GRat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Battlenet είναι το ID. Night OPS επιτέλους! Πρέπει να κάνανε και κάποια optimizations ανέβηκαν τα min fps μου. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από GRat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Classic Maps Returning To Modern Warfare, According To Leak The full list of leaked Modern Warfare DLC maps is as follows: Wet Work (6v6); Terminal (6v6); Crash (6v6); Vacant (6v6); Broadcast (6v6); Scrapyard (6v6); Rust (6v6 and Gunfight); Farah; Boneyard; Caged; Hook; + 4 Ground War Maps; + Gunfight 3 maps. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Athanasios2104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Επίσης περί του τελευταίου patch: λένε αρκετοί ότι ούτε τα κρασαρισματα έφτιαξαν ούτε τα κοψίματα στα σινεματικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 αυτά τα maps θα έρθουν με κάποιο season pass ή δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε αυτά τα maps θα έρθουν με κάποιο season pass ή δωρεάν; Δωρεάν Δεν θα υπάρχει season pass, lootboxes κλπ Μόνο battle pass ( τύπου Fortnite, Apex, Pubg )με την έλευση του battle royale για skins σε όπλα και κοσμητικά αντικείμενα Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Το ξεκινησα και εγω. Μονο Campaign για την ωρα, παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης. Ομορφο και τρεχει ωραια. Αργοτερα και Multiplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Δωρεάν Δεν θα υπάρχει season pass, lootboxes κλπ Μόνο battle pass ( τύπου Fortnite, Apex, Pubg )με την έλευση του battle royale για skins σε όπλα και κοσμητικά αντικείμενα ωραία! (νισάφι με τα BR modes όμως ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Patch Notes: More fixes to prevent crashes and improve stability across all platforms Battlechatter has been removed from tactical, one-life modes APCs and Tanks in Ground War no longer award points towards a nuke Fix for charms affecting weapon performance when firing from the hip Claymores: Stun grenades can now force claymores into a disabled state for 3 seconds Footsteps: Adjustments to tame the 3rd person footsteps. They will now filter out based on occlusion more. Fix to an issue where Tac Inserts could cause players to spawn out of bounds Fix for the gold camo not unlocking on the .357 Playlist Update: -NVG (TDM only) - Ground War - Gunfight - Kill Confirmed - FFA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Το realism το κανονικό ( ημέρα ) που πήγε ρε σεις? Επίσης κάτι έκαναν και φαίνονται λίγο πιο sharp τα γραφικά, σαν να έφυγε λίγο μια μικρή θολούρα που είχε ή επειδή είχα 3 μέρες να μπω κ μου φάνηκε... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω οτι πάει καλύτερα τώρα απο θέμα performance αλλα κατι πρέπει να κάνουν για αυτην την κατανάλωση μνήμη , χρησιμοποιεί 6 gb ram ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 εγω εξακολουθω να εχω προβλημα με το παιχνιδι,ειχα τα error 6165,6065. εκανα ξανα εγκατασταση το παιχνιδι και τωρα εχω fatal error.σε ακυρες στιγμες ενω παιζω.σημερα σκεφτομαι να ξεκινησω campaing με αναλυση ps1 και βλεπουμε..τραγικο παντως να μην μπορεις να παιξεις.εχετε ακουσει εσεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paks είπε εγω εξακολουθω να εχω προβλημα με το παιχνιδι,ειχα τα error 6165,6065. εκανα ξανα εγκατασταση το παιχνιδι και τωρα εχω fatal error.σε ακυρες στιγμες ενω παιζω.σημερα σκεφτομαι να ξεκινησω campaing με αναλυση ps1 και βλεπουμε..τραγικο παντως να μην μπορεις να παιξεις.εχετε ακουσει εσεις τιποτα? Δοκιμασε να κάνεις φορματ. Εμένα έτσι έστρωσε. Φτιάξε ενα partition κ κάνε τα εγκατάσταση dual boot για δοκιμή. Εγώ χρησιμοποίησα για πρώτη φορά Win 10 LTSB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, SPANK είπε Νομίζω οτι πάει καλύτερα τώρα απο θέμα performance αλλα κατι πρέπει να κάνουν για αυτην την κατανάλωση μνήμη , χρησιμοποιεί 6 gb ram ..... Τα 32gb που έχεις βάλει στην μητρική σου τα νοικιάζεις κάπου ? Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ένα σύγχρονο παιχνίδι να καταναλώνει 6gb ram !! Πόσο μάλλον να παραπονιέται κάποιος που έχει πολύ παραπάνω μνήμη στο σύστημά του απο τον μέσο όρο ! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τα 32gb που έχεις βάλει στην μητρική σου τα νοικιάζεις κάπου ? Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ένα σύγχρονο παιχνίδι να καταναλώνει 6gb ram !! Πόσο μάλλον να παραπονιέται κάποιος που έχει πολύ παραπάνω μνήμη στο σύστημά του απο τον μέσο όρο ! και 6GB ειναι λιγα για τα σημερινα δεδομενα κιολας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τα 32gb που έχεις βάλει στην μητρική σου τα νοικιάζεις κάπου ? Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ένα σύγχρονο παιχνίδι να καταναλώνει 6gb ram !! Πόσο μάλλον να παραπονιέται κάποιος που έχει πολύ παραπάνω μνήμη στο σύστημά του απο τον μέσο όρο ! Προσωπικά δεν το θεωρώ λογικό να καταναλώνει ενα παιχνίδι τοσο μνήμη ποσο μάλλον ενα cod απο default να τρέχει και σε high priority , υπάρχουν και αλλα σύγχρονα παιχνίδια που δεν θέλουν τοσο μνήμη , επίσης αν θεωρείς οτι παραπονιέμαι τοτε δεν κατάλαβες τα γραφόμενα μου. Αν θέλεις κατι αλλο να συζυτήσουμε περι αυτου σε pm καθως θα βγούμε offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα