Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Έχω άγχος σχετικά με την οδήγηση.Εδωσε εξετάσεις πριν μήνες αλλά λόγω απεργίας καθυστέρησαν τα μαθήματα πορείας μου αλλά και λόγω την αναμονής από δέκαδες άτομα.ξεκινησα πορεία σήμερα δεν έχω ξαναοδηγησει ποτέ μόνο 2 φορές από 5 λεπτά κάτι πολύ απλό.Σημερα ουσιαστικά πρώτη φορά τα σκατωσα λιγάκι έχω θέμα με το συμπλέκτη και το γκάζι δεν μπορώ να τα συγχρωνισω καλά και αγχώνομαι τόσο πολύ που μπερδεύω ότι βρίσκω μπροστά μου.Μαλλον δεν θα τα καταφέρω συνήθως όλοι το μαθαίνουν αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά για μενα είναι διαφορετικά. Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να πάρουν το δίπλωμα!
donblunts Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Σίγουρα μην λαδώσεις, γιατί "ακούγεσαι" απειλή στο τιμόνι. Κάποιος γνωστός/φίλος/οικογένεια δεν εχει αυτοκίνητο και όρεξη να σου κάνει μερικά μαθήματα; 1 1
Liapisftw Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Brashida είπε Έχω άγχος σχετικά με την οδήγηση.Εδωσε εξετάσεις πριν μήνες αλλά λόγω απεργίας καθυστέρησαν τα μαθήματα πορείας μου αλλά και λόγω την αναμονής από δέκαδες άτομα.ξεκινησα πορεία σήμερα δεν έχω ξαναοδηγησει ποτέ μόνο 2 φορές από 5 λεπτά κάτι πολύ απλό.Σημερα ουσιαστικά πρώτη φορά τα σκατωσα λιγάκι έχω θέμα με το συμπλέκτη και το γκάζι δεν μπορώ να τα συγχρωνισω καλά και αγχώνομαι τόσο πολύ που μπερδεύω ότι βρίσκω μπροστά μου.Μαλλον δεν θα τα καταφέρω συνήθως όλοι το μαθαίνουν αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά για μενα είναι διαφορετικά. Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να πάρουν το δίπλωμα! Μην το παίρνεις με φόβο. Σκέψου ότι έχεις τον δάσκαλο δίπλα οπότε ότι και να γίνει θα το διορθώσει. Χαλάρωσε και δες το σαν παιχνίδι. Δεν είναι τίποτα η οδήγηση.. 1
pananton Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 μην αγχώνεσαι βρε, όλοι έτσι ξεκινάνε. και θα σου σβήσει, και θα τσουλήσει λίγο παραπίσω όλα θα γίνουν. υποχρέωση του εκπαιδευτή είναι να σε "κατεβάσει" για εξετάσεις όταν θα είσαι ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ετοιμος/η. μην βιαστείς να πάρεις το δίπλωμα. πρέπει να μάθεις να οδηγάς σωστά αρχικά και κατ' επέκταση να μάθεις να "αντιλαμβάνεσαι" / διαβάζεις την κίνηση στους δρόμους... 3
donblunts Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, pananton είπε και κατ' επέκταση να μάθεις να "αντιλαμβάνεσαι" / διαβάζεις την κίνηση στους δρόμους.. Αυτό έρχεται με τα χιλιόμετρα, δεν μαθένεται.
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Σόρρυ δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω αλλά το έχω πολύ άγχος είναι αλήθεια.Σημερα λοιπόν που έκανα πρώτη φορά με εξήγησε με αναλυτικό και γρήγορο τρόπο τα βασικά έπειτα ξεκίνησε να με δειξει(κάναμε απόσταση γύρω στα 15 Χιλιόμετρα προσεκτικά πάντα μέχρι 3 η ταχύτητα σε κεντρικό δρομο,μου έσβησε όχι την πρώτη φορά αλλά όταν κάναμε μια στάση στην σχολή του αφού πήγα να ξεκινήσω μου έλεγε συνέχεια τι να κάνω αλλά από το άγχος πες για αυτό φταει το άφησα λίγο παραπάνω και έσβησε αυτό μονο.Κατα τα άλλα όλα καλα δεν έγινε τίποτα απρόοπτο.Αγχωνομαι ότι θα πρέπει να μάθω να τα χειρίζομαι όλα μαζί και σωστά και χωρίς λάθη 27 λεπτά πριν, donblunts είπε Σίγουρα μην λαδώσεις, γιατί "ακούγεσαι" απειλή στο τιμόνι. Κάποιος γνωστός/φίλος/οικογένεια δεν εχει αυτοκίνητο και όρεξη να σου κάνει μερικά μαθήματα; Με έκανε ο πατέρας μου 2 φορές από λίγο δεν μπορεί συνέχεια δουλεύει κιολλας μην το ζοριζω και νομίζω ότι στην εφηβεία δεν είναι και τόσο καλό να σε δείχνει ένας που ουσιαστικά δεν το έχει επάγγελμα αυτό γιατί θα δυσκολευτεις πολυ.Γνωνη μου
aggelos87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν περιγράφεις κάτι παράλογο. Και λάθη θα κάνεις και άγχος θα έχεις και όλα θα σου φαίνονται βουνό στα πρώτα μαθήματα. Όταν θα πάρεις λίγο αέρα θα ανυπομονείς για το επόμενο μάθημα κάθε φορά Το μόνο που βρίσκω παράλογο είναι που σε πρώτο μάθημα σε έβγαλε σε κεντρικό δρόμο! εμένα σε αλάνα με είχε πάει Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από aggelos87
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Δεν περιγράφεις κάτι παράλογο. Και λάθη θα κάνεις και άγχος θα έχεις και όλα θα σου φαίνονται βουνό στα πρώτα μαθήματα. Όταν θα πάρεις λίγο αέρα θα ανυπομονείς για το επόμενο μάθημα κάθε φορά Το μόνο που βρίσκω παράλογο είναι που σε πρώτο μάθημα σε έβγαλε σε κεντρικό δρόμο! εμένα σε αλάνα με είχε πάει Κεντρικό δρόμο συνέχεια ήμασταν αλλά και πάλι αγχώνομαι τοσο πολύ που νομίζω ότι αν δεν το μάθω στα επόμενα μαθήματα θα με κόψουν και είναι ατυχία να γράφεις εξετάσεις όλα σωστά και να τελειώνεις και ποιο γρήγορα από όλους και να κόψεις στην οδήγηση αλλά υπάρχει διαφορά στην θεωρία και στην πραξη
jimmy213 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Πρώτο μάθημα ήταν, λογικό να ήσουν αγχωμένος. Κι εγώ ήμουν (αφού δεν ήξερα και σε τι δάσκαλο θα πέσω) και πολλοί άλλοι όταν ξεκινούσαν. Όσο περνούν τα μαθήματα, θα νιώθεις πιο σίγουρος και άνετος. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν έπρεπε να σε βάλει σε κεντρικό δρόμο (με συχνή κίνηση οχημάτων δηλαδή). Είναι μεγάλο άγχος για έναν αρχάριο να βλέπει μπρος/πίσω/αριστερά/δεξιά του άλλα αυτοκίνητα.
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Πρώτο μάθημα ήταν, λογικό να ήσουν αγχωμένος. Κι εγώ ήμουν (αφού δεν ήξερα και σε τι δάσκαλο θα πέσω) και πολλοί άλλοι όταν ξεκινούσαν. Όσο περνούν τα μαθήματα, θα νιώθεις πιο σίγουρος και άνετος. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν έπρεπε να σε βάλει σε κεντρικό δρόμο (με συχνή κίνηση οχημάτων δηλαδή). Είναι μεγάλο άγχος για έναν αρχάριο να βλέπει μπρος/πίσω/αριστερά/δεξιά του άλλα αυτοκίνητα. Έχεις δίκιο μην φανταστείς ότι η κεντρική δρόμοι είναι συχνά γεμάτοι μένω σε επαρχία και δεν έχει συνέχεια κίνηση αλλά ήταν ένα ρίσκο που πήρε.Το κύριο άγχος μου είναι αυτό που είπα πριν.δυσκολευομαι με τον συμπλέκτη πολλές φορές δεν το πατούσα τέρμα μετά να το συχρωνισεις με το γκάζι κ.λ.π.Ξερω είναι καθαρά συνήθεια αλλά αν δεν το έχεις έφυγες έτσι πιστεύω τουλάχιστον
gia_nnis Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Brashida είπε Έχω άγχος σχετικά με την οδήγηση.Εδωσε εξετάσεις πριν μήνες αλλά λόγω απεργίας καθυστέρησαν τα μαθήματα πορείας μου αλλά και λόγω την αναμονής από δέκαδες άτομα.ξεκινησα πορεία σήμερα δεν έχω ξαναοδηγησει ποτέ μόνο 2 φορές από 5 λεπτά κάτι πολύ απλό.Σημερα ουσιαστικά πρώτη φορά τα σκατωσα λιγάκι έχω θέμα με το συμπλέκτη και το γκάζι δεν μπορώ να τα συγχρωνισω καλά και αγχώνομαι τόσο πολύ που μπερδεύω ότι βρίσκω μπροστά μου.Μαλλον δεν θα τα καταφέρω συνήθως όλοι το μαθαίνουν αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά για μενα είναι διαφορετικά. Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να πάρουν το δίπλωμα! Ετσι σε θελει.. Αυτη ειναι η πολιτικη για να κανεις περισσοτερα μαθηματα..!!! Ολα στο βωμο του κερδους!!! Και αν σε μπερδευω με αυτα που γραφω.. Το μαθημα δεν γινεται σωστα..
alx301 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 οχι, οσο μπορεις μην ανχωνεσαι. αυτο με το συμπλεκτη κτλ το ειχα και εγω, σε σημείο να λεω δεν προκειται να το μαθω ποτε. ετσι ειναι, μην περιμένεις με μερικα ψευτομαθηματα να μαθεις να οδηγεις. καλως η κακός, μετα, αφου παρεις το διπλωμα, θα μαθεις να αδηγας.
jimmy213 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Για το πάτημα του συμπλέκτη, πρέπει να έχεις σωστά ρυθμισμένο κάθισμα (δεν πρέπει να είναι τεντωμένο το πόδι όταν τον πατάς τέρμα). Με άγχωνε κι εμένα ο συγχρονισμός συμπλέκτη/γκαζιού (είχα δοκιμάσει παλιά στο δικό μας αμάξι, ήταν και ελαφρώς ανηφορικός ο δρόμος και δεν κατάφερα να το προχωρήσω), αλλά με την καθοδήγηση του δασκάλου δεν το σκέφτομαι καν πλέον. Οπότε μην σκέφτεσαι από τώρα την αποτυχία. Κοίταξε να μάθεις όσο πιο καλά μπορείς τα βασικά (αυτά που μαθαίνουμε στις σχολές) και κάνε ερωτήσεις για πράγματα που δεν ξέρεις ή δεν είσαι σίγουρος.
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Για το πάτημα του συμπλέκτη, πρέπει να έχεις σωστά ρυθμισμένο κάθισμα (δεν πρέπει να είναι τεντωμένο το πόδι όταν τον πατάς τέρμα). Με άγχωνε κι εμένα ο συγχρονισμός συμπλέκτη/γκαζιού (είχα δοκιμάσει παλιά στο δικό μας αμάξι, ήταν και ελαφρώς ανηφορικός ο δρόμος και δεν κατάφερα να το προχωρήσω), αλλά με την καθοδήγηση του δασκάλου δεν το σκέφτομαι καν πλέον. Οπότε μην σκέφτεσαι από τώρα την αποτυχία. Κοίταξε να μάθεις όσο πιο καλά μπορείς τα βασικά (αυτά που μαθαίνουμε στις σχολές) και κάνε ερωτήσεις για πράγματα που δεν ξέρεις ή δεν είσαι σίγουρος. Όλα ρυθμισμένα είναι αλλά είτε το πατάω κανονικά και όχι τέρμα τέρμα και δεν μπορώ να το συχρωνισω καλα,βέβαια δεν ξεκινάει με μπαντιλικια όχι είπαμε κανονικά ξεκινάω αλλά πρέπει να το μάθω σωστά όλο αυτό και να μην αγχώνομαι υπερβολικά.
meletis_m Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Σαφώς και να μην δώσεις τίποτα εξτρα. Πάρτο σάν παιχνίδι , ούτε 10 λεπτά δέν διαρκεί η οδήγηση Συνήθως ο ένας σημειώνει και άλλος κάνει 3-4 ερωτήσεις στην αρχή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα