Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Άλλαξαν engine και πλέον η έκρηξη είναι έκρηξη(Έχει κούνημα η εικόνα), στο προηγούμενο engine γινόταν έκρηξη και ήταν λες και έσκαγε δυναμιτάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Όλοι που γνωρίζουμε την σειρά από την αρχή παρακαλάμε για ένα call of duty σαν το 4 ,το πρώτο modern warfare της σειράς αν δεν κάνω λάθος. Από τότε βγήκαν πολλά, τέλος πάντων τουλάχιστον το τελευταίο καλό ήταν το black ops 2. Μετά από εκεί και πέρα ήταν για τα μπάζα όλα. Το ww1 μου είχε κάνει κλικ αλλά όταν έπαιξα την beta ήταν μια απογοήτευση. Αυτό φαίνεται πράγματι καλό, αλλά πάλι είναι ένα promo video, οπότε κρατάω μικρό καλάθι αλλά είμαι αισιόδοξος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Είδα κάποιες καλές αλλαγές για Call of Duty παιχνίδι, αλλά σαν κάτι να μη μαρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ελπίζω να έχει μεγάλους χάρτες (όπως είχε κάποτε το COD: United Offensive) αλλιώς θα φάει άκυρο από εμένα. On line shooter θέλω να παίξω, όχι εξομοιωτή Paintball. Τόσο δύσκολο τους είναι να μεγαλώσουν κάπως τους χάρτες;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 3:32 ΜΜ, _Theo_ είπε Ελπίζω να έχει μεγάλους χάρτες (όπως είχε κάποτε το COD: United Offensive) αλλιώς θα φάει άκυρο από εμένα. On line shooter θέλω να παίξω, όχι εξομοιωτή Paintball. Τόσο δύσκολο τους είναι να μεγαλώσουν κάπως τους χάρτες;; Μεγάλη αλήθεια αυτό, το έχουν ξεφτιλίσει με τους χάρτες στο Cod, δεν υπάρχει καν χώρος για respawn! Πολύ επιτυχημένο το "εξομοιωτής paintball " !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ας κάνουν remaster τους εξής (κατά σειρά προτίμησης), και εγώ θα είμαι ευχαριστήμενος 1) Crash 2) Crossfire 3) Overgrown 4) Bloc 5) Showdown 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Η crash ήταν πολύ καμπεροπιστα! Κλασικά την αραζαν μέσα στα δωμάτια κοντά στο αεροπλάνο ή πάνω στην ταράτσα. Ωραία πίστα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Με βλέπω να ξανασχολουμαι με FPS στα γεράματα..Έχετε καμία ιδέα τι θα χρειάζεται απο hardware για να παίξεις αξιοπρεπώς; (Εννοώ με πάνω απο 60 fps και τουλάχιστον high settings) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fragma είπε Με βλέπω να ξανασχολουμαι με FPS στα γεράματα..Έχετε καμία ιδέα τι θα χρειάζεται απο hardware για να παίξεις αξιοπρεπώς; (Εννοώ με πάνω απο 60 fps και τουλάχιστον high settings) Ναι δώσε μου ένα λεπτό να σου πω... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Έχει νέο engine άρα οι απαιτήσεις του θα είναι λίγο ανεβασμένες λογικά. Η πανωλεθρία του BF πλησιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έρχονται lootboxes an shit. Επίσης υπάρχει φήμη για κάποιου είδους battle pass ( skins πιθανον ), για δωρεάν Battle Royale ( βασισμένο στο MW ).... Τα λέει ωραία το αλανι, ψιλοτρολλαρει αλλά δεν έχει και άδικο σε πολλά σημεία. + ακόμα άλλος ένας που μιλάει για το leak Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, fragma είπε Με βλέπω να ξανασχολουμαι με FPS στα γεράματα..Έχετε καμία ιδέα τι θα χρειάζεται απο hardware για να παίξεις αξιοπρεπώς; (Εννοώ με πάνω απο 60 fps και τουλάχιστον high settings) Τα minimum/recommended που διαβάζεις στο inet είναι συνήθως οτι να'ναι. Αν μιλάς για 1080p ανάλυση νομίζω θα χρειάζεται τουλάχιστον μια 1080 ως minimum (για 60+ high settings που λες) χωρίς φυσικά να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Έχει και νέο engine που είπε ο psycho οπότε ακόμα πιο δύσκολο να έχουμε καλή εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Άντε να δούμε τι θα δούμε 1 Αυγούστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα