xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, privateer είπε κατσε να βγαλουν κανα αλλο χαρτη και ανετα φτανει. Εκει τρωεi uninstall βεβαια 🤣 στο ps4 είναι μόλις 100gb βέβαια, αλλά είπαμε console peasants 8 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Τωρα που αναβαθμισα ssd ας το πανε οσο θελουν 😛 βέβαια μεχρι το μισο τερα να κανω τη καρδια μου πετρα, παραπανω παει πολυ αν και τους εχω πολυ ικανους για κατι τετοιο 😆 τρελός!!!
vorlon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Χθές έγινε κατι κουλό σε Domination 12 ατόμων. Η ομάδα στην οποία ήμουν εγώ είμασταν μπροστά 193-63 και ξαφνικά βγάζει αντίστροφη μέτρηση 5 sec για Nuke bomb και χάσαμε. Σας έχει συμβεί ποτε κάτι παρόμοιο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, vorlon είπε Χθές έγινε κατι κουλό σε Domination 12 ατόμων. Η ομάδα στην οποία ήμουν εγώ είμασταν μπροστά 193-63 και ξαφνικά βγάζει αντίστροφη μέτρηση 5 sec για Nuke bomb και χάσαμε. Σας έχει συμβεί ποτε κάτι παρόμοιο? Μάλλον κάποιος έβγαλε αρκετά μεγάλο killstreak για nuke;
vorlon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα nuke bomb μονο σε ground war ειχα δει και μόνο όταν η μια ομάδα έχει και τις 5 βάσεις Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από vorlon
sistah Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Πρεπει να κανει καποιος 30 kills χωρις να πεθανει για να γινει το tactical nuke.
Piterakos83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Το δικό μου gamertag είναι Piterakos#21114. Όπως και ο φίλος Dev1l είμαι για απλό multiplayer. Όχι warzone.
kinitos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 ευτηχως που ειχαν πει συγνωμη για το μεγαλο απντειτ απο εδω και περα θα ειναι μικρο. σημερα ηταν μονο 58γιγα ...οποτε αν δεν το ειχαν κανει μικρο να υποθεσω οτι θα ηταν κανα 120αρι? ευτηχως που εχω βδσλ και δεν λεω κατι αλλα αν εχεις χαλια γραμμη απλα σου γυρνανε τα μυαλα...
screaming_trees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Εμένα μου έσπασε τα νεύρα. Το update κατέβαινε υπερβολικά αργά, όταν κατέβασε 17gb σταμάτησε και ότι και να έκανα δε κατέβαζε. Τελικά το εκανα unistall, έτσι κι αλλιώς δε θα βγάλουν αλλη season απ ότι φαίνεται. Πάντως δοκίμασα να το κάνω από την αρχή install, απο περιέργεια πιο πολυ και πάλι τα ίδια.
kinitos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 ειναι φουλ οι σερβερ ενα τρικ ειναι να βαλεις ασια η αμερικη και γυρνας ευρωπη να παιξεις. αληθεια ειπαν τελος με τα σιζον?
screaming_trees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δε το είπαν επίσημα αλλα απ ότι διαβάζω στο reddit τέρμα. Σε 2 με 3 μήνες βγαίνει το επόμενο οπότε λογικό το development να στραφεί προς τα εκεί. BTW δοκίμασα και αλλαγή servers, πάλι τίποτα.
7nisiotis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πρωί 6 με 12 να το βάζετε. Συνήθως ρολαρει φουλ αυτές τις ώρες ( εφόσον υπάρχει φρέσκο πατς ) Τεσταρισμενο στα τελευταία 2 season Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis
vorlon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στο PS4 το update ήταν 38GB και είχε κατέβει απο την Τρίτη και σήμερα το πρωί έγινε εγκατάσταση.
kinitos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Εγώ 9.50 το πρωί το έβαλα και οηγε σερί με 8-8.5μβ είμαι τυχερός
stefagr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Κανένα καλό fix για το error 6068 υπάρχει? Έχουν γίνει σχεδόν τα πάντα (updates, new drivers ,admin rights etc etc ). Το παιχνίδι απλά δεν μπορεί να παιχτεί , κρασάρει μετά από 5-10 λεπτά και συνέχεια το ίδιο error. Το έλυσε κανένας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα