teovag Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 9:57 ΜΜ, DiKa96 είπε μια amoled οθόνη του έλειπε και όντως θα χτυπούσε τον ανταγωνισμό, έχοντας στα συν του clean λογισμικό, όμορφο κατεμέ σχεδιασμό και κάμερα υψηλού επιπέδου όπως αναφέρει στο άρθρο κάτοχος xiaomi κινητού αλλά δε γίνεται να μη ρωτήσω τους ειδικούς, ποιο xiaomi έχει OIS πέρα από τη σειρά MIX σε αυτή την τιμη?🤔 Μεσα στο μυαλό μου είσαι. Κάτοχος iphone 6s και mi a1 ... Τα budget phones είναι η αγαπημένη μου κατηγορία. Αυτό μου φαίνεται πολύ καλό (είχα παλιότερα και το moto G2 που πέταγε για την εποχή). Για να δούμε: stock android (=αναβαθμίσεις) τσεκ, οθόνη μεγάλη χωρις πολλά bezels τσεκ, camera πιο "premium" κινητού (=nightshot, OIS, 4k) τσεκ... αλλά και χαμηλή απόδοση μπαταρίας (σύμφωνα με gsmarena) fail... πάχος > 8mm fail ... οθόνη όχι amoled fail... πάνω από την τιμή του xiaomi note 7 και του samsung A50 fail... ΑΝ ομως ...λεω ΑΝ φτιάξεις την αυτονομία μεσω λογισμικού (ίσως και καλύτερη απόδοση exynos (ωραιο αυτό, ενδιαφέρον) και το ρίξεις στο ψυχολογικό όριο του 249... ε, τότε ναι ρε φίλε... γιατί όχι... (η μακρόστενη οθόνη κάπως με χαλάει τώρα τελευταία, όπως και η τρυπούλα της selfie cam, αλλά βλεπω να γίνεται mainstream και θα...το συνηθίσω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα