giotis_77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Γειά σας. Θέλω τα φώτα σας. Είμαι στο πάρα ένα να αγοράσω το p30 dual. Αλλά με όλα αυτά που γίνονται είμαι λίγο επιφυλακτικός. Τι να κάνω παιδιά?
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Κανεις δεν ξέρει... Εγώ θα το αγοραζα πάντως.
georgerapp Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 εγω παλι οχι,εκτος εαν θελεις να βοηθησεις απο το ανχος του stock που εχει και βλεπει να μη φευγει καποιον εμπορο απο χριστιανικης καθαρα αποψεως.
iddqdiddqd Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Αν δεν καίγεσαι ή αν δεν έχεις οικονομική άνεση, περίμενε.
ad276 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μην κολας και αγορασε το......Εχω μια εβδομαδα που εχω αγορασει huawei και ολα κυλουν ομαλα και εχει παρει ηδη δυο αναβαθμισεις ασφαλειας.Προβλημα θα εχουν τα νεα μοντελα που θα λανσαριστουν απο δω και περα αν και η huawei λεει οτι θα χρησιμοποιει δικο της λογισμικο.Οποτε προχωρα αφοβα.Ηδη ο Τραμπ εχει αρχισει και τα μασαει...... Το κλιμα εχει αρχισει και αλλαζει.Για του λογου το αληθες https://www.news247.gr/technologia/to-huawei-mate-20-pro-kai-pali-sti-lista-ton-syskeyon-gia-to-android-q.7454072.amp.html Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από ad276 1
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Προχώρα στην αγορα του. Είναι κινηταρα, θα πάθεις πλάκα με την κάμερα και γενικα με το κινητό. Αξίζει μέχρι τελευταίο €€€
txcellas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Και αν στο μέλλον εχεις καποιο θεμα με ολα αυτα που ακουστηκαν ψαξε να δεις τους συμφορουμιτες που σου προτειναν. Απο εμενα μακρυα. Λεφτα θα δωσεις οχι φασολια. 1
ad276 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, txcellas είπε Και αν στο μέλλον εχεις καποιο θεμα με ολα αυτα που ακουστηκαν ψαξε να δεις τους συμφορουμιτες που σου προτειναν. Απο εμενα μακρυα. Λεφτα θα δωσεις οχι φασολια. Και εσυ που το ξερεις;Εισαι μαντης;Ηδη ο Τραμπ τα γυριζει...... Και για λυσε μου μια απορια.....γιατι δεν τα εβαλε με τον πρωτο (samsung) και τα εβαλε με τον δευτερο(huawei); Και αν κατηγορουν την huawei για κατασκοπια (χωρις αποδειξεις) τοτε τι να μας πουν και οι Αμερικανοι που παρακολουθουν και ποτε παμε τουαλετα ( με αποδειξεις); Λενε οτι φωναζει ο κλεφτης για να φοβξθει ο νοικοκυρης.....
txcellas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ad276 είπε Και εσυ που το ξερεις;Εισαι μαντης;Ηδη ο Τραμπ τα γυριζει...... Και για λυσε μου μια απορια.....γιατι δεν τα εβαλε με τον πρωτο (samsung) και τα εβαλε με τον δευτερο(huawei); Και αν κατηγορουν την huawei για κατασκοπια (χωρις αποδειξεις) τοτε τι να μας πουν και οι Αμερικανοι που παρακολουθουν και ποτε παμε τουαλετα ( με αποδειξεις); Λενε οτι φωναζει ο κλεφτης για να φοβξθει ο νοικοκυρης..... Απλα προσωπικα δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να ρισκαρω. Αυτο ειναι ολο. Αν η ολη ιστορια εριχνε τις τιμες 100-200 ευρω θα ρισκαρα. Αν ημουν funboy θα ρισκαρα. 1
ad276 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι funboy. της huawei....και τα πραγματα ειναι πολυ απλα .....βρισκουμε πατημα τις υποψιες που εχουμε για την huawei και προσπαθουμε να καλυψουμε τα δικα μας ατωπυματα,η ευκολη λυση να τα βαλουμε με τους Κινεζους οι οποιοι μας εχουν μπει στη μυτη (και στην τσεπη). Και επαναλαμβανω γιατι δεν τα βαζει με την samsung που ειναι πρωτη στον κοσμο στα smartphone; Και μαζι με αυτο "τρομοκρατουν" εκατομμυρια χρηστες η υποψηφιους αγοραστες της huawei λεγοντας τους οτι με αυτα τα κινητα παρακολουθηστε λες και δεν το κανουν ολοι οι υπολοιποι. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Τραμπ επεβαλε και στην Μερκελ να κανει αντιστοιχη ερευνα για την Γερμανικη αγορα χωρις βεβαια να βρεθει κανενα παραπτωμα. Φυσικα γνωριζεις οτι εχει γινει σουσουρο στο ινσομνια με αντιστοιχο νημα για την xiaomi.Μην ξεχνιομαστε......Αυτο προφανως γινεται ομως και με ολα τα "εξυπνα" κινητα-ρουφιανοι...... Οποτε αφηνετε τις δικαιολογιες και προτεινετε στον κοσμο αυτο που πραγματικα θελει.Τα σημερινα smartphone της huawei ΔΕΝ εχουν κανενα προβλημα.Προβλημα ισως εχουν αυτα που θα παρουσιαστουν αργοτερα που λογικα θα εχουν το νεο λογισμικο της huawei και αυτο αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στην αποφαση του ο Τραμπ,πραγμα διολου απιθανο διοτι ακουμε καθημερινα πλεον οτι ολο και κατι ανακαλει,κοινως κανει κωλοτουμπες. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από ad276 1 2
txcellas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δε με αφορα τ θα κανει ο trump και ο κάθε trump ξεκάθαρα. Για μενα κ πολυ κοσμο παγκοσμίως που βλέπουμε τα πραγματα απλα και πρακτικα η οποιαδηποτε αγορα ενέχει ποσοστο ρισκου το οποιο προσωπικα δεν θα έπαιρνα. Τωρα θεωριες γτ δεν τ εβαλε με την Samsung η apple προσωπικα στα.. παλια μου τα παπουτσια. Τι θα γινει μελλοντικα κανεις δε τ ξερει αλλα αυτο που ξέρουν ολοι ειναι οτι ακούστηκε η haweui για αρνητικο λογο και με βαση τις απειρες επιλογες που εχω σαν αγοραστης θα την απέφευγα. Απλα δε μ δινει το αισθημα εμπιστοσύνης. Πρακτικα το βλεπω χωρις να υποστηρίζω καμια εταιρια. Μακαρι να τα επαιρνα κ να υποστήριζα. Αυτο που βλεπω ειναι η ευκαιρια για χαμηλότερες τιμες και ανταγωνιστικότητα μεταξύ εταιριων και αυτο μου αρκει.
georgerapp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ο φίλος ρώτησε και πήρε απαντήσεις,ας αποφασίσει. Με το να εμβαθύνουμε εμεις σε παιχνιδια δύναμης μεταξυ γιγάντων είναι άσκοπο.
ad276 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, txcellas είπε Δε με αφορα τ θα κανει ο trump και ο κάθε trump ξεκάθαρα. Για μενα κ πολυ κοσμο παγκοσμίως που βλέπουμε τα πραγματα απλα και πρακτικα η οποιαδηποτε αγορα ενέχει ποσοστο ρισκου το οποιο προσωπικα δεν θα έπαιρνα. Τωρα θεωριες γτ δεν τ εβαλε με την Samsung η apple προσωπικα στα.. παλια μου τα παπουτσια. Τι θα γινει μελλοντικα κανεις δε τ ξερει αλλα αυτο που ξέρουν ολοι ειναι οτι ακούστηκε η haweui για αρνητικο λογο και με βαση τις απειρες επιλογες που εχω σαν αγοραστης θα την απέφευγα. Απλα δε μ δινει το αισθημα εμπιστοσύνης. Πρακτικα το βλεπω χωρις να υποστηρίζω καμια εταιρια. Μακαρι να τα επαιρνα κ να υποστήριζα. Αυτο που βλεπω ειναι η ευκαιρια για χαμηλότερες τιμες και ανταγωνιστικότητα μεταξύ εταιριων και αυτο μου αρκει. Οπως βλεπεις ομως αυτο δεν γινεται (χαμηλοτερες τιμες) και ουτε προκειται να γινει.....προς το παρον τουλαχιστον.
txcellas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Εννοειται. Αν ηταν φιλος μου ο ts το σκεπτικο μου θα ελεγα χωρις να λεω οτι εχω δικιο. Όποιος θελει κανει ερευνα και κρίνοντας αποφασίζει. Απλα οταν μπαινει το συναισθημα σε απροσωπες εταιριες χάνετε η μπαλα. 1 λεπτό πριν, ad276 είπε Οπως βλεπεις ομως αυτο δεν γινεται (χαμηλοτερες τιμες) και ουτε προκειται να γινει.....προς το παρον τουλαχιστον. Ναι αυτο βλεπω. Πιστευω οτι θα πέσουν λιγο οι τιμες παντως. Ειδομεν. 1
ad276 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, txcellas είπε Εννοειται. Αν ηταν φιλος μου ο ts το σκεπτικο μου θα ελεγα χωρις να λεω οτι εχω δικιο. Όποιος θελει κανει ερευνα και κρίνοντας αποφασίζει. Απλα οταν μπαινει το συναισθημα σε απροσωπες εταιριες χάνετε η μπαλα. Ναι αυτο βλεπω. Πιστευω οτι θα πέσουν λιγο οι τιμες παντως. Ειδομεν. Ενταξει ουτε εγω ειμαι αλανθαστος.....απλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο ολα θα ξεχαστουν εκτος και αν οι Κινεζοι αντισταθουν σε αυτα που ζητουν οι Αμερικανοι.......Ειδομεν 😁 Υ.Γ. η παραγγελια για το huawei μου εγινε μια ημερα πριν γινει το ban,αλλα και μετα να ηταν δεν θα κολωνα.Οταν αγοραζεις κινητο 9 ευρω και κουμπια να ειχε.....το παιρνεις.Τετοιες προσφορες δεν χανονται.Απλα για να μην παρεξηγηθω με την τιμη,η προσφορα ηταν απο τον παροχο μου με επιδοτηση και αφορουσε μονο το y6 prime,το οποιο αγορασα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από ad276
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα