Dimi Arap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Τι error σου βγάζει; Δεν βγάζει error απλα κρασάρει για μερικά δευτερόλεπτα και ξανα παίζει..το κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και ειδικά αν κάνω και record ταυτόχρονα..Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα η το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε Δεν βγάζει error απλα κρασάρει για μερικά δευτερόλεπτα και ξανα παίζει..το κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και ειδικά αν κάνω και record ταυτόχρονα..Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα η το παιχνίδι.. Χμ. Εισαι με overclock σε κάποιο υποσύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Χμ. Εισαι με overclock σε κάποιο υποσύστημα; Όχι..Το σύστημα ειναι καινουργιο..2 εβδομάδων...Δεν έχω πειράξει τπτ στην κάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως έβγαζε Error 6065. Και καμιά φορά έκλεινε εάν έκανα alt tab Με φορμάτ σε Win 10 LTSC έστρωσε, δεν έχω κανένα πρόβλημα Δοκιμασε να φτιάξεις ενα πρόχειρο partition και βάλε μια windows 10 ltsc να δοκιμάσεις 8700K rx580 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Τι να πω δεν ξέρω..Ίσως φταίει η οθόνη..Πήρα την Aorus 1440p και την περιμένω..θα τι θα κάνει κ με αυτην κ βλέπω...το πολύ πολύ να φάει πούλημα η καρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δοκίμασε 2η εγκατάσταση των Win10 σε ένα partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 παντως το freeeze το εχω και εγω και παντα απλα πλεον ειναι 3-5 sec και μετα ξανα τιποτα η σπανιοτατα μια φορα ακομα . αλλιως μια φορα .δηλαδη ανοιγω το παιχνιδι καποια στιγμη θα κολλησει αν παιξω οσο παιξω μετα δεν κολλαει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εμένα ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι οτι δεν υπάρχει σε calling card η ελληνική σημαία απο την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις δικό σου emblem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Εμένα ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι οτι δεν υπάρχει σε calling card η ελληνική σημαία απο την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις δικό σου emblem αυτο και εμενα με χαλαει οπως και αλλες χωρες.Δεν ξερω με τι κριτηριο εχουν επιλεξει συγκεκριμενες σημαιες.Θελω ελληνικη σημαια ΤΩΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lephleg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ναι κι εγω το ιδιο εψαχνα εχτες. Πολυ περιορισμενες επιλογες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 18/11/2019 στις 9:47 ΜΜ, vorlon68 είπε Εμένα ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι οτι δεν υπάρχει σε calling card η ελληνική σημαία απο την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις δικό σου emblem Μήπως ξεκλειδώνεται αργότερα όσο ανεβάζεις lvl; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Whiteyez είπε Μήπως ξεκλειδώνεται αργότερα όσο ανεβάζεις lvl; Μπά, εγω έχω φτάσει lvl 60 και δεν υπάρχουν αλλές calling cards, εκτός απο αυτές που κερδίζεις απο τις αποστολές και δεν νομίζω να βάλουν σε αποστολή την ελληνική σημαία για όλο τον κόσμο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2019 στις 6:24 ΜΜ, Dimi Arap είπε Τι να πω δεν ξέρω..Ίσως φταίει η οθόνη..Πήρα την Aorus 1440p και την περιμένω..θα τι θα κάνει κ με αυτην κ βλέπω...το πολύ πολύ να φάει πούλημα η καρτα... Καμια φορα συμβενει απο undervolt η απο το msi afterburn η απο καποιο προγραμμα αλλο που τρεχει( τσεκαρε τασκ μανατζερ) ο επεξεργαστης σου σε idle πρεπει να τρεχει 1 με 3 %. Ακομα και το killer network -control center αν εχεις εγκατεστημενο μπορει να την κανει..θα σου προτεινα να ταεκαρεις αυτα,και αν δεν φτιαξει κανε ενα φορματ και να περασεις τους drivers με φροντιδα και προδερμ που λενε.και δοκιμασε το game χωρις να εχεις περασει τα διαφορα προγραμματα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Field of View ( FoV ) Πόσο το έχετε; - 95 το έχω αλλά λέω να δοκιμάσω κ λίγο παραπάνω *24αρι μόνιτορ / 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 100, 1440p 27" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα