Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare [2019]

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οντως μονο σε hardpoint κανουν κατι οπως και σε ενα μοντ που εβγαλαν που επεφταν τα κιβωτια σε ενα σημειο.βεβαια αν τα επαιρναν καποιοι πρωτοι μετα ηταν λογικα δικια τους η νικη .στα αλλα μοντ οντως πανε μονο για κιλ και οχι για νικη 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

37 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ούτε εμένα μαρεσει με ραντομ το s&d.

Το ground war λες. Πολύ βαβούρα, πονοκέφαλος.

Δώσε στοιχεία να μπαίνω κ γω μαζί σας ως 4ος :P αν κ τελευταία βαριέμαι κ παιζω μονο Απεξ.

Δοκίμασε το gunfight. Αυτό μαρεσε

είμαι άρρωστος αυτόν τον καιρό,όποτε με αφήνει ο πυρετός μπαίνω λίγο το βράδυ

xtrmsnpr#2869

Στο Battle pass κάποια tier ειναι free και τα πέρνεις ακόμα και αν δεν έχεις αγοράσει το battle pass. Ξέρει κανείς αν π.χ. εχεις φτάσει στο tier 60 χωρις να έχεις αγοράσει το battle pass, αν το παρεις μετά θα πάρεις και τα tier που έχεις ανοιξει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη μια στην activision περηφανεύονται (που δεν θα επρεπε) οτι βγαλανε cod με δωρεαν maps και χωρις microtransactions και απο την αλλη μας τα έχουν ζαλισει με το battlepass οπου και να κοιτάξεις φωνάζει "give me your money" ουτε καν ομως... αγορασα παιχνίδι τους και πολυ τους ειναι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Το μόνο φρι απντειτ με μαπς και τελευταίο ήταν το cod 4 mw 1 μετά από αυτό το χάος. Όλα τα άλλα με κάποιο τρόπο ζητάνε λεφτά για χάρτες για όπλα για σκιν. Ευτηχως δεν ζητάνε για login 😂 😂 😂

πάντως παίζοντας ενώ έχεις πάρει το battlepass με τα φράγκα που σου δίνει κάθε τόσο, τα βγάζεις για να αγοράσεις και το επόμενο, χωρίς να γίνεις κινέζος φυλακισμένος και να λιώσεις στο gaming για να τα φαρμάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

πάντως παίζοντας ενώ έχεις πάρει το battlepass με τα φράγκα που σου δίνει κάθε τόσο, τα βγάζεις για να αγοράσεις και το επόμενο, χωρίς να γίνεις κινέζος φυλακισμένος και να λιώσεις στο gaming για να τα φαρμάρεις.

Ειμαι level 60 και εχω 100 cp, το battle pass εχει κανα χιλιαρικο+ τι ενοεις?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ειμαι level 60 και εχω 100 cp, το battle pass εχει κανα χιλιαρικο+ τι ενοεις?

τί τί εννοεώ; tiers στο battlepass όταν ανεβαίνεις σου δίνει φράγκα, εννοείται όταν το χεις αγοράσει! και με αυτά φτάνουν να τα ξανααγοράσεις όταν περάσουν οι μέρες.

7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

τί τί εννοεώ; tiers στο battlepass όταν ανεβαίνεις σου δίνει φράγκα, εννοείται όταν το χεις αγοράσει! και με αυτά φτάνουν να τα ξανααγοράσεις όταν περάσουν οι μέρες.

ααα τοτε σορυ δε καταλαβα.. νομιζα εννοούσες τα μαζευεις για πλακα χωρις να το αγοράσεις που δε πρόκειται γιατι γενικώς αποφευγω την οποιαδήποτε αγορά in-game.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε γαμωτο δεν ξερω με μπερδευει πολυ αυτο το game.ξερω κατανταει κουραστικο να το λεμε συνεχεια αλλα εχω παιξει τοσα πολλα ματς που δεν ξερω τι να πω..δεν μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα καθαρο.ως δια μαγιας σε πολλα ματς μεταμορφωνεσαι John wick.τι κερατα..μιλαμε δεν μπορει να σε σταματησει κανενας..ενω βλεπεις οτι σε ορισμενα kill ησουν αργος ρε παιδι μου..παρολα αυτα τον κατεβαζεις ανενοχλητος..μεχρι που πριν σε ενα ματς λεω στο team μου wtf they are bots? Και παταω tab και ειχα 50 kill στην shoothouse στο μισo gameplay και ο δευτςρος απο κατω μου ηταν με 20 kill. Κομπιαζω και καταλαβαινω οτι μονο εγω τους βλεπω ετσι.. ασχετος που στο επομενο ματς μπορει να μη προλαβενεις να δεις την σκια τους και σε ριχνουν..

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Ρε γαμωτο δεν ξερω με μπερδευει πολυ αυτο το game.ξερω κατανταει κουραστικο να το λεμε συνεχεια αλλα εχω παιξει τοσα πολλα ματς που δεν ξερω τι να πω..δεν μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα καθαρο.ως δια μαγιας σε πολλα ματς μεταμορφωνεσαι John wick.τι κερατα..μιλαμε δεν μπορει να σε σταματησει κανενας..ενω βλεπεις οτι σε ορισμενα kill ησουν αργος ρε παιδι μου..παρολα αυτα τον κατεβαζεις ανενοχλητος..μεχρι που πριν σε ενα ματς λεω στο team μου wtf they are bots? Και παταω tab και ειχα 50 kill στην shoothouse στο μισo gameplay και ο δευτςρος απο κατω μου ηταν με 20 kill. Κομπιαζω και καταλαβαινω οτι μονο εγω τους βλεπω ετσι.. ασχετος που στο επομενο ματς μπορει να μη προλαβενεις να δεις την σκια τους και σε ριχνουν..

Το παιχνιδι ειναι καθαρα campaign και φτιαγμένο για campaign, εκει δινει ρεστα και πρωτοπορεί πολυ σε σχεση με ολα τα υπολοιπα cod. To multiplayer ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει στη ζωη μου ολοκληρη. Το λεω με σιγουριά μετα απο καμια 30αρια ωρες. Στη κυριολεξια οτι χειροτερο.

Edit: Να μη παρεξηγηθω αν το δεις εντελως στη πλακα και αστειο ισα ισα να σκοτωσεις την ωρα σου κανενα μισαωρο με ωρα σαν να παιζεις πασιεντζα ειναι "καλο" αλλα να το δεις σοβαρα να ανεβεις rank, level κτλπ ουτε για αστειο... δε συζηταω καν για αγορα battle pass κτλπ... Γνωμη μου.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

35 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Το παιχνιδι ειναι καθαρα campaign και φτιαγμένο για campaign, εκει δινει ρεστα και πρωτοπορεί πολυ σε σχεση με ολα τα υπολοιπα cod. To multiplayer ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει στη ζωη μου ολοκληρη. Το λεω με σιγουριά μετα απο καμια 30αρια ωρες. Στη κυριολεξια οτι χειροτερο.

Edit: Να μη παρεξηγηθω αν το δεις εντελως στη πλακα και αστειο ισα ισα να σκοτωσεις την ωρα σου κανενα μισαωρο με ωρα σαν να παιζεις πασιεντζα ειναι "καλο" αλλα να το δεις σοβαρα να ανεβεις rank, level κτλπ ουτε για αστειο... δε συζηταω καν για αγορα battle pass κτλπ... Γνωμη μου.

Δεν ξερω ρε Γιωργο δεν μπορω πω οτι δεν το διασκεδαζω. Μαρεσει παρα πολυ.ισως επειδη ποτε δεν κοιταζα ρανκ κτλπ.απλα σκοτωνα την ωρα μου διασκεδαζοντας.το θεμα ειναι,και απλα να μπαινεις για να κανεις κιλ να ειναι αυτο που βλεπεις..και οχι αυτο που θελει το παιχνιδι να γινει..να μπορω να ριξω εναν παικτη με λιγοτερα skill απο μενα και ενας καλητερος να με ριξει.οχι μια να ειναι εναντιον του το game και μια με αυτον.δεν ξερω ισως πολλοι να λενε τι λεει αυτος μωρε..ισως να ειμαι εγω σε τετια θεση που το βλεπω πεντακαθαρα στα ματια μου.

18 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

.δεν ξερω ισως πολλοι να λενε τι λεει αυτος μωρε..ισως να ειμαι εγω σε τετια θεση που το βλεπω πεντακαθαρα στα ματια μου.

Κι εγω ακριβως αυτο εχω διαπιστωσει κατα λεξη και μπορω να του προσαψω αλλα τοσα αρνητικα που μου χαλανε το feeling τονιζω ΑΝ το δω σοβαρα, γι' αυτο το παιρνω εντελως στη πλακα και ολα καλα... μεχρι να βαρεθω οσο παει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά παίζω φορ φαν. Και modes όπως gunfight, Hardpoint, kill confirmed, domination, s&d μόνο αν παίζω με ομάδα και δίνουν ΗΡΕΜΑ σαν άνθρωποι και όχι σαν μπονομπο call outs

Και να ανέβω λεβελ δεν με νοιάζει καν. Ίσως με ένοιαζε όταν ήμουν πιο μικρός μέχρι τα 21-22. Μόνο να ξεκλειδώσω τα όπλα με απασχολεί εφόσον έχουν κάποιο lvl.cap.

Γενικό σχόλιο για mp games:

Πλέον στα 25 μου παίζω κανα 2ωρο , 3ωρο να περάσει η ώρα και αυτό. Ας πούμε αυτός ειναι και ο λόγος που δεν παίζω pubg ας πούμε. Θεωρώ ξύλινο και προβληματικό το movement του παιχνιδιού και γ αυτό δυσκολεύομαι να το συνηθίσω.

Δεν έχω την όρεξη να μπαίνω και να ακούω τον κάθε ένα που βγάζει καταπιεσμένα ένστικτα και κακίες στο λομπυ αν παίζω κακα. Λες και δε θα φάω, δε θα πάω να κοιμηθώ επειδή έχασα. Αν θα είμαι gold, silver, και ξέρω γω τι άλλο ή αν θα έχει σκινς κλπ δε με νοιάζει καν ( πχ Rainbow Six )

Συνήθως μαύρα σκιν default αφήνω στα όπλα εκτός και είναι κανένα δωρεάν ωραίο όχι όμως καρναβαλικού τύπου.

Χθες ενας έριχνε κάτι μπλε σφαίρες στο CoD. Ωραιο σαν 🤡. Αδιάφορο για μένα :P για ένα παιδάκι όμως ίσως δεν είναι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...