kogba Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, jimmy213 είπε Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν έπρεπε να σε βάλει σε κεντρικό δρόμο (με συχνή κίνηση οχημάτων δηλαδή). Είναι μεγάλο άγχος για έναν αρχάριο να βλέπει μπρος/πίσω/αριστερά/δεξιά του άλλα αυτοκίνητα. Πρώτο μου μάθημα, σε κεντρικο δρόμο, που μάλιστα είχε και λαϊκή αγορά λίγο δίπλα και πλήθος κόσμου να διασχίζει το δρόμο. Μου είπε τι κάνει ο συμπλέκτης, δεν είχα ιδέα, το σωστό σημείο για αλλαγές με σχεδιάγραμμα, λίγη εξάσκηση με σβηστή μηχανή και.. μου λέει "βάλε μπρος να φύγουμε". Του λέω "που να πάμε; Περνάει κόσμος, από τη λαϊκή, θα πατήσω κανέναν. Θα πάω φυλακή" . Μου λέει" μη φοβάσαι. Το ελέγχω. " Αρκετά αργότερα, κατάλαβα ότι είχε και αυτός πεντάλ από την πλευρά του, γιατί κάποιες φορές το αυτοκίνητο δεν είχε την απόκριση που περίμενα. 1
christopher0016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, Brashida είπε Έχω άγχος σχετικά με την οδήγηση.Εδωσε εξετάσεις πριν μήνες αλλά λόγω απεργίας καθυστέρησαν τα μαθήματα πορείας μου αλλά και λόγω την αναμονής από δέκαδες άτομα.ξεκινησα πορεία σήμερα δεν έχω ξαναοδηγησει ποτέ μόνο 2 φορές από 5 λεπτά κάτι πολύ απλό.Σημερα ουσιαστικά πρώτη φορά τα σκατωσα λιγάκι έχω θέμα με το συμπλέκτη και το γκάζι δεν μπορώ να τα συγχρωνισω καλά και αγχώνομαι τόσο πολύ που μπερδεύω ότι βρίσκω μπροστά μου.Μαλλον δεν θα τα καταφέρω συνήθως όλοι το μαθαίνουν αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά για μενα είναι διαφορετικά. Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να πάρουν το δίπλωμα! Λογικό είναι πρώτο μάθημα ρε συ Προσπάθησε στα επόμενα να είσαι χαλαρός μετά από μερικά μαθήματα θα δεις μεγάλη διαφορά! Θυμάμαι στην αρχή όταν πρώτο οδήγησα μου έσβηνε η άφηνα απότομα τον συμπλέκτη και ξεκινούσα απότομα. Σε όλους μας η πρώτη εμπειρία στην οδήγηση έτσι ήταν. Καλή τύχη να έχεις
bill2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 καλημέρα Για αρχη θα σου πω αυτο που μου πε ο δάσκαλος μου όταν εδωσα τη προηγούμενη τετάρτη θα μπεις στο αμαξι οπως οταν κανουμε μάθημα χαλαρος Επίσης και εγω είχα το ίδιο θέμα αλλά σιγα σιγά με το δάσκαλο το λύσαμε
Mimo750 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω κάτι όσοι έχετε δώσει αυτές τις μέρες είστε εκτός Αττικης?
tarantules Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 30/5/2019 στις 1:43 ΜΜ, Brashida είπε ...Μαλλον δεν θα τα καταφέρω συνήθως όλοι το μαθαίνουν αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά για μενα είναι διαφορετικά. Αυτό να μην το ξαναπείς.Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο.Όταν πρωτομάθαινα να οδηγάω , δεν μπορούσα να διανοηθώ πως γίνεται κάποιος να αλλάξει ταχύτητα χωρίς να κοιτάει κάτω το λεβιέ.Κοίταγα κάτω και μέχρι να αλλάξω ταχύτητα το αμάξι έφευγε από τη λωρίδα κυκλοφορίας σιγά σιγά. Πρώτη φορά που πήγα να εξεταστώ , μπαίνω στο αμάξι και είχε ταχύτητα μέσα από τον προηγούμενο , και από το άγχος μου δεν έλεγξα και πήγα να βάλω μπρος και το αμάξι κλότσησε.Με τους εξεταστές μέσα.Θα δεις με τον καιρό οτι θα σου φύγει το άγχος.Επιβάλεται να σου φύγει γιατί οδηγός αγχωμένος = επικίνδυνος οδηγός.Δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά σταδιακά.Μην είσαι ανυπόμονος.Όλα θα γίνουν και θα τα θυμάσαι και θα γελάς.
Brashida Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω κάτι άλλο επειδή γνωρίζω ότι οι αναμονες φέτος για τους υποψηφίους οδηγούς γενικά αλλά κυρίως σε αυτούς που έχουν δώσει εξετάσεις και περιμένουν πορεια είναι τεράστιες με τις σχολές να δυσκολεύονται ισχύει αυτό? Επίσης όταν δίνεις πορεία ποιες είναι βολικές ώρες ας πούμε πρωί απόγευμα βράδυ?
jimmy213 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πέρασα σήματα αρχές Αυγούστου (2018) και ακόμα περιμένω για την πρακτική εξέταση. Περιμένει πολύς κόσμος. Βέβαια σε κάποιες περιοχές ξεκίνησαν οι εξετάσεις (απ' όσο διαβάζω). Όσο για τις σχολές, σίγουρα θα είδαν μια μείωση πελατών, αλλά δεν σταμάτησαν να κάνουν μαθήματα (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος). Πορεία έδιναν μεσημέρι (μετά τις 2 λόγω επιδόματος), αλλά με το νέο νόμο θα γίνονται πρωινές ώρες (έτσι έχουν πει τουλάχιστον). Δεν επιλέγεις εσύ πότε θα εξεταστείς.
Brashida Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εγώ έκανα εχθές για πρώτη φορά μένω όπως είπα επαρχία σήμερα τον πήρα τηλ για αν του πω ότι γιατί δεν κάναμε σήμερα ξανά πορεία μου είπε ότι δεν μπορεί από Δευτέρα γιατί δίνουν εξετάσεις τώρα κάποια άλλα άτομα.Εγω πιστεύω ότι με δουλεύει και λέει ψέματα δηλαδή ολόκληρο Σαββατοκύριακο δεν μπορεί καθόλου? τελως πάντων δάσκαλος να σε πέτυχει.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω το δίπλωμα μου σωστά και δίκαια και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα μόνος μου.Ο πατέρας μου λόγω δουλειάς δεν μπορεί αλλά ελπίζω τώρα το καλοκαίρι να βρει λίγο χρόνο γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ίσως την Παρασκευή και μετά την άλλη τεταρτη χάνεις το τέμπο σου.
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Brashida είπε Εγώ έκανα εχθές για πρώτη φορά μένω όπως είπα επαρχία σήμερα τον πήρα τηλ για αν του πω ότι γιατί δεν κάναμε σήμερα ξανά πορεία μου είπε ότι δεν μπορεί από Δευτέρα γιατί δίνουν εξετάσεις τώρα κάποια άλλα άτομα.Εγω πιστεύω ότι με δουλεύει και λέει ψέματα δηλαδή ολόκληρο Σαββατοκύριακο δεν μπορεί καθόλου? τελως πάντων δάσκαλος να σε πέτυχει.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω το δίπλωμα μου σωστά και δίκαια και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα μόνος μου.Ο πατέρας μου λόγω δουλειάς δεν μπορεί αλλά ελπίζω τώρα το καλοκαίρι να βρει λίγο χρόνο γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ίσως την Παρασκευή και μετά την άλλη τεταρτη χάνεις το τέμπο σου. Να του τηλεφωνήσεις και να του πεις να ακυρώσει όλες τις αλλες του δουλειές, να γειώσει όλους τους αλλους υποψηφιους οδηγους (σαν εσενα), να μην κάνει εξετάσεις και να σου κάνει εντατικά μαθήμα μονο σε σένα γιατί είσαι λιγο ανυπόμονος. Λόγω του νεαρου της ηλικίας σου, θα σου πω κάτι που ισχύει πολύ πριν γεννηθουμε εσύ, εγω και άλλοι που διαβάζουνε το insomnia. Αν θες μια υπηρεσία να γίνει τσακ-μπαμ, είτε θα ακριβοπληρώσεις ή το αποτελεσμα θα ειναι μέτριο (και κάτω). Καλά για το οτι ολοκληρο ΣΚ δε σου βρίσκει ραντεβου, το μονο που θα σου σχολιάσω, ειναι οτι θα καταλάβεις οταν κάνεις οικογένεια ή έχεις και αλλες υποχρεώσεις. Αν ακομα δεν κατάλαβες τον τόνο μου: Αν εσύ βιάζεσαι τότε : είτε βρες αλλο δάσκαλο που δεν θα εχει πελατεία (ο,τι κι αν σημαινει αυτό) και θα εχει χρόνο είτε βρες αλλο δάσκαλο σε αλλη διπλανη πόλη, που εχει περισσότερους δασκάλους, αλλα λιγοτερη χρονικη πιεση ή ακριβοπλήρωσε κάποιο δάσκαλο για κάθε ώρα πορείας/εκαπιδευσης που θες να κάνεις
Brashida Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, isay είπε Να του τηλεφωνήσεις και να του πεις να ακυρώσει όλες τις αλλες του δουλειές, να γειώσει όλους τους αλλους υποψηφιους οδηγους (σαν εσενα), να μην κάνει εξετάσεις και να σου κάνει εντατικά μαθήμα μονο σε σένα γιατί είσαι λιγο ανυπόμονος. Λόγω του νεαρου της ηλικίας σου, θα σου πω κάτι που ισχύει πολύ πριν γεννηθουμε εσύ, εγω και άλλοι που διαβάζουνε το insomnia. Αν θες μια υπηρεσία να γίνει τσακ-μπαμ, είτε θα ακριβοπληρώσεις ή το αποτελεσμα θα ειναι μέτριο (και κάτω). Καλά για το οτι ολοκληρο ΣΚ δε σου βρίσκει ραντεβου, το μονο που θα σου σχολιάσω, ειναι οτι θα καταλάβεις οταν κάνεις οικογένεια ή έχεις και αλλες υποχρεώσεις. Αν ακομα δεν κατάλαβες τον τόνο μου: Αν εσύ βιάζεσαι τότε : είτε βρες αλλο δάσκαλο που δεν θα εχει πελατεία (ο,τι κι αν σημαινει αυτό) και θα εχει χρόνο είτε βρες αλλο δάσκαλο σε αλλη διπλανη πόλη, που εχει περισσότερους δασκάλους, αλλα λιγοτερη χρονικη πιεση ή ακριβοπλήρωσε κάποιο δάσκαλο για κάθε ώρα πορείας/εκαπιδευσης που θες να κάνεις Ρε συ προφανώς έτσι το είπα γις χαβαλε το τελευταίο.Τον πήρα τηλ μόνο να κανονίσουμε τη ώρα τον βολεύει φυσικά και δεν θα κάνω κουμάντο ξέρω ότι υπάρχουν άτομα πριν από μένα που περιμένουν να δώσουν πορεια και αυτοί και άτομα που δίνουν εξετάσεις από εβδομάδα.Οποτε κατάλαβες ότι το λέω έτσι το τελευταίο.Να πω και κάτι άλλο σοβαρά τώρα . Έχθες που έκανα για πρώτη φορά ειμασταν 3 άτομα συνολικά στο αμάξι,έκανε ο πρωτος πορεία κατέβηκε το πήρα εγώ.Λειτουργουσαμε σαν ταξί κατέβαινε ο ένας μετά ο άλλος στο ενδιάμεσο πήραμε μια κοπέλα να την κατεβάσουμε στην σχολή,για μένα είναι ωραίο να εξοικιωνεσαι με άλλα άτομα στο αμάξι και αν είσαι ποιο χαλαρός,παίζει ρόλο και αυτό.
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Brashida είπε ειμασταν 3 άτομα συνολικά στο αμάξι,έκανε ο πρωτος πορεία κατέβηκε το πήρα εγώ.Λειτουργουσαμε σαν ταξί κατέβαινε ο ένας μετά ο άλλος στο ενδιάμεσο πήραμε μια κοπέλα να την κατεβάσουμε στην σχολή,για μένα είναι ωραίο να εξοικιωνεσαι με άλλα άτομα στο αμάξι και αν είσαι ποιο χαλαρός,παίζει ρόλο και αυτό. Μετά το FAKE TAXI τώρα και FAKE DRIVER SCHOOL Το κοριτσάκι ήταν καλό; Είχε τιποτα κάμερες το αμαξι;
ManFromEarth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Brashida είπε Εγώ έκανα εχθές για πρώτη φορά μένω όπως είπα επαρχία σήμερα τον πήρα τηλ για αν του πω ότι γιατί δεν κάναμε σήμερα ξανά πορεία μου είπε ότι δεν μπορεί από Δευτέρα γιατί δίνουν εξετάσεις τώρα κάποια άλλα άτομα.Εγω πιστεύω ότι με δουλεύει και λέει ψέματα δηλαδή ολόκληρο Σαββατοκύριακο δεν μπορεί καθόλου? τελως πάντων δάσκαλος να σε πέτυχει.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω το δίπλωμα μου σωστά και δίκαια και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα μόνος μου.Ο πατέρας μου λόγω δουλειάς δεν μπορεί αλλά ελπίζω τώρα το καλοκαίρι να βρει λίγο χρόνο γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ίσως την Παρασκευή και μετά την άλλη τεταρτη χάνεις το τέμπο σου. Eγω πιστευω οτι μας δουλευεις εσυ. 1
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Brashida είπε Εγώ έκανα εχθές για πρώτη φορά μένω όπως είπα επαρχία σήμερα τον πήρα τηλ για αν του πω ότι γιατί δεν κάναμε σήμερα ξανά πορεία μου είπε ότι δεν μπορεί από Δευτέρα γιατί δίνουν εξετάσεις τώρα κάποια άλλα άτομα.Εγω πιστεύω ότι με δουλεύει και λέει ψέματα δηλαδή ολόκληρο Σαββατοκύριακο δεν μπορεί καθόλου? τελως πάντων δάσκαλος να σε πέτυχει.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω το δίπλωμα μου σωστά και δίκαια και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα μόνος μου.Ο πατέρας μου λόγω δουλειάς δεν μπορεί αλλά ελπίζω τώρα το καλοκαίρι να βρει λίγο χρόνο γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και μετά ίσως την Παρασκευή και μετά την άλλη τεταρτη χάνεις το τέμπο σου. Μια οικονομικη λυση ειναι να νοικιασεις ενα αυτοκινητο.. και με εναν συνοδηγο διπλα σου να κανεις συνεχεια το σταματα-ξεκινα για να εξοικειωθεις πανω σε αυτο..!!! Ο δασκαλος δεν το κανει αυτο γιατι με 1 μαθημα θα εχει περισσοτερη φθορα το δισκοπλατο συν οτι θα μαθεις πιο γρηγορα..!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα