7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δεν έχω παίξει με το νεο patch. Πριν δεν είχα, με τους AMD 20.1.4 ούτε freezαρισμα , κόλλημα κλπ όπως πριν κανα μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Πιστεύω οτι αν κάποιος έχει CP , απο προηγούμενα COD, και δεν χρειάζεται ν' αγοράσει και παίζει συνέχεια το battle pass συμφέρει γιατι θα δώσει 1000 CP και αν φτάσει στο level 100 θα έχει πάρει πίσω 1300 CP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 To ISLC δεν έλυσε το 6068 error δυστυχώς, αυτό που φαίνεται να το έλυσε είναι η επιλογή να κλείνεις το battlenet όταν ξεκινάει το παιχνίδι, είναι στις επιλογές του battlenet. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια και μόνο μία φορά μου κόλλησε, οπότε το λές και επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 vids... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 ρε παιδιά μετά το update δεν έχω καταφέρει να παίξω κυριολεκτικά ούτε 1 ματς. Είμαι ο μόνος; Random freezes για κανα λεπτό και μετά crash με ntdll.dll error ή απλά ότι και καλά χάθηκε η σύνδεση με τους servers και αναγκαστικά quit to desktop. Έχετε και σεις τα ίδια; Παίζω σε i7 3770 χωρίς oc με 16gb ddr3 και rx570 4gb. πριν το update όλα κομπλέ. τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Εχω αρχισει να πιστευω οτι εγω εχω προβλημα που ποτέ δεν μου εχει κανει τπτ το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouto9s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, εμενα μου βγαζει προβλημα το παιχνιδι,στο main menu εχει 95-100 % cpu usage για αρκετη ωρα με αποτελεσμα να κολλαει πολυ,και οταν με τα πολλα ξεκολλησει ( task manager / normal priority ,που δε δουλευει παντα ) και παει να μου φορτωσει καποια μεγαλη πιστα ( δε μιλαω για war ) μου κολλαει στo map loading αν και οι ηχοι απο πισω παιζουν και με πεταει με transmittion error μετά στις πιο πολλες πιστες,εκτος απο τη rust και κανα 2 μικρες αλλες.Αυτό που κανω και δουλευει ειναι οταν σβηνω το φακελο "players" στα my documents/modern warfare αλλα καθε φορα που το κανω πρεπει να κανει παλι set up τα shaders,Αν βγω απ το παιχνιδι και ξανα μπω παλι θα κολλαει.Πραγματικα εχω φαει ολο το ιντερνετ ,εχω κανει τα παντα για να βρω λυση κ δεν εχω καταφερει τιποτα i5-6400. 2.7Ghz 16gb ram Amd Radeon rx-580 8gb GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 είμαι σχεδόν σίγουρος πια , ότι για όλα σχεδόν τα προβλήματα φταίει η AMD 6 λεπτά πριν, kouto9s είπε Καλησπέρα, εμενα μου βγαζει προβλημα το παιχνιδι,στο main menu εχει 95-100 % cpu usage για αρκετη ωρα με αποτελεσμα να κολλαει πολυ,και οταν με τα πολλα ξεκολλησει ( task manager / normal priority ,που δε δουλευει παντα ) και παει να μου φορτωσει καποια μεγαλη πιστα ( δε μιλαω για war ) μου κολλαει στo map loading αν και οι ηχοι απο πισω παιζουν και με πεταει με transmittion error μετά στις πιο πολλες πιστες,εκτος απο τη rust και κανα 2 μικρες αλλες.Αυτό που κανω και δουλευει ειναι οταν σβηνω το φακελο "players" στα my documents/modern warfare αλλα καθε φορα που το κανω πρεπει να κανει παλι set up τα shaders,Αν βγω απ το παιχνιδι και ξανα μπω παλι θα κολλαει.Πραγματικα εχω φαει ολο το ιντερνετ ,εχω κανει τα παντα για να βρω λυση κ δεν εχω καταφερει τιποτα i5-6400. 2.7Ghz 16gb ram Amd Radeon rx-580 8gb GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouto9s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Οχι ,το ιδιο μου εκανε και πριν αλλαξω gpu , ειχα NVIDIA 1060 GTX 6GB,Θέμα επεξεργαστή είναι όχι κάρτας.Βασικά δεν κανανε optimize σωστα το παιχνιδι στη φούρια τους να το βγάλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos kan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 παιδια ειμαι ο μονος που εχω high ping? Γενικα δεν ειχα ποτε το καλυτερο ping (δεν εχω fast path) αλλα στη καλυτερη πιανω 84 Συνηθως ειναι γυρω στα 90-100 Pubg εχω συνηθως γυρω στα 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Και εγω με wind εχω 90-120. Γενικα με τετοια ping και sbmm δεν παιζεται, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) με cosmote 24mps kai ( fast patch ) μετα απο πολλα τηλεφωνα εχω φτασει ping 55-58 , θεσ/κη Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από xrit86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Ζητήστε fast path αλλά θα χάσετε λίγο ταχύτητα. Πως βάζω φώτο εδώ; έχω ένα θέμα τελευταία. βλέπω γύρω από το όπλο pixeliasma να σας δείξω. Είναι σαν να βλέπω χάλια ανάλυση η texture. Δεν άλλαξα τίποτα ανάλυση 2κ όλα φουλ. και έκανα ξανά texture install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, kinitos είπε Ζητήστε fast path αλλά θα χάσετε λίγο ταχύτητα. Πως βάζω φώτο εδώ; έχω ένα θέμα τελευταία. βλέπω γύρω από το όπλο pixeliasma να σας δείξω. Είναι σαν να βλέπω χάλια ανάλυση η texture. Δεν άλλαξα τίποτα ανάλυση 2κ όλα φουλ. και έκανα ξανά texture install Μπορει αν σου γυρναει το render στο 50% τσεκαρε το στα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, kinitos είπε Ζητήστε fast path αλλά θα χάσετε λίγο ταχύτητα. Πως βάζω φώτο εδώ; έχω ένα θέμα τελευταία. βλέπω γύρω από το όπλο pixeliasma να σας δείξω. Είναι σαν να βλέπω χάλια ανάλυση η texture. Δεν άλλαξα τίποτα ανάλυση 2κ όλα φουλ. και έκανα ξανά texture install ανεβασε απο εδω https://imgbb.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα