Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare [2019]

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ειναι σε ξεχωριστο δικο μου φακελο μεμονωμενα εξαρχης το path [Μy computer\local disc C\Program Files(x86)\call of duty modern warfare] 

Ποτε μην αφηνετε default τα paths σε καμια πλατφορμα. Λιγο τα windows 10 που ειναι ''εμετος'' λιγο οι πλατφορμες που κανουν τα δικα τους, δε θελει και πολυ.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο πολυ με ανησυχει το path D:\Program FIles (x86)\  μιας και υπαρχει πιθανοτητα σε μερικα apps να εχουν hardcoded τον C drive ως system drive.
Ακραιο, αλλα υπαρχει η πιθανοτητα.

Εγω ειμαι υπερ των default paths (στον C) για τους launchers και σε διαφορετικο drive το game. Οχι τοσο για περιπτωσεις σαν και την παραπανω, αλλα για το wear out των SSD αλλα και για το οτι γεμιζει για πλακα με 2-3 μοντερνα games με αποτελεσμα να μην εχει το ιδιο performance ο δισκος οταν ειναι 80% full.

13 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Εμενα ειναι σε ξεχωριστο δικο μου φακελο μεμονωμενα εξαρχης το path [Μy computer\local disc C\Program Files(x86)\call of duty modern warfare] 

Ποτε μην αφηνετε default τα paths σε καμια πλατφορμα. Λιγο τα windows 10 που ειναι ''εμετος'' λιγο οι πλατφορμες που κανουν τα δικα τους, δε θελει και πολυ.

δεν ήταν σε default φάκελο baby.
Μια χαρά είναι τα 10,δεν αλλάζουν από μόνα τους τίποτα από αυτά αν δε βάλεις το χεράκι σου.
(Το steam μια χαρά απροβλημάτιστα τρέχει χρόνια και αφήστε τους EpicGames να κάνουν την επανάσταση τους :P )

12 ώρες πριν, sistah είπε

Πιο πολυ με ανησυχει το path D:\Program FIles (x86)\  μιας και υπαρχει πιθανοτητα σε μερικα apps να εχουν hardcoded τον C drive ως system drive.
Ακραιο, αλλα υπαρχει η πιθανοτητα.

Εγω ειμαι υπερ των default paths (στον C) για τους launchers και σε διαφορετικο drive το game. Οχι τοσο για περιπτωσεις σαν και την παραπανω, αλλα για το wear out των SSD αλλα και για το οτι γεμιζει για πλακα με 2-3 μοντερνα games με αποτελεσμα να μην εχει το ιδιο performance ο δισκος οταν ειναι 80% full.

δεν υπάρχει αυτό που λες..

εκτός και αν μιλάς για προγράμματα που δε σου δίνουν καν την δυνατότητα να επιλέξεις που να το κάνεις εγκατάσταση που πέρα ότι πάνε και κάθονται στον αρχικό δίσκο με το έτσι θέλω,δεν βλέπω θέματα.
άσε που μπορείς να δώσεις ότι γράμμα τα drives, πχ μετά από ένα φορμάτ τα είχα A/B/C/D :P  και όλα οκ.
Ε τώρα να χώσει κάποιος τον Launcher στον ssd είναι γελοίο, τί να κερδίσει 😛 ; Ταχύτητα να του δείξει το store :P ?

απλώς μην βάλετε τον game folder να βρίσκεται μέσα σε φάκελο battlenet.#####,μιας και αυτό είναι η έκδοση που τρέχει και προφανώς με το app update τα χάνει. αφήστε τον στον πρωταρχικό dir του (battle.net ή όπως αλλιώς το χετε ονομάσει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

δεν ήταν σε default φάκελο baby.
Μια χαρά είναι τα 10,δεν αλλάζουν από μόνα τους τίποτα από αυτά αν δε βάλεις το χεράκι σου.

Α οκ τοτε παω πασο, κατι αλλο μπορει να συμβαινει και εγινε τοτε αυτο αν και εξακολουθει να μου φαίνεται κουλο να εξαφανιστεί ετσι ο φάκελος. Το πιθανοτερο θεμα του battlenet.

Spoiler

Οσο για τα 10 αν δουλεψεις κανενα χρονο linux οπως δουλευα εγω ισως αλλαξεις αποψη για τα windows περα απ το gaming δεν υπαρχει ανταγωνισμος ή ακομη και mac που ειναι με διαφορα κορυφαια. Απο αυτη τη σκοπιά το λεω. Ας όψεται που ειμαι gamer γιατι αν δεν... δεν υπήρχε περιπτωση να ειχα windows και θα αλλαζα "χθες" os.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dsogaming.com/news/activision-reveals-that-a-new-call-of-duty-will-come-out-in-2020-new-remasters-also-planned/

Το 1ο Black Ops ίσως είναι και το καλύτερο COD που έχω παίξει. Ενα soft reboot πάλι σε Ψυχρό Πόλεμο όπως φαίνεται -> ινστα buy

Καλό το Modern Warfare το φετινό που δείχνει ότι εάν σοβαρευτούν και προσέξουν λίγο παραπάνω θα έχουμε εναν πολύ δυνατό τίτλο. Φέτος έδειξαν ότι μπορούν παρά τα λαθάκια όπου έγιναν.

According to the latest reports, this new Call of Duty is a brand new Black Ops game set in the Cold War era. Furthermore, Treyarch will be developing this new Black Ops game.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα ισως με τους νεους drivers να εστρωσε αλλα θα κανω ενα φτου φτου καθε μερα.

και συμφωνο για το βο1 σαν συνολο οτι ειναι το καλυτερο mp .

Επεξ/σία από kinitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταμάτησαν και εμένα τα παγώματα !

Τώρα τρώω 1\10 crash και περίπου 1\30 bsod με ποικίλα errors (kernel...κτλ κτλ)

Επεξ/σία από insomiaistas

20 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Εσύ εισαι σε αλλο level.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2020 στις 10:48 ΠΜ, insomiaistas είπε

Γράψε λίγο specs 

Α τα έχεις από κατω.

Γύρνα τον επεξεργαστή στοκ.

Κλείσε τίποτα cool and quiet ή λοιπά sleep modes

Κάρτα σε pcie 3.0 mode στο bios + set as primary

GPU: stock γύρισε την.

Τελική λύση ένα φορματ σε ξεχωριστό παρτισιον για δοκιμή.

Τα έχω πάθει και γω όλα αυτά τα θέματα. Κάποια λύθηκαν με φορματ άλλα με λίγο παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστή, αλλα με λίγο παραπάνω ρεύμα στο undervolt της κάρτας

Επεξ/σία από 7nisiotis

Στις 7/2/2020 στις 10:46 ΠΜ, kinitos είπε

χαχαχα ισως με τους νεους drivers να εστρωσε αλλα θα κανω ενα φτου φτου καθε μερα.

και συμφωνο για το βο1 σαν συνολο οτι ειναι το καλυτερο mp .

Μάλλον έστρωσε με το νέο patch. Χλωμό μου φαίνεται η AMD με τους drivers να έδωσε την λύση!  Μπορείς να το τσεκάρεις αν βάλεις παλιότερους drivers. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...