zenerdiode Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ο λογος που τα εβαλε με Huawei δεν ειμαι μονο τα smartphones. Η Huawei εχει πουλησει παρα πολυ εξοπλισμο τηλεπικοινωνιων και δικτυων σε Αμερικανικες εταιριες. (Θεωρητικα κατασκοπευει και απο εκει) Επισης η Huawei απο οτι φαινεται θα ειναι η πρωτη που θα λανσαρει το 5G. Το 5G θα αλλαξει στην κυριολεξια τον κοσμο, δεν αφορα μονο πιο γρηγορο download στα κινητα. Και οποιος το καταφερει πρωτος σε μεγαλο βαθμο θα εχει τερατια κερδη αλλα και θεωρητικα "δυναμη". Προσβαση σε εκατομμυρια πληροφοριες και την δυνατοτηα με ενα κλικ να παραλυσουν παντου τα δικτυα 5G. Αρα, πιστευεις οτι ο Trump θα αφησει τους κινεζους; Επισης ενας αλλος λογος που τα εβαλε με την Huawei ειναι οτι και καλα διευκολυνει τους Ιρανους σε κατι πυρηνικα προγραμματα αλλα δεν ξερω και πολλα επι του θεματος.
txcellas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Το 2006 ειχα σπιτι σαν φοιτητης ίντερνετ on the go απο την κοσμοτε αν δεν κανω λάθος. Το μηχανηματακι/κεραια ηταν ενα haweui. Αν ηξερα ποσο τρενο θα πηγαινε τα επομενα χρονια θα επαιρνα μετοχες της και πριν απο κανα μηνα θα τις πουλουσα! 😛
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλά τώρα που οι Κινέζοι κάνουν το ίδιο σε αμερικανικές εταιρίες για να δουμε τι θα γίνει..... 😉😉 1
ELTASSOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Τελειο....με τα διπλα μπυκοταζ θα πεσουν οι τιμες ολων των τηλρφωνων αμερικανικων και κινεζικων...μονο τα κορεατικα θα κρατησουν τιμες...
giotis_77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Το παραγγειλα ήδη.
Dimitrios51 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Συμφορουμίτες, κάποιο νέο για Huawei? Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του p30 Και να πεταξω τη σαβούρα της Samsung, αλλά τώρα δεν θέλω να μου κάνει τίποτα περιεργα και απο την μια μερα στην αλλη να μην μπορώ να ανοιξω google play ή να μου βγάλει κανα update Λογισμικού και να μου περάσει κανα Huawei OS το οποιο προφανώς δεν θα αγκίζει το Android. Τωρα γενικα updates λογισμικου δεν με πολυαπασχολούν, με έχουν κουρασει κι ολας ολο updates και updates απο το samsung που εχω.
ad276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε Συμφορουμίτες, κάποιο νέο για Huawei? Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του p30 Και να πεταξω τη σαβούρα της Samsung, αλλά τώρα δεν θέλω να μου κάνει τίποτα περιεργα και απο την μια μερα στην αλλη να μην μπορώ να ανοιξω google play ή να μου βγάλει κανα update Λογισμικού και να μου περάσει κανα Huawei OS το οποιο προφανώς δεν θα αγκίζει το Android. Τωρα γενικα updates λογισμικου δεν με πολυαπασχολούν, με έχουν κουρασει κι ολας ολο updates και updates απο το samsung που εχω. Ολα εχουν ομαλοποιηθει πλην καποιων λεπτομεριων.....Ο Τραμπ εχει κανει ηδη την κωλοτουμπα του και εχει αναιρεσει το ban,οποτε προχωρα αφοβα.Εγω πηρα huawei μολις δυο ημερες πριν γινει το ban και δεν το εχω μετανιωσει στιγμη.Απεναντιας θεωρω το y6 prime που εχω απ τα καλυτερα κινητα στις κατωτερες τιμες.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Dimitrios51 είπε Συμφορουμίτες, κάποιο νέο για Huawei? Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του p30 Και να πεταξω τη σαβούρα της Samsung, αλλά τώρα δεν θέλω να μου κάνει τίποτα περιεργα και απο την μια μερα στην αλλη να μην μπορώ να ανοιξω google play ή να μου βγάλει κανα update Λογισμικού και να μου περάσει κανα Huawei OS το οποιο προφανώς δεν θα αγκίζει το Android. Τωρα γενικα updates λογισμικου δεν με πολυαπασχολούν, με έχουν κουρασει κι ολας ολο updates και updates απο το samsung που εχω. Προχωρά κανονικά. Έχει λυθεί το θέμα.
thelos257 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Σιγουρα εχει λυθει το θεμα ρε παιδια ; Εχω το Huawei P20 Pro και σκεφτομαι να παρω και το P30 Pro. Πριν ενα μηνα και κατι μερες απεκτησα το Ρ20 PRO κανενα προβλημα δεν αντιμετοπισα ολα δουλευουν ρολοι.
ad276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, thelos257 είπε Σιγουρα εχει λυθει το θεμα ρε παιδια ; Εχω το Huawei P20 Pro και σκεφτομαι να παρω και το P30 Pro. Πριν ενα μηνα και κατι μερες απεκτησα το Ρ20 PRO κανενα προβλημα δεν αντιμετοπισα ολα δουλευουν ρολοι. Εαν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις του λογου το αληθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα