dimitris21gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Οι πίστες δεν με τρέλαναν ιδιαίτερα αλλά κατά τα άλλα το game είναι πολύ δυνατό. Θυμίζει έντονα εποχές MW2. Τα όποια δικτυακά θέματα πιστεύω θα λυθούν στο release. Από μένα σίγουρη day one αγορά. Όχι pre-order όμως γιατί το θεωρώ λάθος.
kinitos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 μετά απο χρονιά είδα ενα αρκετά καλύτερο απο τα προηγούμενα cod και τα εχω ολα. ryzen 2700x-vega64 nitro+ /16gb ram τρέχει με ολα σχεδόν φουλ άνετα και με frame 90-110 σε 2κ ανάλυση τώρα μακάρι να μείνει για πάντα σε beta μπας και γλυτώσουμε τα @@@@@@να τα τσιτερακια που εχει καταντήσει αηδια . γενικά πάντως και ειδικά με το cross play (επιτελούς μετά απο χρονιά που έλεγαν όλοι α δεν γίνεται τελικά έγινε) πιστεύω οτι αξίζει και με το παραπάνω
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ανοίγει και κλείνει; Κρασαρισμα ή freeze Δεν ευθύνεται το Islc. Φίλος με Ryzen3600,16GB ram,Windows10 v1903, RX580 που δε το χρησιμοποιεί έχει παρόμοιο πρόβλημα. Μη τα γράφετε μόνο εδώ, σπαμμαρετε και στο Reddit. Ότι γράφω: Βλέπω τη splash screen με τη μπάρα προόδου για 2-3'' και μετά όλο αυτό κλείνει. Με κλειστό το ISLC μπαίνει κανονικά στην ειδοποίηση ότι ξεκλειδώνει στις 8μμ κλπ. Το δοκίμασα ξανά και ξανά. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το πρόγραμμα ή είναι κάποια ασυμβατότητα προσωρινή, απλά το παρατήρησα. Περισσότερα θα ξέρω σε κάποιες ώρες αύριο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Πέτρος
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Και 'γω τρέχω το ISLC πίσω και δεν έχω θέμα. Και μάλιστα κάνει και αρκετούς καθαρισμούς βλέπω άρα γεμίζει συχνά την standby το παιχνίδι.
_Theo_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από _Theo_
BRAXOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 ρε παιδια κανω κατι λαθος; στην επιλογη για το παιχνιδι δεν μου βγαζει τιποτα αλλο παρα quit to desktop. Εχω χασει τιποτα;
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και 'γω τρέχω το ISLC πίσω και δεν έχω θέμα. Και μάλιστα κάνει και αρκετούς καθαρισμούς βλέπω άρα γεμίζει συχνά την standby το παιχνίδι. Όπως πάντα, τρέχα-γύρευε με τα μηχανήματα του Σατανά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στο σύστημά μου με το συγκεκριμένο θέμα, όπως κι εσύ ψάχνεσαι με το stutter στο BFV. 14 λεπτά πριν, BRAXOS είπε ρε παιδια κανω κατι λαθος; στην επιλογη για το παιχνιδι δεν μου βγαζει τιποτα αλλο παρα quit to desktop. Εχω χασει τιποτα; Αύριο 21/09 ανοίγει για εμάς τους κοινούς θνητούς. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Πέτρος 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά BETA είναι..Το θέμα είναι να μην υπάρχουν τέτοια στο release.
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περισσότερο σε Αmd συστήματα πχ Vega, Polaris και Pascal (1060-1070) διαβάζω έχει προβλημα. Δεν ξέρω τι διάολο συμβαίνει. Διέγραψα τα πάντα με revo unistaller και ξαναδοκιμάζω. ( πήρα back up installation ) Επίσης θα δοκιμάσω σε safe boot Η amd κοιμάται, ούτε driver έβγαλε. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον η AMD έχει θέμα γιατί όσους βλέπω με NVIDIA είναι οκ.
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μάλλον η AMD έχει θέμα γιατί όσους βλέπω με NVIDIA είναι οκ. και 2070 μόλις είδα, 1080 κλπ
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Ίσα που χ.στηκε η AMD να βγάλει οδηγό για RTX τίτλο και μάλιστα για τη beta του για 2-3 ημέρες. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει, υποθέτω θα βγάλει κάτι. Με τους 19.9.2, καλά φαίνεται να πηγαίνει το παιγνίδι (όσοι έχουν early access και σχολιάζουν). Τα λοιπα, όπως σωστά γράφτηκε, είναι ΒΕΤΑ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι ''RTX τίτλος''. Είναι νέο CoD και θα σαρώσει τα πάντα στις πωλήσεις κλασικά.
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά είναι πρόβλημα του υπολογιστή μου με ταραξε στις μπλε οθόνες σαν την αποκατω + κάτι page fault κλπ Επίσης κολλαει στο bios για κάποιο λόγο και άλλες φορές δείχνει το σήμα της Asrock και μένει παγωμένο εκεί. Θα φτιάξω θέμα γιατί απ ότι φαίνεται κάτι χαλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα