Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος (δύσκολο).

Ζω Εύοσμο, πελάτης cosmote εδώ και χρόνια. Πληρώνω 24αρα, κλείδωνα στα 12, οκ Ελλάδα είμαστε, δεν έλεγα τίποτα.

Εδώ και δύο μήνες μόνιμα κλειδώνω στα 6, τα πάντα αργά, τα νεύρα τσατάλια. Στο σάιτ τους δεν έγραφε πως υπάρχει πρόβλεψη για VDSL στην περιοχή μου ακόμα. Παίρνω τηλέφωνο να τους παρακαλέσω να κάνουν ξανά 12 το 6 για το 24 που πληρώνω (είναι όσο αστείο ακούγεται). Στο τηλέφωνο η κοπέλα μου λέει πως στην περιοχή μου η ανώτατη τιμή είναι 7mbps (!) και δεν γίνεται παραπάνω.

Κάτω ακριβώς από το σπίτι μου όμως εδώ και ένα χρόνο υπάρχει καμπίνα Vodafone.

Τηλέφωνο στη Vodafone. Ναι, υπάρχει 50άρι, ναι είναι η καμπίνα από κάτω σας. Κάνω άμεσα αίτηση.

Τηλέφωνο COSMOTE χθες. Προσφορά VDSL 50άρα με έκπτωση, έκπτωση στο OTE TV (δεν είχα σκοπό να το κόψω αυτό), στο τηλέφωνο, δωροεπιταγή Γερμανό, μόνο π*πα δεν μου υποσχέθηκε (ευτυχώς, γιατί ήταν άντρας :P ).

Μα του λεω ΕΣΕΙΣ μου είπατε πριν 1 μήνα ότι η περιοχή μου είναι 7 μαξ. "Και μη δίνετε σημασία τι σας λένε οι κοπέλες στο support, και υπάρχει δυνατότητα, και... και...".

Ερώτηση. Αν και η κοροϊδία της Cosmote είναι προφανής και εκνευριστική, θέλω να μείνω σ' αυτούς γιατί με VODA έχω άσχημες εμπειρίες από παλιότερα. Τι προτείνετε; 

Υπάρχει περίπτωση να μείνω COSMOTE και να μου πουλήσουν 50άρα που θα κλειδώνει στα 20; 

Και τέλος, η αίτηση στη VODA ακυρώνεται τώρα χωρίς πρόστιμο; Γιατί σήμερα μου ήρθε και ο εξοπλισμός με κούριερ.

EDIT Για να προλάβω καλοθελητές. Δεν το έκανα για καμία έκπτωση. Θέλω να μπαίνω στο ίντερνετ και να μην κολλάνε τα πάντα στην Ελλάς του 2019. Είναι όσο απλό ακούγεται.

Επεξ/σία από arkoudos
Δημοσ.

Αν δεν προλαβαίνω (γιατί κάτι τέτοιο μου μυρίζει), πόση περίπου είναι η ποινή; Την αίτηση την έκανα πριν 20 μέρες, δεν έγραψα άμεση μεταφορά, όμως αφού έχω το μόντεμ θεωρώ πως θα έχει προχωρήσει η φάση.

Το μόνο που έκανα ως τώρα είναι αν τους πάρω τηλέφωνο, όπως μου υπέδειξε αυτός από την Cosmote που μου έκανε τις προσφορές.

ΥΓ Αφού υπάρχει καμπίνα, η Cosmote γιατί έλεγε πως δεν έχει διαθεσιμότητα; Τα κρατάνε για τις διασημότητες;

Δημοσ.

Γενικά το “safe” bet είναι να πας στον πάροχο που έχει βάλει καμπίνες στην περιοχή σου.

Έχεις 14 μέρες από τότε που συμφώνησες, μετά παίζουν οι ρήτρες του συμβολαίου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Στη δικη μου παρολο που ειναι αλλου παροχου η πρωτη συνδεση που εγινε ηταν η δικη μου. Αλλα.....τεταρτη βγηκαν εμπορικη διαθεση πεμπτη εσκασε η πληροφορια, αμεσως αιτηση την τριτη ειχε αλλαξει.😉

Αναφέρεσαι στις 14 ημέρες της υπαναχώρησης; Τόσο είναι.

Spoiler

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, ο συνδρομητής σε περίπτωση που έχει συνάψει σύμβαση είτε από απόσταση (τηλεφωνικά, μέσω Διαδικτύου ή fax), είτε εκτός καταστήματος (π.χ. μέσω αντιπροσώπου της εταιρίας στον χώρο του συνδρομητή), έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αζημίως και χωρίς εξηγήσεις. Συνεπώς, έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την αίτηση φορητότητας αριθμού που έχει υποβάλει. Οι παραπάνω δυνατότητες ισχύουν για διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από τη σύναψη της σύμβασης.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html

Για το safe Βετ πήγαινε στο αν υπάρχει βλάβη και θεωρώ ότι ισχύει, όπως ισχύει το ότι ο  ΟΤΕ έχει γραμμένους τους άλλους και γίνεσαι  μπαλάκι ανάμεσα στην πάροχο σου και στον OTE που έχει την γραμμή/καμπίνα και είναι υπεύθυνος γι αυτή, δεν βλέπω το λόγο να μην ισχύει και το αντίθετο αν οι καμπίνες δεν είναι του οΤΕ.

Και ανεξάρτητα από τον TS, γενικά ο ΟΤΕ είναι και λίγο πιασωκολης …

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου έστειλε SMS η Voda πως το αίτημα ακύρωσης απορρίφθηκε γιατί το έκανα εκπρόθεσμα.

Τι να κάνουμε, συνεχίζουμε με Voda, αν μπορούν να δώσουν ίντερνετ 50άρι χωρίς να πέφτει, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Θα περάσω βέβαια και από το κατάστημά τους να ρωτήσω πόσο θα είναι το πρόστιμο υπαναχώρησης. Αν είναι 120 ευρώ όπως διαβάζω από δω και από κει, θα τα δώσω.

Επεξ/σία από arkoudos
Δημοσ.

Γενικά η φιλοσοφία είναι ότι εταιρία έχεις καμπίνα κοντά σου σε αυτήν να πας. Άρα αφού έχεις της Vodafone μείνε σε αυτήν, έχεις περισσότερες πιθανότητες σε προβλήματα να τα φτιάξουν γρήγορα γιατί δεν θα μεσολαβεί άλλος παροχος. Δεν ξέρω πόσο θα πληρώνεις για vdsl στην Vodafone αλλά ο ΟΤΕ είναι σίγουρα ακριβότερος από τους υπόλοιπους οπότε γνώμη μου μείνε στην Vodafone. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορία, πήγα τελικά Vodafone. Μην το ματιάσω, ως τώρα τέλεια, πιάνω 42mbps και δεν έχω διακοπές.

Μην το ματιάσω μόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...