7nisiotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είχε αίσθηση της φόρμουλας των παλιών παιχνιδιών μέχρι το Black Ops 1. Επιτέλους έβαλαν μυαλό και πήραν το βασικό μέρος και το εξέλιξαν. Πιστολιδι χωρίς με το ζόρι πολιτικές ορθότητες και δήθεν " everyones battlefield " ή ειρωνεία με γυναικουλιστικες τακτικές* στα μάτια των fans που ταΐζουν τις διατροφές τους. Φάνηκε η διαφορά. Υπήρχε σοβαρότητα εξ αρχής. Η Beta ήταν άριστη για BETA. Κάποιες μικρές πινελιές θέλει ακόμη και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το παιχνιδι. *"Μη σαρεσει μη το πάρεις" και λοιπά στοιχεία να γελάνε σαν χαχες σε "events". Τα αλάνια της Infinity Ward έβαλαν τα γυαλιά στους μπλε υποτελείς Μπονομπο της Dice και θα είναι αυτοι που θα κερδίσουν και τα € μου. That's all. Άντε και αν του χρόνου επιβεβαιωθούν οι φήμες για επαναφορά στη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με reimagined Black Ops... ohohoooo η φαπα θα συνεχιστεί. Υ.Γ. Κλάιν για το "destruction" είναι μειωμένο ακόμα και σε σχέση με του BF3 (2011). Δε ξεχνάμε p**trackers εκεί στη Dice Τα αλάνια της Infinity Ward έβαλαν τα γυαλιά στους μπλε υποτελείς Μπονομπο της Dice και θα είναι αυτοι που θα κερδίσουν και τα € μου. That's all. Άντε και αν του χρόνου επιβεβαιωθούν οι φήμες για επαναφορά στη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με reimagined Black Ops η φαπα θα συνεχιστεί. Περί lag που είπατε εκτός της πρώτης μέρας μετά μια χαρά το είδα. Όντως έδειχνε άλλα γ αλλα ping αλλά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Βέβαια απαιτείται βελτίωση. Για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ανεπιθύμητο delay τόσο μεταξύ pc όσο και pc - console. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Όσο αφορά το ping δεν είχα πάνω απο 60 ms αλλα υπήρχαν φορές που έβλεπα της τάξεως των 5 ms ..... δεν νομίζω οτι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλα γενικά δεν ειδα καθυστερήσεις κτλπ οσο αφορά το ping μεσα στο παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Το παιχνίδι είχε αίσθηση της φόρμουλας των παλιών παιχνιδιών μέχρι το Black Ops 1. Επιτέλους έβαλαν μυαλό και πήραν το βασικό μέρος και το εξέλιξαν. Πιστολιδι χωρίς με το ζόρι πολιτικές ορθότητες και δήθεν " everyones battlefield " ή ειρωνεία με γυναικουλιστικες τακτικές* στα μάτια των fans που ταΐζουν τις διατροφές τους. Φάνηκε η διαφορά. Υπήρχε σοβαρότητα εξ αρχής. Η Beta ήταν άριστη για BETA. Κάποιες μικρές πινελιές θέλει ακόμη και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το παιχνιδι. *"Μη σαρεσει μη το πάρεις" και λοιπά στοιχεία να γελάνε σαν χαχες σε "events". Τα αλάνια της Infinity Ward έβαλαν τα γυαλιά στους μπλε υποτελείς Μπονομπο της Dice και θα είναι αυτοι που θα κερδίσουν και τα € μου. That's all. Άντε και αν του χρόνου επιβεβαιωθούν οι φήμες για επαναφορά στη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με reimagined Black Ops... ohohoooo η φαπα θα συνεχιστεί. Υ.Γ. Κλάιν για το "destruction" είναι μειωμένο ακόμα και σε σχέση με του BF3 (2011). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δε ξεχνάμε p**trackers εκεί στη Dice Τα αλάνια της Infinity Ward έβαλαν τα γυαλιά στους μπλε υποτελείς Μπονομπο της Dice και θα είναι αυτοι που θα κερδίσουν και τα € μου. That's all. Άντε και αν του χρόνου επιβεβαιωθούν οι φήμες για επαναφορά στη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με reimagined Black Ops η φαπα θα συνεχιστεί. Περί lag που είπατε εκτός της πρώτης μέρας μετά μια χαρά το είδα. Όντως έδειχνε άλλα γ αλλα ping αλλά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Βέβαια απαιτείται βελτίωση. Για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ανεπιθύμητο delay τόσο μεταξύ pc όσο και pc - console. Καλά δεν πετάμε και την σκούφια μας για παιχνίδι της activision τα ίδια σκατά είναι μην ξεχνιόμαστε. Αντικειμενικά απλά η beta ήταν καλή και το παιχνίδι θύμησε από τα παλιά, πρώτη φορά που μου έβγαλε και εμένα την επιθυμία να το αγοράσω μετά το 2011. Και εμένα μου έγραφε 0 και 15 ping και είμαι συνηθισμένος στο 90-100. Δεν υπήρξε θέμα σύνδεσης από όσο θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πραγματικα αρκετα βελτιωμενο το νεο mw. Χανει στο μεγαλο mode σε σχεση με το BF αλλα εχει τρομερο ρυθμο και αισθηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, και εμένα το ground war δεν με άφησε τόσο ικανοποημένο αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι νέο στο franchise. Θα δούμε αρκετό balancing στο συγκεκριμένο mode όταν βγει το game. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι χειρότερο από το BF σε αυτό κομμάτι. Μην ξεχνάμε ότι την συντάγη αυτή την δουλεύουν χρόνια τώρα στα BF παιχνίδια. Επίσης, λίγο offtopic, αλλά παιδιά ρίξτε μια ματιά στο google για να δείτε τι παιχνίδια έχει κάνει publish η Activision στο παρελθόν. Μην κράζετε και μην κρίνετε μόνο με το τι έχει βγάλει την τελευταία 5ετία. Όλες σχεδόν οι εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το gaming, τα games as a service με ότι αυτό συνεπάγεται (DLC, Microtransactions, Expansions, κ.τ.λ.). Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό, εεε τι να κάνουμε;;; Αλλάξτε χόμπυ στην τελική εσείς οι ''ρομαντικοί'' του gaming, όπως αυτοαποκαλείται τον εαυτό σας... Συγγνώμη για το ύφος του μηνύματος και συγγνώμη αν θίγω κάποιον αλλά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια την ίδια κλάψια και αυτό το μόνιμο κράξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim0912 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια εχω να ακολουθησω COD συστηματικα απο το BO1, εχω περασει ατελειωτες ωρες με ΜW4 οπως και με το MW2. Καπου εκει σταματησα λογω αδυναμιας αναβαθμισης του hardware μου (ειχα ενα ενα λαπτοπακι της Dell) Συντομα ομως θα υπαρξει αναβαθμιση σε ryzen 7 ο οποιος θα συδιαστει με μια Gtx 1080 και επιτελους θα εχω τη δυνατοτητα να τρεξω τα παντα. Η ερωτηση μου λοιπον απευθυνεται κυριως σε οσους επαιξαν το beta, αξιζει ρε παιδια να το αγορασω ή να κρατησω τα φραγκα για κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καταρχάς είναι αρκετά πιο ελαφρύ από το bo4, και πολυ καλυτερο οπτικα. Το gameplay δεν έχει τρελές διαφορές, αλλά είναι αρκετά πιο ευχάριστο και μαρέσουν και τα όπλα περισσότερο. Αλλα ρε φίλε, πολύ καμπεριά που στο bo4 δεν είχε. Βλέπεις άτομα ξαπλωμένα πίσω απο οχυρώσεις και ξερώ γω τι, και με την extra σκοταδιλα που εχουν πολλα δωματια τρεχα γυρευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω τα μέχρι τώρα σημάδια εξέλιξης της σειράς αλλά και η ίδια η Beta σαν Beta ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Ρε παιδιά, και εμένα το ground war δεν με άφησε τόσο ικανοποημένο αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι νέο στο franchise. Μαζί σου. Την ίδια άποψη συμμερίζομαι και γω. Θέλω να δω όταν μπει και το έως 100+ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Για παμε και ενα βιντεακι του συμπολεμιστη fleg... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, maniacos93 είπε Ρε παιδιά, και εμένα το ground war δεν με άφησε τόσο ικανοποημένο αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι νέο στο franchise. Θα δούμε αρκετό balancing στο συγκεκριμένο mode όταν βγει το game. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι χειρότερο από το BF σε αυτό κομμάτι. Μην ξεχνάμε ότι την συντάγη αυτή την δουλεύουν χρόνια τώρα στα BF παιχνίδια. Επίσης, λίγο offtopic, αλλά παιδιά ρίξτε μια ματιά στο google για να δείτε τι παιχνίδια έχει κάνει publish η Activision στο παρελθόν. Μην κράζετε και μην κρίνετε μόνο με το τι έχει βγάλει την τελευταία 5ετία. Όλες σχεδόν οι εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το gaming, τα games as a service με ότι αυτό συνεπάγεται (DLC, Microtransactions, Expansions, κ.τ.λ.). Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό, εεε τι να κάνουμε;;; Αλλάξτε χόμπυ στην τελική εσείς οι ''ρομαντικοί'' του gaming, όπως αυτοαποκαλείται τον εαυτό σας... Συγγνώμη για το ύφος του μηνύματος και συγγνώμη αν θίγω κάποιον αλλά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια την ίδια κλάψια και αυτό το μόνιμο κράξιμο. Ως gamer και πρωτίστως ως καταναλωτής θα έπρεπε να συνειδητοποιήσεις το ποσό επιβλαβείς είναι αυτές οι πρακτικές για σένα και για το άθλημα Δεν πάει έτσι "αλλάξτε χόμπυ". Όσο μπορούμε το ελέγχουμε. Δες battlefront. Φόλα σε κάθε pay to win τακτική πέρα από cosmetics, μισοτελειωμένα πασαλειματα ,trends και εταιρικές παπαρολογιες. Τα καλά franchise της ίδιας της Activision και όχι αυτά που λειτουργεί ως publisher είναι μετρημένα. Όσο υπάρχουν devs που γουστάρουν ακόμα αυτό που κάνουν και όχι μόνο για τα λεφτά θα υπάρχουν και οι ρομαντικοί. Το cod δεν ανήκει καιρό τώρα σε αυτή την κατηγορία. Κλείνω το off topic γιατί το παιχνίδι στην beta ήταν διασκεδαστικό και αυτό μετράει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πω δεν πετυχαίνω ούτε ελέφαντα με το χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, icy20 είπε Για παμε και ενα βιντεακι του συμπολεμιστη fleg... Πωωω τα σπάει ο τύπος ! Ωραίος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ Τις εκφράσεις προσώπου δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Είπαμε το SP θα 'ναι πολύ πάνω από το MP οπτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα