Johnies76mix Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλησπερα.....Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου Hyundai i30 II 1.4 CRDi (90hp) Θα ηθελα την γνωμη σας για καταναλωσεις, αξιοποστια, σερβις και τυχον προβληματα.
meletis_m Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εάν είναι Diesel , πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις ετησίως θα είναι εντός ή εκτός πόλης; Καλό έλεγχο σε μηχανικό , και εάν γίνεται να δείς μέσω διαγνωστικού μηχανήματος την ζωή -/ πόσες φορές έχει κάνει αναγέννηση το φίλτρο μικροσωματιδίων 1
gthe Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ οδηγώ το αντίστοιχο 1.6 diesel 105 άλογα δεξιοτίμονο που έρχεται στην Ιρλανδία. Το πήρα πριν 1.5 χρόνο μεταχειρισμένο. Κατανάλωση σε εθνική 50mpg δλδ 4.7 λίτρα στα 100χλμ. Κρατημα στο δρόμο πολύ καλό για την κατηγορία του, για μια φυσιολογική οδήγηση ειδικά εθνική με την σκληρή ρύθμιση στο τιμόνι. Αξιοπιστία θεωρείται στα δυνατά του κομμάτια. Εμένα 59 χιλιάδες μίλια, δλδ 94χλδ χιλιόμετρα δεν έχει ζητήσει τίποτα πέρα από τα service του, τακάκια και λάστιχα. Όλα σε λογική τιμή εδώ. Τώρα για το DPF οκ, στην πόλη ταλαιπωρείται προφανώς, αλλά στατιστικά στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει γίνει κάνας τρελός θόρυβος για αλλαγές κτλ. Προφανώς ποτέ δεν ξέρεις τι θαβσου κάτσει εσένα Βέβαια ακόμα και με 105 άλογα... Είναι αργό γιατί είναι βαρύ, φαντάζομαι το 90αρι diesel ακόμα πιο αργό. Σαν εσωτερικό και χώρους εγώ το βρίσκω πιο μεγάλο από το ελληνικό auris του 2010 που έχω Αυτά Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από gthe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα