christopher0016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς θα νοικιάσει αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης χαχα Να βάλει κάνα φίλο του να το ενοικιάσει;;; Να το στουκαρει πουθενά μετά και να βρει τον μπελά του ε;; Δεν στέκουν αυτά που λέτε. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από christopher0016 1
atlas13243 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ερωτηση...Τελειωσαν οι απεργιες? Διοτι το διατυπωνεις καπως σαν να τελειωσαν οι απεργιες,κατι τετοιο καταλαβα😋 1
jimmy213 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, atlas13243 είπε Ερωτηση...Τελειωσαν οι απεργιες? Διοτι το διατυπωνεις καπως σαν να τελειωσαν οι απεργιες,κατι τετοιο καταλαβα😋 Σε κάποιες περιοχές. Όχι παντού. 1
atlas13243 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Σε κάποιες περιοχές. Όχι παντού. Κατάλαβα...Ευχαριστώ φιλε μου!
gia_nnis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 1/6/2019 στις 11:18 ΜΜ, christopher0016 είπε Πώς θα νοικιάσει αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης χαχα Να βάλει κάνα φίλο του να το ενοικιάσει;;; Να το στουκαρει πουθενά μετά και να βρει τον μπελά του ε;; Δεν στέκουν αυτά που λέτε. Μην λεμε τα αυτονοητα.. Με κοστος 40ε/μερα τον παει σε ενα ανοιχτο μερος και τον πλακωνει στην συμπλεξη-αποσυμπλεξη.. Αυτο ειναι το βασικο προβλημα ενος νεου οδηγου..!!!
Brashida Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, gia_nnis είπε Μην λεμε τα αυτονοητα.. Με κοστος 40ε/μερα τον παει σε ενα ανοιχτο μερος και τον πλακωνει στην συμπλεξη-αποσυμπλεξη.. Αυτο ειναι το βασικο προβλημα ενος νεου οδηγου..!!! Όντως ισχύει έκανα μάθημα σήμερα για 2ηφορα περίπου 17 χιλιόμετρα μισή ώρα και ένα τέταρτο (ήθελα να ρωτήσω τα μάθηματα δεν είναι μια ώρα? ή διαφέρει ανάλογα την σχολή),τεσπά σήμερα τα πήγα καλύτερα μου έσβησε μια φορά από βλακεία μου το άφησα τέρμα απότομα αλλά κατά τα άλλα ενταξει καποιες μικροπαρατηρησεις αλλά μέχρι εκει.Τι να πω ελπίζω με τον καιρό να το συνηθησω όλος ο κόσμος σχεδόν ξέρει να οδηγεί και ειδικά αυτοί που μένουν σε επαρχία όπως εγώ είναι αυτονόητο.
ManFromEarth Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 45 λεπτά είναι το μάθημα. (Μισή ώρα και ένα τέταρτο σε γλώσσα Βρασιδα)
Brashida Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε 45 λεπτά είναι το μάθημα. (Μισή ώρα και ένα τέταρτο σε γλώσσα Βρασιδα) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μην γίνεσαι ξερολας ο καθένας το λέει όπως θέλει έλεος.Επισης κάπου έχω διαβάσει ότι είναι και μια ώρα δεν ξέρω αν ισχύει ή ισχύει για κάποια μαθήματα.
ManFromEarth Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Brashida είπε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μην γίνεσαι ξερολας ο καθένας το λέει όπως θέλει έλεος.Επισης κάπου έχω διαβάσει ότι είναι και μια ώρα δεν ξέρω αν ισχύει ή ισχύει για κάποια μαθήματα. Είσαι πάντα τόσο αγενής προς αυτούς που θέλουν να σε βοηθήσουν απαντώντας στις ερωτήσεις σου; 1
Brashida Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Είσαι πάντα τόσο αγενής προς αυτούς που θέλουν να σε βοηθήσουν απαντώντας στις ερωτήσεις σου; Είμαι αγενής με ανθρώπους σαν και εσένα που λες ότι βοηθάς.2 σχόλια έκανες στην δημοσίευση μου το 1 ήταν μας δουλεύεις εσυ και το 2ο είσαι πάντα τόσο αγενης?. Αυτό για σένα είναι βοήθεια σε έναν που έχει μια απορία,αν απαντάς έτσι σε όλους φαίνεται ποιος ειναι αγενής.Αν δες να απαντήσεις σε κάτι μην το κάνεις προσπέρασε το απλά τόσο εύκολο.
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 12:30 ΜΜ, gia_nnis είπε Μην λεμε τα αυτονοητα.. Με κοστος 40ε/μερα τον παει σε ενα ανοιχτο μερος και τον πλακωνει στην συμπλεξη-αποσυμπλεξη.. Αυτο ειναι το βασικο προβλημα ενος νεου οδηγου..!!! Εάν είναι αυτονόητο ότι μπορεί να ενοικιάσει αυτοκίνητο κάποιος χωρίς δίπλωμα τότε έχεις δίκιο.
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Εάν είναι αυτονόητο ότι μπορεί να ενοικιάσει αυτοκίνητο κάποιος χωρίς δίπλωμα τότε έχεις δίκιο. Αυτο καταλαβες..???? Αυτονοητο ειναι οτι θα το νοικιασει αλλος..!!!!! Βεβαια μιλαω με το δεδομενο οτι θα εχουμε καποιον συγγενη,φιλο,γνωστο που θα μπει σε αυτη την διαδικασια..
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αυτο καταλαβες..???? Αυτονοητο ειναι οτι θα το νοικιασει αλλος..!!!!! Βεβαια μιλαω με το δεδομενο οτι θα εχουμε καποιον συγγενη,φιλο,γνωστο που θα μπει σε αυτη την διαδικασια.. Ναι σιγά μην σου νοικιάσει ο άλλος αμάξι Γιά να μάθει κάποιος να οδηγάει με κίνδυνο να το τρακάρει πουθενά και να βρεθεί μπλεγμένος αυτός που το ενοικιασε. Spoiler Περιμένω απάντηση τύπου "με τι θα τρακάρει στην αλάνα;;;" 😂
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, christopher0016 είπε Ναι σιγά μην σου νοικιάσει ο άλλος αμάξι Γιά να μάθει κάποιος να οδηγάει με κίνδυνο να το τρακάρει πουθενά και να βρεθεί μπλεγμένος αυτός που το ενοικιασε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Περιμένω απάντηση τύπου "με τι θα τρακάρει στην αλάνα;;;" 😂 Ειναι η πιο οικονομικη λυση για να εξασκηθει καποιος στην συμπλεξη-αποσυμπλεξη!!! Δυσκολο να γινει ατυχημα στο σταματα-ξεκινα μεσα σε αλανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα