 8 μερούλες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 τι ωρα είναι αυτο? 5 το απογευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, xavier είπε τι ωρα είναι αυτο? 5 το απογευμα? αν δε κανω λαθος, 22.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarthis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Τετοιο hype δε θυμαμαι να εχω ποτε ξανα. Καλο story, καλο gameplay και δε με νοιαζει τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, akarthis είπε Καλο story, καλο gameplay και δε με νοιαζει τιποτα αλλο. Εντάξει δεν θες πολλά. Τι άλλο έμεινε δηλαδή? Aμα το voice acting είναι από Ιρλανδούς και Σκοτσέζους και τα graphs είναι Minecraft είσαι ok?! Βασικά turn-based να είναι και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα