Xristoς Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ IPHONE X ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ (FRAME)...ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ..ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Νομιζω οτι δεν πρεπει να γράφετε με κεφαλαια. Τώρα ειτε είναι ειτε όχι αδιάβροχο δεν πρεπει να γίνεται κάτι τέτοιο. Πρωτο ερώτημα λοιπον είναι αν είναι κατασκευαστικό λάθος η απροσεξία δική σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ειχα το ίδιο πρόβλημα, έτσι στο κινητό περνα νερο. Δεν το κάλυψε η εγγύηση και το έφτιαξα μόνος μου με κολλα stickmob glue της durostick, πάρε το νούμερο 8 όχι μικρότερο. Εχει 3 ευρω στο σκρουτζ. Ειναι σαν πλαστικός στόκος και κάνει θαύματα.
Xristoς Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 το πηγα σε επσημο αντιπροσωπο τησ apple για να το δουν...ειναι κατασκευαστικη αστοχια και ΔΕΝ επιρρεαζει την αδιαβροχοποιηση σε καμια περιπτωση..ευχαριστω για τη βοηθεια και τις απαντησεις σας 1
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 On 31/05/2019 at 18:30, Xristoς said: το πηγα σε επσημο αντιπροσωπο τησ apple για να το δουν...ειναι κατασκευαστικη αστοχια και ΔΕΝ επιρρεαζει την αδιαβροχοποιηση σε καμια περιπτωση..ευχαριστω για τη βοηθεια και τις απαντησεις σας στο αλλάξαν;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 15 hours ago, γροσερισοπ said: στο αλλάξαν; Θα πρέπει να είναι μέσα στην εγγύηση για να γίνει κάτι τέτοιο.
Xristoς Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 οχι δεν το αλαξαν γιατι δεν ειναι προβλημα..ουτε επιρρεαζει την αδιαβροχοποιηση...να φανταστω εχεισ το ιδιο θεμα
Zenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, Xristoς είπε οχι δεν το αλαξαν γιατι δεν ειναι προβλημα..ουτε επιρρεαζει την αδιαβροχοποιηση...να φανταστω εχεισ το ιδιο θεμα Αυτό που λες για την αδιαβροχοποίηση μου φαίνεται δύσκολο. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε περί τίνος πρόκειται;
Xristoς Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Zenor είπε Αυτό που λες για την αδιαβροχοποίηση μου φαίνεται δύσκολο. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε περί τίνος πρόκειται; δυστηχως οχι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια...το κενο βρισκεται παραλληλα με τα ηχεια και οχι με την οθοθνη..δεν παιρναει νερο στην οθονη...βρισκεται στο μεταλλικο περιβλημα το οποιο εχει ανοξει λιγακι και δεν επιρρεαζει την αδιαβροχποιηση επειδη η κολλα βρισκεται αλλου και οχι στο κενο αυτο
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εφόσον υπάρχει κενό εκτός προδιαγραφών πρέπει να γίνει επισκευή/αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις