7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, insomiaistas είπε Μήπως ξέρεις πως διορθώνεται; Αγοράζεις Nvidia Απ'ότι έχω δει οι amd κάτοχοι το παθαίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Eιναι το αντιστοιχο του: - Δεν ειμαι καλος στο να σκοτωνω, τι μπορω να κανω? - Just click heads 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αγοράζεις Nvidia Απ'ότι έχω δει οι amd κάτοχοι το παθαίνουμε Vega 64 εδω, δεν το εχω πάθει ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Orgios είπε Vega 64 εδω, δεν το εχω πάθει ποτέ... Ε δε το έχουν όλοι στο reddit κάτι με 580αρες και 5700αρες το είχαν περισσότερο. Μη το αποκλείσεις όμως γιατί κ.γω ετσι έλεγα μέχρι που το έπαθα + μαύρες οθόνες. Είναι κει και παραμονεύει το bug έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα χρόνια να απολαύσω τόσο πολύ ένα Call of Duty game. Επιστροφή στις ρίζες, φοβερό το MP. Από το MW2 είχα να γουστάρω τόσο πολύ γκέιμ. Μπορεί να το αγόρασα από την μέρα κυκλοφορίας (pre-order) αλλά τώρα άρχισα να το παίζω το γκέιμ, εκανα και ενα ωραιο streak, σα να μην πέρασε μια μερα 🤣 Κριμα που δε μετραει τα Airstrikes κλπ στα killstreak rewards Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Είχα χρόνια να απολαύσω τόσο πολύ ένα Call of Duty game. Επιστροφή στις ρίζες, φοβερό το MP. Από το MW2 είχα να γουστάρω τόσο πολύ γκέιμ. Μπορεί να το αγόρασα από την μέρα κυκλοφορίας (pre-order) αλλά τώρα άρχισα να το παίζω το γκέιμ, εκανα και ενα ωραιο streak, σα να μην πέρασε μια μερα 🤣 Κριμα που δε μετραει τα Airstrikes κλπ στα killstreak rewards Τι εννοεις δεν τα μετραει? Εχεις βαλει killchain perk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, icy20 είπε Τι εννοεις δεν τα μετραει? Εχεις βαλει killchain perk? Α το έχει σαν Perk? Λογικά όχι μιας και είμαι 24-25 level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2020 στις 12:37 ΜΜ, insomiaistas είπε Μήπως ξέρεις πως διορθώνεται; με 20,1,3 προς το παρών δεν μου έκανε κάτι Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από star4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Back to back υπερπιεση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 και nvidia το κανουν ισως η μαλλον σιγουρα λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 january 2020 patch notes: https://www.infinityward.com/news/2020-01/MW_Patch_Notes_Jan_22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 50 gb update? Πειτε μου πως δεν απαιτει 50 gb εξτρα απ το σκληρο αλλα απλως τα περναει απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε 50 gb update? Πειτε μου πως δεν απαιτει 50 gb εξτρα απ το σκληρο αλλα απλως τα περναει απο πανω Κάθε update τόσο είναι . Νομίζω τα περνάει από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Απο πάνω τα περνάει. Καιρό είχα να παίξω μου έλειψε, μπήκα μερικά games και ξανακόλλησα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παλι καλα γιατι αλλιως την ειχαμε κατσει ισα που έχουμε χώρο στο δισκο. Βαλανε τιποτα καινουριο με το update? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα