nikosperr1997 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Αρχικά καλησπέρα στην ομάδα είναι το πρώτο μου ποστ οπότε δεν ξέρω αν είμαι σίγουρα στην σωστή κατηγορία ... στο ψητό τώρα αγόρασα εχθές μια κεραία tp link cpe 210 v3 2.4ghz και θελω να συνδεθώ σε ενα γήπεδο που εχω στα 500 μέτρα από το σπίτι μπαίνω κανονικά στο http://192.168.0.254/ για να μπω στο σύστημα του Pharos κάνω σύνδεση σαν client στο ασύρματο δίκτυο που θέλω αλλα μου δείχνει οτι είμαι συνδεμένος στο ίντερνετ . εχω δει κάποια σχετικά βίντεο με το πως να την συνδέσω αλλά δεν κατάφερα κατι το έχω βάλει το συγκεκριμένο βίντεο από κάτω σε link κάθε ιδέα δεκτή για δοκιμή παιδιά 😅😅
madrivermadonus Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 τρέξε το quick setup και επελεξε client mode Και στην ip ασε dynamic αν δεν γνωριζεις το δικτυο... στο τέλος θα σου πει αν εχεις ιντερνετ
nikosperr1997 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Το έχω κάνει και έτσι αλλά τίποτα δεν δίνει ιντερνετ και με το τηλ σαν hotspot που το συνδεσα με την κεραία πάλι δεν έδινε ιντερνετ ενώ στο τηλ έβλεπα πως μια συσκευή έχει συνδεθεί στο hotspot
manoskaradimos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Προσπάθησε να αλλάξεις το Security Mode. Είναι σίγουρα WPA ή μήπως είναι WPA2 (γτ έχουν διαφορά στην σύνδεση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα