Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγόραζα διάφορα από σούπερμάρκετ με αποτέλεσμα να αφήνουν αντιαισθητικά άσπρα σημάδια (μόνιμα) στην περιοχή απ' τις μασχάλες πάνω στις μπλούζες, με αποτέλεσμα να μην φοριούνται έξω πλέον. Καταστράφηκαν κάμποσα καλά t shirt μου έτσι.

Πήρα ένα του Κορρέ και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Ξέρετε κανένα να προτείνετε? Ή κάποιον τρόπο αντιμετώπισης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) dry ή roll-on αποσμητικό χρησιμοποιούσες;
β) τι χρώμα μπλούζες (στο περίπου);
γ) τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείς;

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.

Εγώ με noxzema ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο.Βεβαια ίσως βλέπεις τα άλατα του ιδρώτα κ θεωρείς ότι είναι από το αποσμητικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BadRobot είπε

Nivea black and white invisible

Μπα, τα ίδια.

10 λεπτά πριν, l337 είπε

α) dry ή roll-on αποσμητικό χρησιμοποιούσες;
β) τι χρώμα μπλούζες (στο περίπου);
γ) τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείς;

Ρολ ον. Συνήθως σκούρο χρώμα. Ότι χρησιμοποιεί η μάνα μου, δεν ξέρω

8 λεπτά πριν, green gordon είπε

Εγώ με noxzema ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο.Βεβαια ίσως βλέπεις τα άλατα του ιδρώτα κ θεωρείς ότι είναι από το αποσμητικο.

Νομίζω είναι το αποσμητικό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Ρολ ον. Συνήθως σκούρο χρώμα. Ότι χρησιμοποιεί η μάνα μου, δεν ξέρω

Με τα dry λογικά δεν θα έχεις θέμα αλλά επιφυλάσσομαι για το πόσο υγιεινά είναι. Προσωπικά, μόνο dry χρησιμοποιώ και δεν έχω το θέμα που αναφέρεις.
Επίσης πιθανόν να μην είναι κατάλληλο το απορρυπαντικό. Δεν είναι όλα για όλα τα ρούχα.

Δημοσ.

Όταν βάζεις roll-on και σκοπεύεις να βάλεις άμεσα μπλουζάκι καλό είναι να "ταμπονάρεις" λίγο με χαρτάκι τη μασχάλη ώστε να παίρνει το πολύ υγρό. Και δε θα χάνεις σε απόδοση, και δε θα αφήνει τόσο έντονα σημάδια. Εάν βάλεις ρούχο μετά από κανα δεκάλεπτο θα διαπιστώσεις ότι έχει απορροφηθεί αρκετά από το δέρμα, αλλά εγώ -όπως και να 'χει- πάντα το κάνω.

Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτό βοηθάς στο να μη καταστρέφεται και το ρούχο. Αγαπημένα ρούχα που φοράμε συχνά, μετά από μακροχρόνια χρήση συνήθως ξεραίνονται και αποκτούν ένα μόνιμο μικρό λεκέ στη μασχάλη από τα αποσμητικά ο οποίος δε φεύγει με το πλύσιμο και δυστυχώς κάνει το ρούχο να μυρίζει. Εκεί το ρούχο θέλει πέταμα.

Από roll-on, προτιμώ Sanex και κάποια Nivea.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Αγόραζα διάφορα από σούπερμάρκετ με αποτέλεσμα να αφήνουν αντιαισθητικά άσπρα σημάδια (μόνιμα) στην περιοχή απ' τις μασχάλες πάνω στις μπλούζες, με αποτέλεσμα να μην φοριούνται έξω πλέον. Καταστράφηκαν κάμποσα καλά t shirt μου έτσι.

Πήρα ένα του Κορρέ και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Ξέρετε κανένα να προτείνετε? Ή κάποιον τρόπο αντιμετώπισης?

Αυτο συμβαινει γιατι εχεις μεγαλη εφιδρωση!!!

Μια ολοκληρωμενη λυση ειναι (τοπικα) να πλυνεις τις μασχαλες σου με σαπουνι.. τις στεγνωνεις καλα με πετσετα.. μετα τις περνας με βαμβακι-καθαρο οινοπνευμα και βαζεις λιγοτερη ποσοτητα αποσμητικου..

• Moderators
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει απειρα αποσμητικα, απο πανακριβα τυπου Bvlgari, Hermes κλπ ονοματα, μεχρι Vichy και Νoxzema. Το μονο που εχω εντοπισει (μεχρι στιγμης)  να διαρκει η μυρωδια και να μην αφηνει λεκεδες ειναι το  Noxzema με αρωμα Talc. Υποθετω και οι αλλες μυρωδιες θα ειναι καλες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...δοκιμασε και αυτό

9031461_Front-395761.PNG.ulenscale.460x460.png

+1 πάρα πολύ καλό, απλά σε roll-on..εγώ δε τα μπορώ τα spray

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Noxzema roll on pilot και από μενα. Ότι καλύτερο έχω βάλει. 

Nivea, old spice και dove μου κατέστρεψαν αρκετές μπλούζες  

Οπως είπαν και από πάνω, περιμένεις λίγη ώρα να το απορροφήσει το δέρμα σου πριν βάλεις την μπλούζα και μιας και είναι καλοκαίρι, λίγο κούρεμα μόνο καλό θα κάνει. Επίσης άλλαζε πιο συχνά μπλούζα το καλοκαίρι  

Επεξ/σία από p8denu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...