tsabasid Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Στο COD λογικά αυτό που σου κάνει εγκατάσταση είναι το warzone το οποίο είναι δωρεάν. Δεν εμφανίζει ξεχωριστά προς το παρόν τον τίτλο modern warfare. Για το Overwatch μου κανει εντύπωση αυτό που λες.
jerry banana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 πηγα να παίξω στο ps4 και εκανε 10 λεπτα να βρει ειχαμε μπει 126 ατομα βγηκανε μερικοι μετα τα 4 λεπτα πηγε 86 και εφυγα να παιξω κανονικα modes αμα ειναι να περιμενω 10 λεπτα αντε γεια.
insomiaistas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Υπάρχει καινούριο ξεχωριστό θέμα για το br !
vorlon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Αυτοι στο COD ειναι απίστευτοι. Στα Calling card έβαλαν την σημαία της αλβανίας, της αρμενίας και δεν ξερω τι αλλο και δεν εχουν βάλει την δική μας........ 1
jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vorlon είπε Αυτοι στο COD ειναι απίστευτοι. Στα Calling card έβαλαν την σημαία της αλβανίας, της αρμενίας και δεν ξερω τι αλλο και δεν εχουν βάλει την δική μας........ ρε φίλε αυτο το παρατήρησα και εγώ τι παίζεται?Εχουν το πλεονεκτημα τα ατομα που εργαζονται στην εταιρεια του cod να βαζουν τη χωρα τους?Δεν καταλαβαινω γιατι εξαρχηχς δεν ειχε ολες τις σημαιες οπως το θρυλικο mw2.Eπισης δεν καταλαβα γιατι δημιουργηθηκε αλλο νημα για το br αφου αποτελει mode του modern warfare. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από jerry banana 2
panoskatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, jerry banana είπε γιατι δημιουργηθηκε αλλο νημα για το br αφου αποτελει mode του modern warfare. Είναι standalone free to play , δεν αποτελεί λοιπόν ένα mode του call of duty , μπορεί να το παίξει ο καθένας που δεν έχει αγοράσει το Modern Warfare 2019 . Το βρίσκω απόλυτα λογικό να υπάρχει ξεχωριστό νήμα. Ετσι είχε γίνει και για το free to play του fifa , Battlefield κτλ 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, vorlon είπε Αυτοι στο COD ειναι απίστευτοι. Στα Calling card έβαλαν την σημαία της αλβανίας, της αρμενίας και δεν ξερω τι αλλο και δεν εχουν βάλει την δική μας........ Τραγικο πραγματικα ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω. Το ειδα κι εγω και ξενερωσε το ειναι μου. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από giorgosmcmc
jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Είναι standalone free to play , δεν αποτελεί λοιπόν ένα mode του call of duty , μπορεί να το παίξει ο καθένας που δεν έχει αγοράσει το Modern Warfare 2019 . Το βρίσκω απόλυτα λογικό να υπάρχει ξεχωριστό νήμα. Ετσι είχε γίνει και για το free to play του fifa , Battlefield κτλ δεν συμφωνώ αλλα ισως εγώ γέρασα να για λέω ακόμα τα modes ως modes.Προφανώς οταν κάτι γίνεται free για όλους ειναι ξεχωριστό οκ.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Λόγω του νέου mode έχει double XP x10 για μια βδομάδα 1
kinitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 double xp x10 τη σημαινει το χ10 επαιξα ενα το μοντ αυτο που πραγματικα σιχαινομαι. 10 και λεπτα να βρει την πρωτη φορα. μπηκα σε pregame και το καλο ειναι οτι μετραγε σαν ξπ τα χτυπηματα(δεν ξερω αν στο τελος το κραταγε ) to κακο οτι κραταγε ωρα να μπει επιτελους μπηκε και καπακι εχασα αντε να περιμενω παλι(ειχα δευτερη ευκαιρια αλλα ποτε ο συμπαικτης δεν με ζωντανεψε) τελος παντων ακυρο που το εβγαλαν αλλα επρεπε ειναι μοδα μια κακη για εμενα μοδα
Garnila Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Λύσεις στα bugs του Modern Warfare Καλησπέρα insomniacs ! Ίσως ο τίτλος σας παραπλάνησε νομιζοντας ότι θα δώσω λύσεις...αλλά οχι... Και γω ψάχνω και θέλω τις συμβουλές σας. Όλοι ξέρουμε ότι το call of duty έχει πολλά dev errors με αποτέλεσμα να κρασαρει και να μας αναγκάζει να κάνουμε επανεκκινησεις. Έχει κανείς λύση στο προβλήματα αυτά ?
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Στις 16/3/2020 στις 9:18 ΜΜ, Garnila είπε Λύσεις στα bugs του Modern Warfare Καλησπέρα insomniacs ! Ίσως ο τίτλος σας παραπλάνησε νομιζοντας ότι θα δώσω λύσεις...αλλά οχι... Και γω ψάχνω και θέλω τις συμβουλές σας. Όλοι ξέρουμε ότι το call of duty έχει πολλά dev errors με αποτέλεσμα να κρασαρει και να μας αναγκάζει να κάνουμε επανεκκινησεις. Έχει κανείς λύση στο προβλήματα αυτά ? το google
Garnila Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε το google Τι εννοείς ? Να ψάξω στο google ? Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ αν εννοείς αυτό.
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.dsogaming.com/news/first-cod-2020-details-leaked-will-be-a-black-ops-reboot-will-use-the-modern-warfare-engine-more/ Το παιχνίδι που με έβαλε στο pc gaming. Με ίσως από τα καλύτερα campaign + τα καλύτερα Zombies της σειράς. Έχω όμορφες αναμνήσεις και δεκάδες ώρες καψίματος Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από 7nisiotis
Papakitou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Το συστημα για τα regiment invites ειναι broken τελειως;; Τι φαση; Δεν μου ερχεται invite καθολου και εχουν προσπαθησει τοσες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα