Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2/2 απόπειρες, έφαγα άκυρο. Στη μία την ώρα που φόρτωνε ο χάρτης και την άλλη την ώρα που πήγαινα να κατέβω από το ελικόπτερο για να ξεκινήσω (32vs32). Έχει κάπου επιλογή για DX11/12 και δεν το πήρα χαμπάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 2/2 απόπειρες, έφαγα άκυρο. Στη μία την ώρα που φόρτωνε ο χάρτης και την άλλη την ώρα που πήγαινα να κατέβω από το ελικόπτερο για να ξεκινήσω (32vs32). Έχει κάπου επιλογή για DX11/12 και δεν το πήρα χαμπάρι? Μπας και έχεις ασταθές cpu oc? Απ'οταν τα γύρισα ολα στοκ + μόνο xmp θα κλείσει μόνον εάν κάνω alt tab. Κατά τα άλλα δεν είχα θέμα ξανά. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 CPU σίγουρα όχι. Μπορεί σε μνήμες βέβαια, με έχουν πιάσει αυτές τις μέρες τα "πειραματικά" μου πάλι. Θα το γυρίσω στο χαλαρό 3400 προφίλ που έχω και θα κάνω πάλι μια δοκιμή, πιο μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά τρομερό το crossplay και δουλεύει μια χαρά , φίλος μπήκε απο xbox και εγώ pc κάναμε party κανονικά και παίζουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Πέτρος είπε CPU σίγουρα όχι. Μπορεί σε μνήμες βέβαια, με έχουν πιάσει αυτές τις μέρες τα "πειραματικά" μου πάλι. Θα το γυρίσω στο χαλαρό 3400 προφίλ που έχω και θα κάνω πάλι μια δοκιμή, πιο μετά. Tα ίδια και με το 3400 προφίλ...με το που έγινα spawn, κόλλησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Tα ίδια και με το 3400 προφίλ...με το που έγινα spawn, κόλλησε. Έτσι ξεκίνησε και σε μένα. Βάλε τα πάντα στοκ. Άφησε μόνο xmp. Δοκίμασε μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Έτσι ξεκίνησε και σε μένα. Βάλε τα πάντα στοκ. Άφησε μόνο xmp. Δοκίμασε μία. Φάε ρε συ τη γλώσσα σου! Όσο παραμένω σταθερός στα υπόλοιπα σενάρια χρήσης του υπολογιστή, δεν ψήνομαι. Επιπλέον, ο imc μου με (οποιοδήποτε) ΧΜΡ είναι θανάσιμοι εχθροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά εμένα εγώ το παίζω σε ultra αλλά έχω μια θολούρα στην εικόνα αν βγάλω το aa φτιάχνει αλλά μετά δεν μπορείς να παίξεις σου βγαίνουν τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάλε το render resolution @100% και καθαρίζει όλο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από GRat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Βάλτε sharpen από GeForce Experience να φύγει η θολούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 παντως με ολα low και χωρις ΑΑ εχω χειροτερα fps απο οτι στο bf5 και εχει και χειροτερα γραφικα. στο bf5 εχω μινιμουμ 100 με ΑΑ και μιξη απο low-high, εδω πεφτει και στα 80-70... [email protected]/gtx1080/1440p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 100% το έχω το scale θα δοκιμάσω το sharpen που πρότεινε ο psycho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις ξαναβάλανε το gunfight! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εγινε ρε παιδια και σε εσας φορτώνει τοση ωρα? Κανα 10λεπτο connecting to online service ποση ωρα θελει? Να κανώ cancel? Ενταξει το τερματησαν, βγάζουν σε beta κατι για να το δοκιμασει ο κοσμος και να βγαλει μια πρωτη αποψη (καλη?) και μου βγαζει μηνυμα πώς έχουν προβλημα οι servers και ειναι υπο συντηρηση και κατι τετοιά, ελεος ρε activision ελεος. Ειπαμε να δοκιμάσουμε να δουμε πως ειναί το καινουριο cod και μας το εβγαλε ξινό. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Έφτιαξε με το sharpen αλλά στο 10% μου τρώει περίπου 10fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα