Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare [2019]

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

logo.jpg

Classic Maps Returning To Modern Warfare, According To Leak

The full list of leaked Modern Warfare DLC maps is as follows: Wet Work (6v6); Terminal (6v6); Crash (6v6); Vacant (6v6); Broadcast (6v6); Scrapyard (6v6); Rust (6v6 and Gunfight); Farah; Boneyard; Caged; Hook; + 4 Ground War Maps; + Gunfight 3 maps.

Επεξ/σία από Athanasios2104
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης περί του τελευταίου patch: λένε αρκετοί ότι ούτε τα κρασαρισματα έφτιαξαν ούτε τα κοψίματα στα σινεματικ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

αυτά τα maps θα έρθουν με κάποιο season pass ή δωρεάν;

Δωρεάν

Δεν θα υπάρχει season pass, lootboxes κλπ

Μόνο battle pass ( τύπου Fortnite, Apex, Pubg )με την έλευση του battle royale για skins σε όπλα και κοσμητικά αντικείμενα

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Δωρεάν

Δεν θα υπάρχει season pass, lootboxes κλπ

Μόνο battle pass ( τύπου Fortnite, Apex, Pubg )με την έλευση του battle royale για skins σε όπλα και κοσμητικά αντικείμενα

ωραία!

(νισάφι με τα BR modes όμως :P )

• Like 1

Patch Notes:

• More fixes to prevent crashes and improve stability across all platforms
  • Battlechatter has been removed from tactical, one-life modes
  • APCs and Tanks in Ground War no longer award points towards a nuke
  • Fix for charms affecting weapon performance when firing from the hip
  • Claymores: Stun grenades can now force claymores into a disabled state for 3 seconds
  • Footsteps: Adjustments to tame the 3rd person footsteps. They will now filter out based on occlusion more.
  • Fix to an issue where Tac Inserts could cause players to spawn out of bounds
  • Fix for the gold camo not unlocking on the .357
  • Playlist Update:
    -NVG (TDM only)
    - Ground War
    - Gunfight
    - Kill Confirmed
    - FFA
  • Like 1

Το realism το κανονικό ( ημέρα ) που πήγε ρε σεις?

Επίσης κάτι έκαναν και φαίνονται λίγο πιο sharp τα γραφικά, σαν να έφυγε λίγο μια μικρή θολούρα που είχε ή επειδή είχα 3 μέρες να μπω κ μου φάνηκε... ;

Νομίζω οτι πάει καλύτερα τώρα απο θέμα performance αλλα κατι πρέπει να κάνουν για αυτην την κατανάλωση μνήμη , χρησιμοποιεί 6 gb ram .....

εγω εξακολουθω να εχω προβλημα με το παιχνιδι,ειχα τα error 6165,6065. εκανα ξανα εγκατασταση το παιχνιδι και τωρα εχω fatal error.σε ακυρες στιγμες ενω παιζω.σημερα σκεφτομαι να ξεκινησω campaing με αναλυση ps1 και βλεπουμε..τραγικο παντως να μην μπορεις να παιξεις.εχετε ακουσει εσεις τιποτα?

1 ώρα πριν, paks είπε

εγω εξακολουθω να εχω προβλημα με το παιχνιδι,ειχα τα error 6165,6065. εκανα ξανα εγκατασταση το παιχνιδι και τωρα εχω fatal error.σε ακυρες στιγμες ενω παιζω.σημερα σκεφτομαι να ξεκινησω campaing με αναλυση ps1 και βλεπουμε..τραγικο παντως να μην μπορεις να παιξεις.εχετε ακουσει εσεις τιποτα?

Δοκιμασε να κάνεις φορματ.

Εμένα έτσι έστρωσε.

Φτιάξε ενα partition κ κάνε τα εγκατάσταση dual boot για δοκιμή.

Εγώ χρησιμοποίησα για πρώτη φορά Win 10 LTSB 

• Like 1

6 ώρες πριν, SPANK είπε

Νομίζω οτι πάει καλύτερα τώρα απο θέμα performance αλλα κατι πρέπει να κάνουν για αυτην την κατανάλωση μνήμη , χρησιμοποιεί 6 gb ram .....

Τα 32gb που έχεις βάλει στην μητρική σου τα νοικιάζεις κάπου ?  Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ένα σύγχρονο παιχνίδι να καταναλώνει 6gb ram !! Πόσο μάλλον να παραπονιέται κάποιος που έχει πολύ παραπάνω μνήμη στο σύστημά του απο τον μέσο όρο !

• Like 2
  • Confused 1

6 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Τα 32gb που έχεις βάλει στην μητρική σου τα νοικιάζεις κάπου ?  Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ένα σύγχρονο παιχνίδι να καταναλώνει 6gb ram !! Πόσο μάλλον να παραπονιέται κάποιος που έχει πολύ παραπάνω μνήμη στο σύστημά του απο τον μέσο όρο !

και 6GB ειναι λιγα για τα σημερινα δεδομενα κιολας...

• Like 1

13 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Προσωπικά δεν το θεωρώ λογικό να καταναλώνει ενα παιχνίδι τοσο μνήμη ποσο μάλλον ενα cod απο default να τρέχει και σε high priority , υπάρχουν και αλλα σύγχρονα παιχνίδια που δεν θέλουν τοσο μνήμη  , επίσης αν θεωρείς οτι παραπονιέμαι τοτε δεν κατάλαβες τα γραφόμενα μου.

Αν θέλεις κατι αλλο να συζυτήσουμε περι αυτου σε pm καθως θα βγούμε offtopic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...