Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Τελικά πήγα και έβγαλα (είχα μόνο κάρτα πάνω μου) και το πήρα. Απλά tragic η κατάσταση.

αυτο που κυκλοφορουν ορισμενοι μονο με καρτα χωρις ρευστο ειναι το τραγικο οχι οτι δεν δεχονταν την καρτα.

απο εκει και περα οσον αφορα το αρχικο ποστ εφτασε να λαβει τελικα απαντηση ευτυχως, γτ καποιοι νομιζουνε οτι εχοντας μια καρτα οταν πηγαινουν να πληρωσουν οτι το καταστημα πρεπει να κανει κωλοτουμπες. Επισης ξεκοληστε με τις καταγγελίες και για τα παντα να κανετε καταγγελιες ελεος πια. Μαθετε πρωτα τι ισχυει, τι εχετε στα χερια σας, τι εχετε δικαιωμα και μετα βγειτε να κραξετε. Ήμαρτον με ορισμένους και εδω μεσα και γενικά στην ελληνική κοινωνία.

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dancer είπε

αυτο που κυκλοφορουν ορισμενοι μονο με καρτα χωρις ρευστο ειναι το τραγικο οχι οτι δεν δεχονταν την καρτα.

απο εκει και περα οσον αφορα το αρχικο ποστ εφτασε να λαβει τελικα απαντηση ευτυχως, γτ καποιοι νομιζουνε οτι εχοντας μια καρτα οταν πηγαινουν να πληρωσουν οτι το καταστημα πρεπει να κανει κωλοτουμπες. Επισης ξεκοληστε με τις καταγγελίες και για τα παντα να κανετε καταγγελιες ελεος πια. Μαθετε πρωτα τι ισχυει, τι εχετε στα χερια σας, τι εχετε δικαιωμα και μετα βγειτε να κραξετε. Ήμαρτον με ορισμένους και εδω μεσα και γενικά στην ελληνική κοινωνία.

Ισχύει ότι μπορώ να πληρώσω όπως γουστάρω, με κάρτα ή μετρητά, είτε είναι 50 λεπτά είτε 50 ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. 

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ticket restaurant κάρτα έχω και εγώ και δεν γίνεται δεκτη από όλους πάρα μόνο σε μαγαζιά που το γράφουν. Αφορούν χρήματα αφορολόγητα που δίνονται σαν bonus στους εργαζόμενους από την εταιρία τους και σίγουρα δεν το υποστηρίζουν όλοι.  Επίσης στο site της εταιρίας γράφει τα συμβεβλημενα καταστήματα και υπάρχουν και διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα αν είναι για τροφή  ηλεκτρονικά κτλ. Πχ καύσιμα δεν μπορείς να παρεις

• Like 1
Δημοσ.

Όσο είχα κάρτα ticket restaurant πάρα το γεγονός ότι ήταν Mastercard έπρεπε να πηγαίνω μόνο στα υποστηριζομενα μαγαζιά. Το super market δίπλα στο σπίτι μου πχ δεν ήταν μέσα στην εν λόγω λίστα οπότε δεν μπορούσαν να την δεχτούν. Μαζί με την κάρτα έρχεται και ένα αρχείο με κάθε είδος κατάστημα που δέχεται την κάρτα ανά περιοχή, μόνο εκεί μπορούσα να την χρησιμοποιήσω. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gthe είπε

Τα Χριστούγεννα σε ένα μικρό μπαράκι έρχεται η κοπελίτσα να παραγγείλω ένα ποτό (το μαγαζι γεμάτο, όρθιοι είμασταν), της λέω έρχομαι στο μπαρ να περάσω την κάρτα μου. Μου λέει είναι πολύ απασχολημένος ο μπάρμαν τώρα... Δεν προλαβαίνει. Οκ λέω πάρε την και όταν προλάβει την περνάς ανέπαφα και την φέρνεις πίσω. Την παίρνει παει κάτι της λέει και γυρνάει και μου λέει ξανά δεν προλαβαίνει, δεν μπορείς να πάρεις μετρητά από κάνα φίλο σου? 😜. Της λέω, εγώ εδώ θα είμαι, έλα να την πάρεις όποτε θες... Τελικά πλήρωσα με μολιβο το ποτό έφυγα απλά στο 2ωρο😂

Αυτό καλό είναι να μην το κανεις, πανευκολα μπορει καποιος κακοβουλος να παρει μια φωτογραφια μπρος πισω την καρτα και μετα να αρχισουν περιεργες χρεωσεις. την καρτα δεν την δινουμε σε κανεναν....ή φερνουν φορητο pos ή πηγαινουμε εμεις εκει που βρισκεται το pos και την περναμε εμεις ειτε ανεπαφα ειτε στη σχισμη, δεν την ακουμπαει κανεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γιατι ειναι τραγικο?

Επειδή βάζουν τον εαυτό τους στο έλεος του κάθε περιπτερά/ψιλικατζή, στο έλεος της σωστής λειτουργίας του όλου συστήματος πληρωμής με κάρτα, κτλ.

Τραγικό είναι να τρως πόρτα σε 10 (δέκα!!!!!) μαγαζάκια στη σειρά, ενώ εκ των προτέρων ήξερες ότι το πιθανότερο είναι να ΜΗΝ δεχτούν πληρωμή με κάρτα.

• Sad 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, dancer said:

Γιατί να κυκλοφορώ με μετρητά όταν έχω κάρτα επάνω μου; Τι είμαι κανένας πρωτόγονος;

2 hours ago, dancer said:

Για πες εσύ που ξέρεις για δικαιώματα κλπ, τι ισχύει σχετικά με τα POS στα ψιλικατζίδικα; Να ενημερωθούμε κι εμείς που δεν ξέρουμε δλδ.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Γιατί να κυκλοφορώ με μετρητά όταν έχω κάρτα επάνω μου; Τι είμαι κανένας πρωτόγονος;

Για πες εσύ που ξέρεις για δικαιώματα κλπ, τι ισχύει σχετικά με τα POS στα ψιλικατζίδικα; Να ενημερωθούμε κι εμείς που δεν ξέρουμε δλδ.

Πολλοι ξενοι εχουν μονο καρτες και ελαχιστα μετρητα.Δευτερον αν δε τους συμφερει το POS σε μικρες επιχειρησεις,να ζητησουν να εχουν μικροτερη προμηθεια.

Εγω τι να πω,που στη δουλεια εχω 2 μηχανακια και πληρωνουν με καρτα ακομα και για 3€.

Δημοσ.

εγώ πάντως οκ για μικροποσά σε μικρές επιχειρησεις θα προτιμήσω τα μετρητά, αλλά όταν δεν έχω και βγάλω κάρτα δε θέλω να ακούσω μα και μου

και αυτό μου έχει τύχει σε ανθρώπους που είμαι πελάτης χρόνια και έτσι με έχουν χάσει από πελάτη 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dancer είπε

Εχω καταστημα και προφανως δεν τρελαινομαι να μου ερχεται καρτα αλλα αυτο δε σημαίνει πως είναι και τραγικο να κυκλοφορει ο αλλος με κάρτα, μην τρελαθούμε κιολας. 

Το μονο που πρέπει να κανει το κατάστημα οταν ο πελάτης εχει καρτα, ειναι απλα να τη δεχθεί.  Απολυτως τιποτα παραπανω.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

ο έλλην, που αν δεν ήταν τα μνημόνια και τα capital control, ακόμα και το 2050 θα στήνοταν στην ουρά για απλή ενημερωση βιβλιαρίου χαλιέται που δε μπορεί να πληρώσει πλέον με κάρτα. ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Α είσαι προκατειλημμένος μαζί μου, μάλιστα.

Καθολου προκατειλημμενος με κανεναν, απλα παρατηρητικος στις συζητησεις στα διαφορα θρεντς.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dancer είπε

Ενώ αν κυκλοφορούμε με ρευστό "στ' τζέπα" που έλεγε και ο μακαρίτης ο παππούς είμαστε μεγάλοι μάγκες ε? Πάκο τα 50ευρά για να τα βγάζουμε να τα δείχνουμε? Στο σύγχρονο κόσμο (αν δλδ θέλουμε να ανήκουμε σε αυτόν, υπάρχει και λιγότερο σύγχρονός όπως κοιτας Ελλάδα στο χάρτη δεξιά), ο κόσμος κρατάει ένα 20άρι για κάνα εισιτήριο και κάνα νερό στο πορτοφόλι του και πληρώνει παντού με κάρτα.

1 ώρα πριν, Alxnks είπε

Αυτό καλό είναι να μην το κανεις, πανευκολα μπορει καποιος κακοβουλος να παρει μια φωτογραφια μπρος πισω την καρτα και μετα να αρχισουν περιεργες χρεωσεις. την καρτα δεν την δινουμε σε κανεναν....ή φερνουν φορητο pos ή πηγαινουμε εμεις εκει που βρισκεται το pos και την περναμε εμεις ειτε ανεπαφα ειτε στη σχισμη, δεν την ακουμπαει κανεις.

Ήταν μια fintech prepaid με ελάχιστα χρήματα μέσα, από αυτές που χρησιμοποιώ σε ταξίδι μόνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Καθολου προκατειλημμενος με κανεναν, απλα παρατηρητικος στις συζητησεις στα διαφορα θρεντς.

Το βλέπω

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...