ParhsG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Τοτε αγοραζεις κατι αλλο πχ σοκολατα το ανοιγεις μπροστα του αρχιζεις και τρως και του λες οτι δεν εχεις μετρητα και οτι στην καρτα εχεις 19€ οποτε δεν μπορεις να τραβηξεις απο ΑΤΜ Εξυπνο δε το ειχα σκεφτει
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Spect~ είπε Τοτε αγοραζεις κατι αλλο πχ σοκολατα το ανοιγεις μπροστα του αρχιζεις και τρως και του λες οτι δεν εχεις μετρητα και οτι στην καρτα εχεις 19€ οποτε δεν μπορεις να τραβηξεις απο ΑΤΜ Και μετά ο περιπτεράς σου χρεώνει στην κάρτα 2,40€ για τη σοκολάτα που έχει προτεινόμενη τιμή πάνω 1,20€ (ναι, έχει το δικαίωμα μια και δεν είναι διατιμημένο είδος). Φάτσα πελάτη: Ανεκτίμητη! 1 1
primeragt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και μετά ο περιπτεράς σου χρεώνει στην κάρτα 2,40€ για τη σοκολάτα που έχει προτεινόμενη τιμή πάνω 1,20€ (ναι, έχει το δικαίωμα μια και δεν είναι διατιμημένο είδος). Φάτσα πελάτη: Ανεκτίμητη! τοτε του λες. "Αααα, τελικα δουλευει! Χτυπα και την paysafe μεσα."
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, primeragt είπε τοτε του λες. "Αααα, τελικα δουλευει! Χτυπα και την paysafe μεσα." Θα τον πειράξει νομίζεις?
primeragt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Για τν paysafe ναι. Για το αλλο οχι, ουτε και κανενα αλλον ομως.
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Αυτη ακριβως ηταν η διαδικασια, και ελαβα τις παρακατω απαντησεις: Μου χαλασε πριν απο λιγο Δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα Δεν θελω να βαλω POS Ειμαι στο ταδε αρθρο και εξαιρουμαι (αυτο ειναι μεγαλη μοδα στη περιοχη μου) Ο τελευταιος ο εκπληκτικος μου ειπε να παω λιγο πιο κατω να βγαλω μετρητα και να την παρω. Του ειπα "οχι, καλο μεσημερι". Πήρα κι εγώ αντίστοιχες απαντήσεις, αλλά είπα ότι μετρητά δεν παίζουν και μου κλαιγονυιυσαν τι θα κάνουν τα 40€ κάρτες. Έκανα μεταβολή κι έφυγα...Πίκρα φάγανε! Βρήκα κι εγώ μίνι μάρκετ που το δέχτηκε, προτείνοντας μου το παιδί στο ταμείο (υπάλληλος) να πάρω απλά μια τσίχλα των 20 λεπτών και περασε τη συναλλαγή μια χαρά. Και πέρασα κι εγώ μπροστα από ένα από τα προηγουμενα μίνι μάρκετ κρατωντας τα αποκόμματα 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από Alxnks 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, primeragt είπε Για τν paysafe ναι. Για το αλλο οχι, ουτε και κανενα αλλον ομως. Από τη στιγμή που θα σου έχει βάλει καπέλο 1.20€, πολύ αμφιβάλλω αν θα τον πειράξει που θα μπει και η paysafe μέσα. 15 λεπτά πριν, Alxnks είπε Πήρα κι εγώ αντίστοιχες απαντήσεις, αλλά είπα ότι μετρητά δεν παίζουν και μου κλαιγονυιυσαν τι θα κάνουν τα 40€ κάρτες. Έκανα μεταβολή κι έφυγα...Πίκρα φάγανε! Βρήκα κι εγώ μίνι μάρκετ που το δέχτηκε, προτείνοντας μου το παιδί στο ταμείο (υπάλληλος) να πάρω απλά μια τσίχλα των 20 λεπτών και περασε τη συναλλαγή μια χαρά. Και πέρασα κι εγώ μπροστα από ένα από τα προηγουμενα μίνι μάρκετ κρατωντας τα αποκόμματα Πίκρα γιατί? Επειδή έχασαν μια πώληση η οποία δεν θα τους άφηνε κέρδος?
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πίκρα γιατί? Επειδή έχασαν μια πώληση η οποία δεν θα τους άφηνε κέρδος? Πίκρα γιατί μου κλαιγονταν ότι δεν μπορεί να τις ακυρώσει και τι θα τις κάνει
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Alxnks είπε Πίκρα γιατί μου κλαιγονταν ότι δεν μπορεί να τις ακυρώσει και τι θα τις κάνει Α, άλλο είχα καταλάβει. Την επόμενη φορά φαντάζομαι θα είναι πιο προσεκτικός, δεν θα χτυπήσει τπτ αν δεν δει cash.
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Α, άλλο είχα καταλάβει. Την επόμενη φορά φαντάζομαι θα είναι πιο προσεκτικός, δεν θα χτυπήσει τπτ αν δεν δει cash. Δεν πειράζει, το συνηθίζεις άλλωστε να προτρέχεις και να παραννοεις σε διάφορες φορουμιακες συζητήσεις Κατά τα αλλα....δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει η οποιαδηποτε επόμενη φορά του. Και μακάρι όντως να μην μπόρεσε να ακυρώσει τα 40€ και τα έφαγε.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Alxnks είπε Δεν πειράζει, το συνηθίζεις άλλωστε να προτρέχεις και να παραννοεις σε διάφορες φορουμιακες συζητήσεις Κατά τα αλλα....δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει η οποιαδηποτε επόμενη φορά του. Και μακάρι όντως να μην μπόρεσε να ακυρώσει τα 40€ και τα έφαγε. Α είσαι προκατειλημμένος μαζί μου, μάλιστα.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 hours ago, xexudowef said: συμφωνω απόλυτα οτι σαν καταναλωτη δεν μας αφορα. ομως ας το δικαιολογησουμε προς το παρρον γιατι ακομα η χωρα μας ειναι πισω σε αυτο τον τομεα, καποτε η προμήθεια θα γινει 0 για τετοια προιοντα που εχουν ελαχιστο (σχεδον μηδενικο) ποσοστο κερδους Είναι δικό του πρόβλημα αυτό. Αν δεν τον συμφέρει να πουλάει τσιγάρα και κάρτες κινητής μέσω POS ας μην τις πουλάει ή ας πιέσει τις εταιρείες να του δώσουν μεγαλύτερη προμήθεια. 1 2
gthe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Τα Χριστούγεννα σε ένα μικρό μπαράκι έρχεται η κοπελίτσα να παραγγείλω ένα ποτό (το μαγαζι γεμάτο, όρθιοι είμασταν), της λέω έρχομαι στο μπαρ να περάσω την κάρτα μου. Μου λέει είναι πολύ απασχολημένος ο μπάρμαν τώρα... Δεν προλαβαίνει. Οκ λέω πάρε την και όταν προλάβει την περνάς ανέπαφα και την φέρνεις πίσω. Την παίρνει παει κάτι της λέει και γυρνάει και μου λέει ξανά δεν προλαβαίνει, δεν μπορείς να πάρεις μετρητά από κάνα φίλο σου? 😜. Της λέω, εγώ εδώ θα είμαι, έλα να την πάρεις όποτε θες... Τελικά πλήρωσα με μολιβο το ποτό έφυγα απλά στο 2ωρο😂 1
Nikolas00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Είναι δικό του πρόβλημα αυτό. Αν δεν τον συμφέρει να πουλάει τσιγάρα και κάρτες κινητής μέσω POS ας μην τις πουλάει ή ας πιέσει τις εταιρείες να του δώσουν μεγαλύτερη προμήθεια. Πες τα...σε εμενα εχει 7 περιπτερα, Η μια δεν εχει μηχανημα και ειναι απεναντι απ τη πλατεια,τα αλλα 2 δεν δεχονται καρτα για τσιγαρα/καρτες κινητης,η μια λεει οτι ειναι χαλασμενο.Τα αλλα στη παραλια δεχονται για τσιγαρα αλλα αν δεν εχεις μετρητα κυριως. Μονο 2 δεχονται καρτα για ολα,και το ενα ειναι κοντα στο σπιτι μου.Και επειδη ειναι οκ οι τιμες του,τον προτιμω σε σχεση με αλλα περιπτερα.Μετα για μενα,μονο αν ειχε 24ωρα μαγαζια με ψιλικα θα πηγαινα αλλα δεν εχει στο νησι. 2 ώρες πριν, Alxnks είπε Πήρα κι εγώ αντίστοιχες απαντήσεις, αλλά είπα ότι μετρητά δεν παίζουν και μου κλαιγονυιυσαν τι θα κάνουν τα 40€ κάρτες. Έκανα μεταβολή κι έφυγα...Πίκρα φάγανε! Βρήκα κι εγώ μίνι μάρκετ που το δέχτηκε, προτείνοντας μου το παιδί στο ταμείο (υπάλληλος) να πάρω απλά μια τσίχλα των 20 λεπτών και περασε τη συναλλαγή μια χαρά. Και πέρασα κι εγώ μπροστα από ένα από τα προηγουμενα μίνι μάρκετ κρατωντας τα αποκόμματα Υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις...αν χρειαστει το κανω. Στις 4/6/2019 στις 9:06 ΠΜ, Malthador είπε Το δικό μου POS είναι άλλης τράπεζας και περνάει κανονικά Amex πάντως. Κάθε μήνα, μου στέλνει μία συγκεντρωτική καρτέλα κινήσεων η τράπεζά μου και άλλη μία η Alpha με τις κινήσεις των Amex. Στο POS μου έχει επιλογή για να κόψω τις Amex αν θέλω, οπότε δεν χρειάζεται να λες στον πελάτη ότι δεν τη δέχεσαι χωρίς να την περάσει, τον αφήνεις να την περάσει και το βλέπει μόνος του ότι δεν περνάει. Τι εννοείς; Όλα τα τερματικά σε βάζουν να διαλέξεις λογαριασμό αν έχεις δύο (ή περισσότερους) συνδεδεμένους, εφόσον περνάς την κάρτα με pin. Αν την περάσεις ανέπαφα, προφανώς και θα τραβήξει χρήματα από τον προεπιλεγμένο λογαριασμό. Eurobank εχεις μαλλον Στη δουλεια η Εθνικη δεν περναει AMEX,ενω το μηχανακι της Alpha Bank ναι
giannis2429 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Σήμερα στους Παξούς ήθελα να πάρω ένα μαγνητακι για το ψυγείο το οποίο έκανε 3 ευρώ και όλοι αρνούνταν ενώ είχαν pos να το περάσουν. Και μάλιστα με ειρωνίες και αγένεια. Μάλιστα ρώτησα και μια, από πόσα χρήματα και πάνω χρησιμοποιείται το pos και λέει ε από 10 και πάνω. Τελικά πήγα και έβγαλα (είχα μόνο κάρτα πάνω μου) και το πήρα. Απλά tragic η κατάσταση. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις