Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare [2019]

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/2/2020 στις 6:50 ΠΜ, panoskatos είπε

Μάλλον έστρωσε με το νέο patch. Χλωμό μου φαίνεται η AMD με τους drivers να έδωσε την λύση!  Μπορείς να το τσεκάρεις αν βάλεις παλιότερους drivers. 

δεν παιζει να το κανω.αλλα παιζει χωρις προβλημα με τους οδηγους.χωρις νεο απντειτ απο το παιχνιδι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

this is what has caused the update today to be so big. after todays download you should see that, even though we've added season 2 and the associated content for it, the overall size of the game should shrink a little on your local hard drive

in addition to this update keeping the disk footprint from increasing, we're also taking this opportunity to set up the data up for better overall management to try and keep future updates from being this large, even during a season rollout.

additionally, in a future update we're going to also be adding a DLC pack management screen for console users, to allow you to pick and choose which DLC packs you want keep, and remove the others to recover more space as well.

i'm very conscious of the overall size of MW and we're doing what we can to minimize this for everyone. thanks!

Επεξ/σία από 7nisiotis

Αυτό με τα level που τα ισοπέδοσαν όλα πολύ μ@λακία. Ας τα έκαναν να ανεβαίνουν πιο αργά από ένα σημείο και μετά. Άλλοι είχαν φτάσει 155 την 2 βδομάδα κυκλοφορίας. 

Εμενα χθες με πετούσε συνεχώς με DEV Error 6068 και δεν κατάφερα να παίξω ούτε παιχνίδι, απο ότι διαβάζω nvidia χρήστες το έχουν αυτό το πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κανείς καμία λύση?

22 λεπτά πριν, Orgios είπε

Εμενα χθες με πετούσε συνεχώς με DEV Error 6068 και δεν κατάφερα να παίξω ούτε παιχνίδι, απο ότι διαβάζω nvidia χρήστες το έχουν αυτό το πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κανείς καμία λύση?

Είναι ευαίσθητο στο oc το παιχνίδι. Αν έχεις κάνει cpu gpu ram, γύρισε default ρεύμα και hz και ξαναδοκίμασε. Επίσης κάνε ένα repair το game.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Orgios είπε

Τοσο πολύ και μετά το update? Να τονίσω εδω οτι σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω κολλήματα.

Τρέξε ένα occt small data pack 45 λεπτά+ 1 ωρα occt high data

Αν τα περασει δε φταίει τουλάχιστον το oc @cpu

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τρέξε ένα occt small data pack 45 λεπτά+ 1 ωρα occt high data

Αν τα περασει δε φταίει τουλάχιστον το oc @cpu

Εγω να το τρέξω no problem (και ευχαριστώ για το suggestion)  αλλά το oc@cpu το έχω σταθερό εδώ και 3 χρονια tuned και έχω κάνει άπειρες δουλειές και gaming με αυτό. Σιγουρα δεν έχει τετοιο θέμα, άσε που όπως τονίζω αυτό το error βγήκε μετα το τελευταίο update.

Μόλις τώρα, Orgios είπε

Εγω να το τρέξω no problem (και ευχαριστώ για το suggestion)  αλλά το oc@cpu το έχω σταθερό εδώ και 3 χρονια tuned και έχω κάνει άπειρες δουλειές και gaming με αυτό. Σιγουρα δεν έχει τετοιο θέμα, άσε που όπως τονίζω αυτό το error βγήκε μετα το τελευταίο update.

Και μένα σταθερό φαινόταν αλλά εκεί δε το περναγε. ή είχα άκυρα κλεισίματα του παιχνιδιού. Ανέβασα λίγο ρεύμα και έφτιαξε.

παιδια το παιχνιδι κανει memory leak. εκει βλεπετε μαλλον τα παγωματα.

οσον αφορα να κλεινει το παιχνιδι παιζει παρα πολυ να μην ειναι σταθερο το pc απο μνημες ειδικα σε ryzen. δοκιμαστε να κατεβασε λιγο την ταχυτητα στις μνημες και δειτε το.

εγω εκανα flash την καρτα μου με αλλο bios και περασα και νεους drivers amd και δεν ξαναειδα memory leak. δεν ξερω αν ειναι απο τους drivers η απο το bios της καρτας.

2 λεπτά πριν, tyf είπε

παιδια το παιχνιδι κανει memory leak. εκει βλεπετε μαλλον τα παγωματα.

οσον αφορα να κλεινει το παιχνιδι παιζει παρα πολυ να μην ειναι σταθερο το pc απο μνημες ειδικα σε ryzen. δοκιμαστε να κατεβασε λιγο την ταχυτητα στις μνημες και δειτε το.

εγω εκανα flash την καρτα μου με αλλο bios και περασα και νεους drivers amd και δεν ξαναειδα memory leak. δεν ξερω αν ειναι απο τους drivers η απο το bios της καρτας.

Δοκίμασε με ISLC

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...