Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare [2019]

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπηκα για δυο games ισα να δω πως τρεχει και ηδη ανυπομονω να γυρισω το βραδυ για να παιξω.

επιτελους ενα shooterακι οπως το θελω απο τα παλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχει πάντως τα hit reg issues της πρώτης μέρας. Δεν συνάντησα κάποιο ακόμα χθες κ. σήμερα.

Δυστυχώς δεν βλέπω να ξαναμπαίνει το Gunfight 2v2 στην open. Τα έσπαγε κ αυτό.

Προτείνεται στο group war 32v32 να μπείτε με παρέα γιατί γίνεται χαμός.

• Like 1

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Μου θύμησε τις παλιές καλές του Battlefield το οποίο στα τελευταία του δεν με ενθουσίαζε καθόλου.

Αναμονή για να βγει κανονικά.

1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

όλοι μιλάνε για μεγαλη βελτιωση τεχνικα κ σε gameplay αλλά βλέπω πως πεφτει τρομερο κράξιμο για τους χάρτες. ποιες ειναι οι εντυπώσεις σας? διαβαζω για κακο σχεδιασμο και υπερβολικα πολλα camping points.

Εμένα μου αρέσουν οι χάρτες. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που γράφουν σε τέτοια games ότι δεν είναι καλά γιατί έχει πολλούς campers. Αν σε πειράζει τόσο γίνε και εσύ camper. Επίσης, με το να παίζεις όλοι την ώρα σαν camper δεν βοηθάει την ομάδα σου. Πρέπει να πέρνεις είτε kills, είτε objectives. Με το να κάθεσαι όλη την ώρα σε ένα μόνο σημείο μπας και περάσει κανένας εχθρός, ε καταλαβαίνεις νομίζω ότι δεν είναι και το πιο efficient πράγμα. Τέλος, σήμερα μπαίνει το ground war στην beta. Φαντάσου τι έχει να γίνει εκεί με campers με τους ανοιχτούς χάρτες.. Έχουν να κλάψουν μανούλες. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γράψω και εγώ τη δική μου γνώμη ως φίλος των BF (μέχρι το 4) και όχι φίλος των COD (εδώ και 15 χρόνια). Δοκίμασα μόνο το 32vs32 γιατί τα άλλα modes δεν μου λένε κάτι (παίζω και τένις καλύτερα).
Θετικά:
Γραφικά
Αίσθηση των όπλων
Εισαγωγή αρμάτων και ελικοπτέρων
Ήχος την ώρα της μάχης
Σωστό spawn σε σημείο ή squad member (δεν είδα κάτι λάθος)
Customization με αρκετές επιλογές
Φαίνεται σταθερό καθώς μόνο μια φορά μου κράσαρε 

Αρνητικά
Ο 32vs32 χάρτης μου φάνηκε πολύ μικρός (δεν ξέρω πως θα είναι οι άλλοι για τόσους παίκτες)
Ο σχεδιασμός του αν και δίνει ελευθερία είναι χαοτικός για να κρατάς τα objectives
Πολλά σημεία για campers
Δεν δίνει την αίσθηση μεγάλης μάχης παρά τους 64 παίκτες
Υπερβολικά γρήγορο για μένα που θέλω περισσότερο τακτική

Συμπέρασμα: Οι φίλοι του COD θα το λατρέψουν, κάποιοι από το BF θα το δοκιμάσουν και οι hardcore BF (μεγάλοι χάρτες, destruction, αίσθηση μεγάλης μάχης) δεν θα το ακουμπήσουν.

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, newlynx είπε

Όχι, είναι ανοικτό σε όλους.

Πως μπορω να τη κατεβασω? Μου λεει να αγορασω πρωτα.

dfdfdf.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Για μένα το Ground War ειναι μεγάλη απογοήτευση. Περίμενα μια πίστα σε στυλ War όπως στο CoD WWII ή όπως τα Operation στα BF αλλα τελικά είναι ένα μεγάλο Domination με 64 παιχτες

19 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

dfdfdf.png

Αυτό είναι για early access. Μέσα από το battle.net client απλά το κατεβάζεις και παίζεις.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, newlynx είπε

Να γράψω και εγώ τη δική μου γνώμη ως φίλος των BF (μέχρι το 4) και όχι φίλος των COD (εδώ και 15 χρόνια). Δοκίμασα μόνο το 32vs32 γιατί τα άλλα modes δεν μου λένε κάτι (παίζω και τένις καλύτερα).
Θετικά:
Γραφικά
Αίσθηση των όπλων
Εισαγωγή αρμάτων και ελικοπτέρων
Ήχος την ώρα της μάχης
Σωστό spawn σε σημείο ή squad member (δεν είδα κάτι λάθος)
Customization με αρκετές επιλογές
Φαίνεται σταθερό καθώς μόνο μια φορά μου κράσαρε 

Αρνητικά
Ο 32vs32 χάρτης μου φάνηκε πολύ μικρός (δεν ξέρω πως θα είναι οι άλλοι για τόσους παίκτες)
Ο σχεδιασμός του αν και δίνει ελευθερία είναι χαοτικός για να κρατάς τα objectives
Πολλά σημεία για campers
Δεν δίνει την αίσθηση μεγάλης μάχης παρά τους 64 παίκτες
Υπερβολικά γρήγορο για μένα που θέλω περισσότερο τακτική

Συμπέρασμα: Οι φίλοι του COD θα το λατρέψουν, κάποιοι από το BF θα το δοκιμάσουν και οι hardcore BF (μεγάλοι χάρτες, destruction, αίσθηση μεγάλης μάχης) δεν θα το ακουμπήσουν.

Τα αρνητικά που αναφέρεις συνοψίζονται στην τελευταία φράση αφού ούτως οι άλλως αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού

Το camping αναφέρεται σε όλα τα shooters και απλά απαιτεί επίγνωση του χάρτη . Εκνευριστικο μεν αντιμετωπίσιμο δε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που παιζω μονο sandstorm θεωρω πως ειναι αρκετα ευχαριστο για ενα διαλλειμα, για κατι πιο γρηγορο και ξεκουραστο. Εγω ετσι το βλεπω απλα διασκεδαση, αυτος ειναι και ο σκοπος του cod, αν θες κατι πιο tactical, πιο σοβαρο, ρεαλιστικο και competitive θα παιξεις bf, sandstorm, rainbow six κτλπ.

To cod ηταν ανεκαθεν fast paced και ειδικη κατηγορια απο μονο του, δεν μπορεις να το συγκρινεις με αλλα fps καλως ή κακως απευθυνεται σε συγκεκριμενα γουστα οπως καθε fps εκει εξω. Δε μπορεις να περιμενεις χαοτικους χαρτες και επικες μαχες τακτικης και στρατηγικης απο ενα cod.

Οποτε για μενα δεν υφισταται να του αναγνωρισει καποιος ολα τα παραπανω σαν αρνητικα.

Τουλαχιστον πιστευω πως μετα απο τοσα χρονια θα ειναι και το μονο cod σαν fast paced fps που αξιζει σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχανε ξεζουμισει μια αρχαια μηχανη γραφικων. Καιρος ηταν να ανανεωθει τουλαχιστον σε αυτο γιατι αν δουλευαν παλι την ιδια engine εν ετη 2019 και σου ζητουσε και 40-50 ευρω νομιζω οτι εκει θα ειχαμε (ειχανε) πολυ σοβαρο προβλημα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2
  • Thanks 1

16 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εγω που παιζω μονο sandstorm θεωρω πως ειναι αρκετα ευχαριστο για ενα διαλλειμα, για κατι πιο γρηγορο και ξεκουραστο. Εγω ετσι το βλεπω απλα διασκεδαση, αυτος ειναι και ο σκοπος του cod, αν θες κατι πιο tactical, πιο σοβαρο, ρεαλιστικο και competitive θα παιξεις bf, sandstorm, rainbow six κτλπ.

To cod ηταν ανεκαθεν fast paced και ειδικη κατηγορια απο μονο του, δεν μπορεις να το συγκρινεις με αλλα fps καλως ή κακως απευθυνεται σε συγκεκριμενα γουστα οπως καθε fps εκει εξω. Δε μπορεις να περιμενεις χαοτικους χαρτες και επικες μαχες τακτικης και στρατηγικης απο ενα cod.

Οποτε για μενα δεν υφισταται να του αναγνωρισει καποιος ολα τα παραπανω σαν αρνητικα.

Τουλαχιστον πιστευω πως μετα απο τοσα χρονια θα ειναι και το μονο cod σαν fast paced fps που αξιζει σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχανε ξεζουμισει μια αρχαια μηχανη γραφικων. Καιρος ηταν να ανανεωθει τουλαχιστον σε αυτο γιατι αν δουλευαν παλι την ιδια engine εν ετη 2019 και σου ζητουσε και 40-50 ευρω νομιζω οτι εκει θα ειχαμε (ειχανε) πολυ σοβαρο προβλημα.

Ακριβώς αυτό. Αν και το BF δεν το θεωρώ πιο tactical. Και αυτό του κ**λου tactical είναι σε σχέση με R6 Siege ή Insurgency. Κατά τ' άλλα τα έγραψες πολύ ωραία.

• Like 2

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

dfdfdf.png

Μου έφαγε κ εμένα κάμποση ώρα να το βρω. Είχα και λογαριασμό blizard και το είαχ ξεχάσει !!!

Γράψε στο google blizard louncher και κατέβασε την εφαρμογή (σαν steam και origin) μόνο μέσα απο την εφαρμογή σου βγάζει την beta για να παίξεις.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Για αυτό και έγραψα με bold ότι αυτή είναι η δική μου γνώμη . Το συμπέρασμα το διαβάσατε; Το παιχνίδι για τους cod fans θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...