M@dB0x Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Wisp επρεπε να σου γραφει στο quick setup. Τωρα το εχεις σε αλλο mode. Τεσπα αν παιζουν ολα τα αφηνεις εως εχει.
madrivermadonus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 2/6/2019 στις 10:02 ΠΜ, M@dB0x είπε Wisp επρεπε να σου γραφει στο quick setup. Τωρα το εχεις σε αλλο mode. Τεσπα αν παιζουν ολα τα αφηνεις εως εχει. έχεις καθόλου άποψη τι διαφορές έχουν τα wisp/ptp bridge ap/ ptp bridge cpe αλλα και πως επηρρεάζει το συνολικό Setup το "quick setup"? απο οσο διάβασα όταν έχεις 2 ΜΤ και θες γεφύρωση βάσεις το ένα cpe kai to άλλο ap. το γύρισα εγώ σε wisp αφού έβγαλα το 2ο και σήμερα βλέπω οτι μόνο του πήγε πάλι ptp bridge cpe. όταν το έστησα δεν χρησιμοποίησα το quick setup.
M@dB0x Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) wisp ap= ap, ap client...... κ.λ.π. cpe= wireless to wireless Σε εμενα το κεντρικο ρουτερ γραφει wisp ap και το δευτερο ΜΤ που το εχω για να φερνω ασυρματα μια αλλη γραμμη γραφει cpe. Δε θυμαμαι ποτε βαζεις το ptp mode. πρεπει να το ξαναδω λιγο. Δε χρησιμοποιω quick γιατι σου βαζει πραγματα που δε θελω και τα βλεπω στη πορεια. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από M@dB0x
madrivermadonus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, M@dB0x είπε wisp ap= ap, ap client...... κ.λ.π. cpe= wireless to wireless Σε εμενα το κεντρικο ρουτερ γραφει wisp ap και το δευτερο ΜΤ που το εχω για να φερνω ασυρματα μια αλλη γραμμη γραφει cpe. Δε θυμαμαι ποτε βαζεις το ptp mode. πρεπει να το ξαναδω λιγο. Δε χρησιμοποιω quick γιατι σου βαζει πραγματα που δε θελω και τα βλεπω στη πορεια. δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει το quick setup της Mikrotik. στο wisp εμφανιζει να βαλεις user kai pass για το ppoe. στα αλλα οχι. αν επιλεξω wisp εμφανιζει τα στοιχεία που έχω βάλει αλλα όταν ξαναμπώ φάινεται να είναι στο ptp bridge cpe
M@dB0x Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Για αυτο το λογο δε χρησιμοποιει κανεις το quick........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα