NitroDoodler Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλημέρα σας... έχω ένα λάπτοπ της dell με touch screen οθόνη, έχει windows 10 μέσα απλά το πρόβλημα του είναι ότι δεν παίρνουν εμπρός εφαρμογές όπως το lol (απλά βγάζει το λογότυπο μετά σβήνει) της google (στην αρχή απλά δεν μπορείς να ψάξεις τίποτα επειδή φορτώνει, μετά από 2 λεπτά μπαίνει και όλα νορμάλ) steam (βγάζει 3-4 φορές ότι δεν έχω ίντερνετ ενώ είναι όλα καλα) ενώ το Microsoft edge δουλεύει με την πρώτη δεν κάνει αναβάθμιση τον επεξεργαστή (λέει ότι δεν τεριαζει με αυτό που εχω, ενώ μετά ξαναλέει να κάνω αναβαθμιση) δεν μπορώ να βγάλω βιντεακια στο youtube ( δεν αρχίζουν να φορτωνουν καν) Σε κλίση απο το facebook το μικρόφωνο το κάνω accept (απλα μου λέει πρέπει να κάνω accept ενώ έχω κανει) βωηθειστε με να βρω το φάρμακο για αυτο το καταραμένο λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Σάρωση για ιούς ή διαμόρφωση (format) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ποιο μοντελο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εκτός από ιούς τσεκαρε και δίσκο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NitroDoodler Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ιούς δεν έχει καθόλου....επειδή ήταν καθαρά από το μαγαζι...παίζει να ειναι κάτι επειδή είναι σε άλλη γλώσσα ή χώρα κτλπ? 22 λεπτά πριν, jim_p είπε Ποιο μοντελο ειναι? Dell Inspiron 14 5000 2-in-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, NitroDoodler είπε Ιούς δεν έχει καθόλου....επειδή ήταν καθαρά από το μαγαζι...παίζει να ειναι κάτι επειδή είναι σε άλλη γλώσσα ή χώρα κτλπ? Dell Inspiron 14 5000 2-in-1 Τσεκαρε δίσκο και αν είναι οκ κάνε format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μηπως εχει windows 10 S, απο αυτα δηλαδη που επιτρεπουν μονο εφαρμογες του store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα