kinitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 To ground War 32 vs 32 που είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Natm είπε εννοώ όταν συμπληρώσω 10ωρο παίζοντας... ...η δουλειά μπορεί να φτάσει και 12... Πωρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Α ναι, να πω οτι ηταν απαραιτητη η ενημερωση των NVIDIA drivers για να τρεξει. αυτο το λίγο που πρόλαβα, είχα βάλει τα shaders σε Pause. υποθετω οτι με την ολοκλήρωση τους, θα είναι ακόμη πιο στρωτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasarva Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά το μόνο που ελπίζω είναι να μπορεί να βρίσκει games να κάνει join. Γιατί η εμπειρία μου με τα τελευταία COD δεν ήταν τόσο καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 dedicated servers ούτε καν ε; λέω ανέκδοτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, kwstasarva είπε Προσωπικά το μόνο που ελπίζω είναι να μπορεί να βρίσκει games να κάνει join. Γιατί η εμπειρία μου με τα τελευταία COD δεν ήταν τόσο καλή. θα βοηθησει το κροσπλει 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε dedicated servers ούτε καν ε; λέω ανέκδοτα συντομα και καλα ανεκδοτα ομως οχι οτι ναναι ΛΟΛ😂😂😂😂 και σε εμενα λεει να κανω αναβαθμιση drivers δεν εκανα ομως ακομα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Οποιος καταφέρει να τρέξει OSD από Afterburner ας πει πως plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Οποιος καταφέρει να τρέξει OSD από Afterburner ας πει πως plz. τι χρειαζεσαι ?απο afterburner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Τα λέμε αυριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, kinitos είπε τι χρειαζεσαι ?απο afterburner? Πολλά μπορεί να χρειάζεται κάποιος απο το afterburner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 εγω μετα απο καιρο αγοραζω παιχνιδι,προσωπικα αυτο το χαλι δεν το περιμενα...κρασαρει συνεχεια την ωρα που παιζω και ρε παιδια δεν βλεπω καθαρα μακρια,εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αλλα νομιζω επικρατει μια συνεχης θολουρα. τα οποια προβλημα με κρασαρισματα κτλ θελω να πιστευω πως εταιρια με τετοιο ονομα θα το φτιαξει πολυ συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, paks είπε εγω μετα απο καιρο αγοραζω παιχνιδι,προσωπικα αυτο το χαλι δεν το περιμενα...κρασαρει συνεχεια την ωρα που παιζω και ρε παιδια δεν βλεπω καθαρα μακρια,εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αλλα νομιζω επικρατει μια συνεχης θολουρα. τα οποια προβλημα με κρασαρισματα κτλ θελω να πιστευω πως εταιρια με τετοιο ονομα θα το φτιαξει πολυ συντομα. Επαιξα διαφορα ματσακια.δεν μου κρασαρε καθολου.drivers εκανες update?αυτο που λες μακρια σε μερικες πιστες δεν βλεπεις οντως καλα.και ας τα εχω ολα ultra και 150% scale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Επαιξα διαφορα ματσακια.δεν μου κρασαρε καθολου.drivers εκανες update?αυτο που λες μακρια σε μερικες πιστες δεν βλεπεις οντως καλα.και ας τα εχω ολα ultra και 150% scale τωρα το εκανα repair και μετα εκανε update 7-8gb,τωρα αν αλλαξε η εκδοση να σου πω την αληθεια δεν το θυμαμαι,drivers εβαλα τους τελευταιους,οπως και να εχει θα φτιαξει συντομα πιστευω Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από paks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kinitos είπε τι χρειαζεσαι ?απο afterburner? Δεν βλέπω το OSD. 43 λεπτά πριν, paks είπε εγω μετα απο καιρο αγοραζω παιχνιδι,προσωπικα αυτο το χαλι δεν το περιμενα...κρασαρει συνεχεια την ωρα που παιζω και ρε παιδια δεν βλεπω καθαρα μακρια,εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αλλα νομιζω επικρατει μια συνεχης θολουρα. τα οποια προβλημα με κρασαρισματα κτλ θελω να πιστευω πως εταιρια με τετοιο ονομα θα το φτιαξει πολυ συντομα. Εγώ τρία crash και έχω random freezes in-game, τουλάχιστον μια φορα σε κάθε πιστα. Φαντάζομαι είναι κακό buffering. Επίσης όλα τα cutscenes έχουν stutter και delay που φαντάζομαι γίνετε λόγο κακού implementation while loading. Επίσης μόλις βγήκε 7GB update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Τα λέμε αυριο Σε μένα από Δευτέρα (ελπίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα