chriskourou Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, Έχω έναν alienware M17 R4, στον οποίο πρόσφατα τοποθέτησα έναν έξτρα ssd. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Long story short, μετά από καθαρή εγκατάσταση, το laptop έγινε πιο αργό... Για παράδειγμα, αργεί να μου ανοίξει το gmail, να κάνει ανανέωση μιας σελίδας ή να ανοίξει το facebook. Όταν λέω αργό δεν εννοώ ότι σέρνεται, απλά η διαφορά είναι πολύ αισθητή και επιπλέον δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για online gaming. Παίζω Medieval 2 total war, αρκετά παλιό για να έχω lag και όμως έχω. Έτρεξα πρόγραμμα για ιούς, έτρεξα το cc cleaner, ενημέρωσα τους drivers, την κάρτα γραφικών, έκανα μέχρι και τον πλήρη έλεγχο του συστήματος και όλα είναι super. Μέχρι και η μπαταρία έχει υγεία 86%. Επίσης να πω, πως όσο αφορά το διαδίκτυο, οι ταχύτητες είναι επίσης αυτές που πρέπει. Εννοώ σε torrents, streaming κτλ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, γιατί κατά τα φαινόμενα όλα λειτουργούν τέλεια, αλλά κάτι δεν πάει καλά και έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Θα το ΄δώσω κοψοχρονιά να πάρω άλλο! Ευχαριστώ!😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Για κανε και έναν έλεγχο τις θερμοκρασίες. Έχει αρχίσει να κάνει ζέστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, filip123go είπε Για κανε και έναν έλεγχο τις θερμοκρασίες. Έχει αρχίσει να κάνει ζέστη... Δε νομίζω να είναι αυτό. 36 ο επεξεργαστής, 37 ο ssd, 35 η nvidia, 35 η intel ... Πολύ λογικές τιμές. Επίσης οι ανεμιστήρες δε φορτσάρουν καθόλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 59 λεπτά πριν, chriskourou είπε Δε νομίζω να είναι αυτό. 36 ο επεξεργαστής, 37 ο ssd, 35 η nvidia, 35 η intel ... Πολύ λογικές τιμές. Επίσης οι ανεμιστήρες δε φορτσάρουν καθόλου.. Πες μου οτι δεν ανεφερες idle θερμοκρασιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Πες μου οτι δεν ανεφερες idle θερμοκρασιες... Ναι idle ανέφερα. Αφού αναφέρω πως αργεί να ανοίξει το gmail. Δεν έχω δοκιμάσει καν να παίξω την τελευταία εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Ναι idle ανέφερα. Αφού αναφέρω πως αργεί να ανοίξει το gmail. Δεν έχω δοκιμάσει καν να παίξω την τελευταία εβδομάδα. Ανοιξε task manager και δες τι κανει η cpu/δισκος οταν αργει να κανει το οτιδηποτε.Παιχνιδια πως τα παει?Τι θερμοκρασιες?Μηπως throttl-αρει λογω υπερθερμανσης (οχι σε idle λεμεεε....) Drivers ολα κομπλε?Γραφικων?chipset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, mphxths είπε Ανοιξε task manager και δες τι κανει η cpu/δισκος οταν αργει να κανει το οτιδηποτε.Παιχνιδια πως τα παει?Τι θερμοκρασιες?Μηπως throttl-αρει λογω υπερθερμανσης (οχι σε idle λεμεεε....) Drivers ολα κομπλε?Γραφικων?chipset? Drivers όλα κομπλέ.. Στο task manager (δεν ξέρω αν ρωτάς αυτό) έχοντας ανοιχτό μόνο τον chrome, όταν πάω πχ να ανοίξω το gmail, ανεβαίνει παροδικά στο 17% η CPU, η ram ανεβαίνει 1% από 22% στο 23% και η χρήση ενέργειας από πολύ χαμηλή σε υψηλή. Σε gaming σε ένα τεστ που έκανα μόλις, ανέβηκαν οι gpu στους 43 βαθμούς. Δεν ξέρω, είναι πάρα πολύ περίεργο όλο αυτό, γιατί όσο αφορά τη συντήρηση και το πόσο καθαρό είναι, εννοώ ακόμα και οι ανεμιστήρες, θα έπρεπε να πετάει όχι να κολλάει. HELP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, mphxths είπε Ανοιξε task manager και δες τι κανει η cpu/δισκος οταν αργει να κανει το οτιδηποτε.Παιχνιδια πως τα παει?Τι θερμοκρασιες?Μηπως throttl-αρει λογω υπερθερμανσης (οχι σε idle λεμεεε....) Drivers ολα κομπλε?Γραφικων?chipset? Ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα οι μνήμες. Στο diagnostic test που έκανα βέβαια δε μου έβγαλε σφάλματα. Παίζει να είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα οι μνήμες. Στο diagnostic test που έκανα βέβαια δε μου έβγαλε σφάλματα. Παίζει να είναι αυτό; Αν εχουν προβλημα οι μνημες , τρως μπλε οθονες , συνηθως..δεν γινεται αργο το συστημα.Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται..αλλα ποτε δεν εχω ακουσει συστημα να πηγαινει αργα επειδη ειχαν προβλημα οι μνημες...τι να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα οι μνήμες. Στο diagnostic test που έκανα βέβαια δε μου έβγαλε σφάλματα. Παίζει να είναι αυτό; Βγαλε τον SSD που εβαλες και δες πως συμπεριφέρεται ο υπολογιστης σου. Μπορει να εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Βγαλε τον SSD που εβαλες και δες πως συμπεριφέρεται ο υπολογιστης σου. Μπορει να εχει προβλημα. Το δοκίμασα και αυτό, δεν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε Το δοκίμασα και αυτό, δεν άλλαξε κάτι. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως lag εχεις. μηπως τα windows κανουν τα γνωστα κολπα και σου τρωει το bandwidth? δες τι χρηση εχει η καρτα δικτυου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως lag εχεις. μηπως τα windows κανουν τα γνωστα κολπα και σου τρωει το bandwidth? δες τι χρηση εχει η καρτα δικτυου.. Έχοντας μόνο σε λειτουργία μόνο τον chrome, χρησιμοποιείται το 25% της μνήμης. Οι ταχύτητες του υπολογιστή είναι φυσιολογικές εν γένει. Εκεί που δε λειτουργεί καλά, είναι όταν προσπαθώ να ανοίξω μια νέα σελίδα (αργεί αρκετά περισσότερο από το κανονικό) ή όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι online.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, chriskourou είπε Έχοντας μόνο σε λειτουργία μόνο τον chrome, χρησιμοποιείται το 25% της μνήμης. Οι ταχύτητες του υπολογιστή είναι φυσιολογικές εν γένει. Εκεί που δε λειτουργεί καλά, είναι όταν προσπαθώ να ανοίξω μια νέα σελίδα (αργεί αρκετά περισσότερο από το κανονικό) ή όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι online.. Εγω ρωτησα την χρηση της καρτας δικτυου, οχι το ποσο RAM χρησιμοποιεί. Μπορει να τρεχει κατι απο πισω ΠΧ windows update και να σου αργει. Ανοιξε διαχείριση εργασιων και δες οταν εχεις τα παντα κλειστα chrome κλπ αν υπαρχει δραστηριοτητα στο δικτυο. Μπορει να κατεβαζουν τα windows κατι, μπορει να εχεις βαλει λαθος drivers, μπορει να εχει φαει κολλημα το ρουτερ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Εγω ρωτησα την χρηση της καρτας δικτυου, οχι το ποσο RAM χρησιμοποιεί. Μπορει να τρεχει κατι απο πισω ΠΧ windows update και να σου αργει. Ανοιξε διαχείριση εργασιων και δες οταν εχεις τα παντα κλειστα chrome κλπ αν υπαρχει δραστηριοτητα στο δικτυο. Μπορει να κατεβαζουν τα windows κατι, μπορει να εχεις βαλει λαθος drivers, μπορει να εχει φαει κολλημα το ρουτερ σου. Το κατάλαβα, απλά το δίκτυο είναι στο 0% και το ποσοστό της Ram μου φάνηκε μεγάλο γι αυτό το ανέφερα. Οι drivers δε γίνεται να είναι λάθος, τους κατέβασα από το service tag και αν ήταν το router δε θα επηρέαζε και τις ταχύτητες όταν κατεβάζω κάτι; Βρίσκομαι σε απόγνωση..😩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα