ilias78 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για download απο youtube σε καλη ποιοτητα?
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εγώ συνήθως κατεβάζω από online αλλά μου έχουν πει ότι το jdownloader2 κάνει καλή δουλειά. Η ποιότητα πάντως θα είναι ότι δίνει το yt. Καλύτερη δεν πρόκειται να πάρεις. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 +1 για το jDownloader2 απλά έχε στο νου σου αυτό: https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725 Υπήρχε adware στον Installer και το είχαν παραδεχθεί ευθέως ότι κάπως έπρεπε να βγάλουν χρήματα από αυτό. Στο forum τους είχαν δώσει link για clean download. Προσωπικά έχω μια portable έκδοση και την κουβαλάω πολλά χρόνια μαζί μου από νέο PC σε νέο PC...
ilias78 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Αυτο που δινει ο firefox σαν add on το εχετε δοκιμασει? Ενα τεσταρισμα που του εκανα διαπιστωσα οτι δεν το κατεβαζει στο pc παρα μονο το κραταει σε δικο του library. Εκτος αν δεν εκανα κατι σωστα.
fearless Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εγω κατεβαζω mp4/mp3 με το ClipGrab χρονια τωρα, αλλα δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει. Μηπως να το αντικαταστησω με το jdownloader2 που δεν το δοκιμασα ποτε; Βασικα ποτε δεν δοκιμασα κατι αλλο σε Windows, και σε Linux αλλα τελευταια σε Linux κατεβαζω με youtube-dl.
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Αυτο που δινει ο firefox σαν add on το εχετε δοκιμασει? Ενα τεσταρισμα που του εκανα διαπιστωσα οτι δεν το κατεβαζει στο pc παρα μονο το κραταει σε δικο του library. Εκτος αν δεν εκανα κατι σωστα. Σε ποιο addon αναφέρεσαι; Παλιά χρησιμοποιούσα το video download helper (πριν το σταματήσω και μείνω στις online λύσεις) και κατέβαζε κανονικά.
billsnake21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Και το onlinevideoconverter νομίζω είναι αρκετά τίμιο. 1
ilias78 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε ποιο addon αναφέρεσαι; Παλιά χρησιμοποιούσα το video download helper (πριν το σταματήσω και μείνω στις online λύσεις) και κατέβαζε κανονικά. Δεν θυμαμαι πως το λενε. Το βρηκα στo store που δινουν τα win10. Θα το δω το απογευμα.
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 +1 για το clipgrab που ειπε καποιος παραπανω. Θεωρω οτι ειναι η ιδανικη επιλογη για οποιον δεν θελει το jdownloader και τη java που σερνει. Ο installer του βεβαια θελει προσοχη γιατι βαζει πολλη σαπιλα. 1
fearless Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε Ο installer του βεβαια θελει προσοχη γιατι βαζει πολλη σαπιλα. Nαι, στον installer πεταει δυο παραθυρα που καλο είναι να ξετικαρεις ότι βγαζει.
jimmy213 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε το youtube-dl (δεν είναι μόνο για yt) και δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο. Αν έχεις στον ίδιο φάκελο και το ffmpeg (κρατάς το ffmpeg.exe που βρίσκεται στο φάκελο bin, τα άλλα δεν σε νοιάζουν), θα κατεβάζει αυτόματα τη max ποιότητα σε video και audio που είναι διαθέσιμη. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από jimmy213 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα