7nisiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά, έχετε κι εσείς αυτό το περίεργο κόλλημα/πάγωμα που ενώ παίζεις θα παγώσουν όλα για 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχει κανονικά το παιχνίδι; Το κάνει μια φορά σε κάθε άνοιγμα του παιχνιδιού για μία ή δύο φορές. Υπήρχε και πιο παλιά θυμάμαι αλλά είχε πάει διακοπές και επέστρεψε δριμύτερο. RX 5700XT ( 20.1.1 ) i7 8700K / 16gb ram win 10 1903 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Βρε παιδιά, έχετε κι εσείς αυτό το περίεργο κόλλημα/πάγωμα που ενώ παίζεις θα παγώσουν όλα για 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχει κανονικά το παιχνίδι; Το κάνει μια φορά σε κάθε άνοιγμα του παιχνιδιού για μία ή δύο φορές. Υπήρχε και πιο παλιά θυμάμαι αλλά είχε πάει διακοπές και επέστρεψε δριμύτερο.τ Το έχω και εγώ από πρώτη μέρα . Σε κάθε μαπ γίνεται από 1-5 φορές . Εγώ κάνει ddu , γύρισα σε παλιές εκδόσεις driver κτλ κτλ αλλά τίποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τσεκάρετε για τπτ overclocking γιατί είναι πολύ περίεργο αυτό το game σε overclocked συστήματα.ειδικα σε μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Τσεκάρετε για τπτ overclocking γιατί είναι πολύ περίεργο αυτό το game σε overclocked συστήματα.ειδικα σε μνήμες. 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Βρε παιδιά, έχετε κι εσείς αυτό το περίεργο κόλλημα/πάγωμα που ενώ παίζεις θα παγώσουν όλα για 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχει κανονικά το παιχνίδι; Το κάνει μια φορά σε κάθε άνοιγμα του παιχνιδιού για μία ή δύο φορές. Υπήρχε και πιο παλιά θυμάμαι αλλά είχε πάει διακοπές και επέστρεψε δριμύτερο. RX 5700XT ( 20.1.1 ) i7 8700K / 16gb ram win 10 1903 Κολλάει το παιχνίδι και όχι το σύστημα. Αν και έχω να παίξω κανά μήνα το κάνεια μια φορά κάθε φορά που το άνοιγα Πρέπει να είναι θέμα drivers της κάρτας Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από kti23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχω oc σε μνήμες πάντως ούτε σε κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, kti23 είπε Κολλάει το παιχνίδι και όχι το σύστημα. Αν και έχω να παίξω κανά μήνα το κάνεια μια φορά κάθε φορά που το άνοιγα Πρέπει να είναι θέμα drivers της κάρτας Και εγώ έτσι νόμιζα, ότι κολλάει μόνο το παιχνίδι. αλλά τελικά ανακάλυψα ότι αν είσαι με alt tab στο desktop και το παιχνίδι τρέχει και τυχαία κολλήσει το παιχνίδι θα δεις ότι κολλάει όλο το PC για 3-6 δευτερόλεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, insomiaistas είπε Και εγώ έτσι νόμιζα, ότι κολλάει μόνο το παιχνίδι. αλλά τελικά ανακάλυψα ότι αν είσαι με alt tab στο desktop και το παιχνίδι τρέχει και τυχαία κολλήσει το παιχνίδι θα δεις ότι κολλάει όλο το PC για 3-6 δευτερόλεπτα Δεν μου τυχαίνει σε φάσεις alt tab, το αποφεύγω κιόλας σε παιχνίδια που έχουν θέμα και το έχω και σε full screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το μονο κοινο που εχετε οσοι το αναφερατε (οχι οτι δεν μπορει να ειναι γενικευμενο) ειναι οι AMD καρτες. Σε εμενα με Nvidia και oc'ed cpu/ram δεν το εχει κανει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, sistah είπε Το μονο κοινο που εχετε οσοι το αναφερατε (οχι οτι δεν μπορει να ειναι γενικευμενο) ειναι οι AMD καρτες. Σε εμενα με Nvidia και oc'ed cpu/ram δεν το εχει κανει ποτε. αν ψαξεις θα δεις οτι και παιδια με καρτες nvidia εχουν αυτο το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Βρε παιδιά, έχετε κι εσείς αυτό το περίεργο κόλλημα/πάγωμα που ενώ παίζεις θα παγώσουν όλα για 5 δευτερόλεπτα και μετά τρέχει κανονικά το παιχνίδι; Το κάνει μια φορά σε κάθε άνοιγμα του παιχνιδιού για μία ή δύο φορές. Υπήρχε και πιο παλιά θυμάμαι αλλά είχε πάει διακοπές και επέστρεψε δριμύτερο. RX 5700XT ( 20.1.1 ) i7 8700K / 16gb ram win 10 1903 το κάνει και σε μένα, όχι πάντα αλλά όποτε το θυμηθεί σε 1-2 παιχνίδια. Ίσως να είναι το κέησινκ των σάντερς. Δεν το έχω ψάξει κιολας. ryzen 5 3600 32gb ram 580 win 10 1909 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Το περίεργο είναι ότι σε μπετά δεν έκανε τίποτα. Μόλις βγήκε κανονικά το έκανε σε κάθε άνοιγμα παιχνιδιού την ορωτη φορά σε μαπ. Πλέον το κάνει και λίγο παραπάνω. Απλά την πρώτη φορά τρώει πάγο 2 με 5 Δευτέρα (παλιά 1 με 3) και πλέον μετά από κάποια στιγμή το ξανακάνει απλά Μαξ 1 δευτερόλεπτο. όλα stock κανένα oc. Με όλους τους drivers που έχω αλλάξει. Οπότε μάλλον το παιχνίδι κάτι κόλπα κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kinitos είπε Το περίεργο είναι ότι σε μπετά δεν έκανε τίποτα. Μόλις βγήκε κανονικά το έκανε σε κάθε άνοιγμα παιχνιδιού την ορωτη φορά σε μαπ. Πλέον το κάνει και λίγο παραπάνω. Απλά την πρώτη φορά τρώει πάγο 2 με 5 Δευτέρα (παλιά 1 με 3) και πλέον μετά από κάποια στιγμή το ξανακάνει απλά Μαξ 1 δευτερόλεπτο. όλα stock κανένα oc. Με όλους τους drivers που έχω αλλάξει. Οπότε μάλλον το παιχνίδι κάτι κόλπα κάνει Αυτό στο τονισμένο κάνει σε μένα. Το είχα και στη μπετα, για 1 δευτερόλεπτο, στο spawn, RX 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ναι γεια σας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 τα κολλήματα 5-6 sec και crash στο desktop είναι απο memory leak (το βλέπω στην lcd του g15)και το κάνει με όλα τα radeon driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, star4 είπε τα κολλήματα 5-6 sec και crash στο desktop είναι απο memory leak (το βλέπω στην lcd του g15)και το κάνει με όλα τα radeon driver Μήπως ξέρεις πως διορθώνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα